Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Sara Siepille ❤️

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Harvoin puutun asioihin mitä mediassa tai somessa tapahtuu, mutta silmiin pisti Saran blogipostaus ja instapäivitys.

Itse koin aikoinaan täysin saman fiiliksen kuin Sara. Olimme kutsutut silloisen aviomieheni Antti Kurhisen kanssa Maria Veitolan Maria, Maria -ohjelmaan. Kaikki käytiin läpi etukäteen. Tarkoitus oli puhua tuoreesta avioliitostamme ja pienesti silloisesta meitä koskettaneesta tragediasta.

Koin toki nöyryyttävänä, että Maria oli koonnut minusta listan törkyotsikoita, jotka hän päätti sitten luetella ohjelmassa tuoreen aviomieheni ja koko kansan edessä. Samaan aikaan äitini katsoi ohjelmaa kotona, kun olin ylpeänä kertonut hänelle asiasta etukäteen.

Olin nuori enkä ollut verbaalisesti samalla tasolla toimittajan kanssa, ja takahuoneessa on runsas alkoholitarjoilu, niin pieleenhän se meni.

Haastattelun jälkeen itkin hysteerisesti. Antti oli loukkaantunut, koki itsensä häpäistyksi, ja se vain pahensi mun tuskaa. Olin täydellisen häpäisty, jopa aviomieheni edessä. Asiat mitä tuli ilmi oli toki osittain totta, mutta suurin osa lööppiotsikoita, ja kuinka olisin pystynyt kaikkeen vastaamaan muutamassa minuutissa varsinkin kun väliin tuli ”nasevia” välikommentteja.

En pystynyt vuosikausiin katsomaan sitä lähetystä. Se oli niin nöyryyttävä kokemus itselleni. Tänään Saran haastattelun aiheuttaman kohun jälkeen katsoin videon.

Voisin sanoa, että en ole ylpeä menneisyydestäni kaikilta osin, mutta suuri osa jutuista on täyttä 💩💩.

Olisin voinut vastata järkevämmin, ja kaiken olisi voinut tehdä toisin, mutta niin ei ollut… En kuitenkaan syytä Mariaa. Ehkä haastateltava ja haastattelijan näkökulmat on niin erilaisia. Toimittaja haluaa perehtyä asioihin ja ilmiöihin haastateltavan kautta ja se henkilö on ikäänkuin torvena siinä sille asialle. Siinä vaan helposti unohtaa sen, että kyseessä on elävä ihminen ja hänen täytyy myös siinä vastata asioihin omalla henkilökohtaisella naamallaan…

Mitä tulee Sara Siepin haastatteluun koskien somea, niin ihan niinkuin Maria Veitola kerää katsojia julkkisten avulla niin myös kerää Sara seuraajia someen ja tuskin pelkästään ”tissikuvilla”.  Olen itse huomannut nettitöideni myötä, että se herättää pahastusta jos kerron mitä teen. Suurimmaksi osaksi varmaan siksi, että sitä ei mielletä oikeana työnä ja ihmiset luulee, että me päästään jotenkin helpommalla. Turha luulo!

Maria Veitolalla on tietääkseni suuri sydän, ja hän miettii tätä maailmaa ja elämää vähän deepimmin kuin moni.

Muistan erään tarinan muutama vuosi sitten, kun olin menossa keikalle. Olin nukkunut pommiin ja kiire ja nälkä oli valtava. Törmättiin Alepan kassalla, koska asutaan samassa korttelissa ja olin maksamassa ostoksiani(juustopaketti) ja jostain syystä kortti ei toiminut. Maria tarjoutui maksamaan mun ostokset ❤ Muistan sen aina, ja mielsin sen ihanaksi teoksi, minkä minä itse tekisin kelle vain jos olisi mahdollisuus. Tällainen piirre ei kuitenkaan ole valitettavasti jokaiselle ominaista…

Saran taasen tunnen Viidakon Tähtöset -ajoilta, kun oltiin samalla kuvausmatkalla Thaimaassa.

Täytyy sanoa, että todella herttainen, kiltti ja vilpitön ihminen silloin… Niinkuin kaikki, niin olemme molemmat kasvaneet omilla tahoillamme paljon ihmisinä.

Saralla oli ihan oikeaa ja painavaa asiaa. 👍 SOME voi hyvin olla TYÖ! Ja mitä tulee kenenkin velkoihin ja ansioihin niin MIND YOUR OWN BUSINESS! En henk.koht. edes ymmärrä, miksi toisen raha-asiat niin paljon ketään kiinnostaa.

Keep going Sara ja Marialle terkut… Be gentle! 😘

Jos joku muukin pystyy, niin katsokaa tämä suurta myötähäpeää sisältävä video, missä kyse siis minun ja Antin haastattelusta!

Saran haastattelun voit katsoa tästä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Sara Siepille ❤️
Merkitty:                                                    

Kommentti “Sara Siepille ❤️

  • 6.9.2018 at 20:06
    Permalink

    Sara voisi olla rehellisesti pinnallinen ja myöntää sen. Että elää hömpällä. Miksi näytellä muuta kuin mitä on. Ja verot – pakkohan ne on hoitaa ja kolmikymppisenä ei ole vieläkään oppinut?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!