Salaiset ihastukset ūü§ę

Piti kirjoittaa jo vuoden lopussa, mutta en ole nykyään enää yhtä tuottelias, kuin ennen.

Kirjoittaminen on todella henkilökohtaista ja se vaatii todella paljon omistautumista ja antautumista. Varsinkin blogissa. Sitä elää mukana jokaisella solulla ja koko sielulla. Se on ikäänkuin riisuisi itsensä paljaaksi tuntemattoman ihmisen edessä. Toivon, että ymmärrätte.

Olisi paljon helpompi kirjoittaa, naapureiden liian kovaäänisestä seksistä, paskasta säästä, tai mitä Päivi Räsänen laukoi taas ja mitä mieltä Tuomas Enbuske on siitä kolumnissaan.

Mä olen jo lähes 10 vuotta kirjoittanut blogia eri paikoissa ja olen saanut jos jonkinmoista ehdotusta. Ylitse muiden on aina ollut se, että älä kerro vain itsestäsi vaan kritisoi muita kuuluisuuksia, kirjoita jotain räväkkää, paljastuksia tai mitä vaan mistä saadaan klikkiotsikoita. No, kun en ole suostunut niihin ja jokainen blogi kaipaa yleisöä, niin olen vain avannut elämääni ikäänkuin päiväkirjana ja julkaissut tarpeen tullen vaikka kuvan perseestäni, että suosio jatkuu.

Tämä Metropolin blogi on ainoa, missä en ole minkään käskyn orja, vaan olen vain oma itseni ja siksi tänne olenkin paljon kirjoittanut itsestäni. Sen takia myös kirjoittaminen on vaikeampaa. Se vaatii sen olotilan, että on valmis avaamaan ne kaikki synkimmätkin olot itsestään tai sen, että kun on hetken onnellinen niin ei iloitse siitä liian aikaisin ja sitten hävettää.

Elämästään ei halua jakaa kaikkea toisten riepoteltavaksi. Varsinkin, kun kaikesta repäistään joku kohujuttu lehtiin ja törmäät aina netissä omiin kuviin, missä nauretaan sulle. Tässä vaiheessa ei varmaan enää ihmetytä?

Julkisuus on monimutkainen asia. Sitä on vaikea selittää, koska siitä pitäisi kirjoittaa heti ainakin kokonainen kirja.

Minun valintani ovat minun valintojani. Kaikki ovat vastuussa omistaan. Ei ole siis kenenk√§√§n lehden tai muiden syyt√§, milt√§ minusta nyt tuntuu. Haluan, ett√§ ymm√§rr√§tte sen nyt. Se olen MIN√Ą, jolle on tullut nyt 2nd thoughts. Olen tuntenut n√§in jo pitk√§√§n.

Kenestäkään ei väkisin tehdä yhtään mitään. Ainakin omien havaintojeni mukaan. Se, että joskus kirjoitetaan jotain, mikä ei mairittele sinua ja puheet eivät ole pelkkää ylistystä pitää paikkaansa ja ne sattuu. Et kuitenkaan voi kontrolloida kaikkea.

” Annoin pikkusormen, se vei koko k√§den…” Kapish?

Monet miettii nyt varmaan, että miksi sitten kirjoitat tätä blogia ja päivität julkisia päivityksiä someen jos et halua julkisuutta?

Vastaus on yksinkertainen. Minä voin ja haluan olla esillä. Instagramistani ja blogistani saa uutisoida. Minua voi haastatella. Mutta inhoan sitä, kun minua seurataan ja kuvataan tahtomattani. Minun lähelläni ei jaksa olla ihmisiä sen takia, koska he joutuvat pelkäämään katsovansa kuvaansa seuraavaksi joidenkin lehtien palstoilta. Kenestäkään ei varmaan ole kivaa, että kun vietät vapaa-aikaa jossain ihan kuin kuka muu tahansa, niin siitä pitäisi lukea seuraavalla viikolla jostain.

No koitan jatkaa tätä blogia, mutta yhden asian teen selväksi tänä vuonna. Tämä blogi koskee vain MINUA ja anonyymeja ihmisiä elämässäni jos sikseen tulee!

Viime vuosien isoin kompastuskivi on ollut se, ett√§ minua tarvitsisi jotenkin ‚ÄĚpel√§t√§‚ÄĚ julkisuuden suhteen. En k√§sit√§ viel√§k√§√§n sit√§, kun tied√§n tietenkin itseni parhaiten. Olen kiltti ja uskon aina viimeiseen asti muista hyv√§√§, vaikka he olisivat toimineet v√§√§rin minua kohtaan.

En ikinä käyttäisi tätä voiman välineenä, pelotteena tai kanavana puhua paskaa muista ihmisistä.En myöskään facebookiani tai Instagramia. Mitään somekanavaa. Ainoa poikkeus on ollut yksi erittäin poikkeuksellinen tilanne, joka oli todella raskas ja minun oli PAKKO saada ääneni kuuluviin äärimmäisen pitkäkestoisessa ja vakavassa tilanteessa.

Jos teet kauan väärin toista kohtaan, voit normaalisti odottaa myös kostoa. En ole enää missään tilanteissa, missä olen itse kokenut vääryyttä tai missä minua kohdellaan väärin edes kostonhimoinen. Olen kertakaikkiaan luopunut koko ajatuksesta. Kyllä muu maailma hoitaa sen tarvittaessa. Siis karma.

Jos kirjoittaisin tänne kaikki mitä olen viime vuodenkin aikana kokenut, olisitte järkyttyneitä. Ette välttämättä siitä mitä minä tein, vaan mitä minulle on tehty. Pysyn vaiti.

Ne ajat ovat menneet ja niitä en voi korjata. En myöskään omia mokia ja menneisyyttä. Ainoa asia mihin voin vaikuttaa on tulevaisuus.

Sitten p√§√§st√§√§nkin asiaan. Eli t√§h√§n otsikkoon. Salaisia ihastuksia… Ne pysyy jatkossakin aina salassa.

Kaikkihan muistaa lapsuudesta sen kun ensimmäistä kertaa ihastui johonkin ihmiseen. Vatsassa tuntui perhosia ja poltteli ja et meinannut saada henkeä kun katselit toista. Käyttäydyit myöskin niin nolosti ettet itsekään tunnistanut itseäsi. Kaipasit niin kovin sitä huomiota ja rakkautta.

Tälläisen tunteen olen nyt kokenut vain muutamia kertoja aikuisiällä. Sääli sekin, että täysin roskalavalle kuuluvan ihmisen kanssa yleensä. ( okei, ihmiset eivät ole roskaa. Saatan olla vielä hieman tunteellinen tässä asiassa.) Minulla on tapana pitää vain niistä ihmisistä, ketkä eivät ole minulle hyväksi. Toisaalta mietin, että en ole itse itselleni hyväksi.

Anyhow, tämä vuosi ei ole lupauksia täynnä. Ainoa asia mitä lupaan tänä vuonna on, että aloitan rakastamaan itseäni, en anna kenenkään kohdella mua kaltoin tai väheksyä ja olen mieluummin yksin kuin huonossa seurassa.

T√§ss√§ viel√§ muutama muistutus ”taviksille” siit√§ miksi on turha pel√§t√§.

Yksityisyyden suojalla viitataan Suomen perustuslain yksityisel√§m√§n suojaa k√§sittelev√§√§n kymmenenteen pyk√§l√§√§n, rikoslain lukuun, jossa kiellet√§√§n kotirauhan ja viestint√§salaisuuden rikkominen sek√§ sellaisen toisen ihmisen yksityisel√§m√§√§ koskevan tiedon saattaminen lukuisten ihmisten saataville, josta voi aiheutua h√§nelle vahinkoa, k√§rsimyst√§ tai h√§neen kohdistuvaa halveksuntaa. Henkil√∂tietolaissa sek√§ viranomaisten toiminnan julkisuutta k√§sittelev√§ss√§ laissa s√§√§det√§√§n yksityisyyden suojan piiriin kuuluvista henkil√∂kohtaisten ja henkil√∂kohtaisiin oloihin liittyvien asiakirjojen ja tietojen tallentamis- ja s√§ilytysoikeudesta ja salaamisvelvollisuudesta sek√§ tietojen tarkistus- poistattamis- ja korjausoikeudesta eli tietosuojasta. ”

Lähde: Wikipedia

Aina, kun olen someen laittanut jotain, olen erikseen kysynyt luvan asian julkaisusta ja kaikki on tapahtunut yhteisymmärryksessä. Kaikki suomen mediat ja julkiset sekä yksityishenkilöt joutuvat noudattamaan lakipykäliä!

Parempaa uutta vuotta 2019 kaikille <3

Rakkaudella

Henna

 

 

Salaiset ihastukset ūü§ę

4 kommenttia “Salaiset ihastukset ūü§ę

 • 3.1.2019 at 09:36
  Permalink

  Henna, paljon voimia ja tsemppi√§ sulle! Toivon ett√§ olet onnellinen el√§m√§ss√§si. En tied√§ muistatko, olin assarina samassa firmassa ‚ėļ

  Vastaa
 • 3.1.2019 at 17:11
  Permalink

  Missä lehdissä sä oot viime aikoina ees ollu? Lol

  Vastaa
  • 3.1.2019 at 20:29
   Permalink

   Kannattais varmaan pit√§√§ silm√§t auki. Lol ūüėā

   Vastaa
 • 23.1.2019 at 18:02
  Permalink

  Hyvää alkanutta vuotta! Olipa mukavaa, järkevää ja sujuvaa tekstiä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *