Big Brother elämänvaihe alkaen 2008… Voi niitä aikoja…. <3

Törmäsin tänään ihanan pitkäaikaisen ystäväni Instagram päivitykseen.

Ei olla Nikon kanssa oltu aktiivisesti yhteydessä muutamaan vuoteen, mutta mielestäni muistot eikä ystävyys katoa mihinkään. Varsinkin kun meillä ei ole koskaan ollut mitään välirikkoa. Ollaan molemmat asuttu lapsena Keravalla ja Big Brother kulta-aikana asuttiinkin myös yhdessä.

View this post on Instagram

Tänä päivänä, tähän kellonaikaan about tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta kun kamerat 🎬käynnisty ja musta tuli maailman 3000. Big Brother asukas.🙋🏽‍♂️ Mä en usko että kukaan uskoi tai tiesi millainen matka mulla alkaa tästä päivästä..mä en vielä aina nykyisinkään pysty käsittämään tätä kaikkea. Ei muuten oo ollu helpoin polku kuljettavana, mutta sitähän se elämä on. Joskus se antaa ja joskus se ottaa isosti.😊 Tänään mä oon maailman onnellisin siitä että mulla on järki päässä, musta on tullut aikuinen ja että mä lopulta oon tuhat kokemusta rikkaampi. ⚡️ Se miltä mun menneisyys näyttää – sitä mä en pysty muokkaamaan eikä mun tarvikkaan, mutta mitä tulevaisuus tuo mukanaan – siihen mä pystyn ja haluan vaikuttaa. Kohti parempaa vuosikymmentä!💛 Järjetöntä. #tb

A post shared by NikoSaarinen (@nikosaarinen) on

Ehkä suurin syy erkaantumiseen meidän välillä, oli minun typerä ja sairas tahto olla itselleni vaarallisessa ja vahingollisessa parisuhteessa. Niko tuki minua aina joka tilanteessa, mutta lopulta väsyi. <3 Jälkikäteen ymmärrän sen…TÄYSIN…

Nikon päivitys sai minut myös muistelemaan menneitä. Enhän tajunnut, että tuosta elämän matkasta on jo noin pitkä aika… 🤭

Menin Big Brother taloon ensi kerran vuonna 2008 salarakas kohun jälkeen (tästä on kyse) . Talossa olleet eivät luonnollisesti tienneet mistä on kyse, koska eivät olleet päässeet ulkomaailmaan, mutta Niko oli jo lentänyt pihalle. Harmi sinänsä, koska hän oli kaikkien aikojen viihdyttävin ja ihanin asukki, jos multa kysytään. Ja koska Kerava… 😀 Kukaan muu ei voi sitä ymmärtää ellet ole joskus asunut siellä..

Menin taloon sitten takki auki, ihan pihalla kun lumiukko, täysin sokaistuneena kaikelle. Olin median pyörityksestä aivan sekaisin, ja ainut mitä mielessä pyöri oli, että nyt näytän koulukiusaajilleni. Valitettavasti ainut mitä suurinpiirtein sain aikaan oli myötähäpeä. Koitin saada ihailua täysin väärin perustein mm. kehuskelemalla sänkykumppaneillani ja sen määrällä ja muuta typerää…

Kun olet kaikessa ollut muiden silmissä koko ikäsi huono ja jollain tavalla aina paska, tulee sellainen näyttämisen halu. Kyllä teistä joku varmaan ainakin toivottavasti ymmärtää. Mua kiusattiin tarhasta asti kauppikseen. Kun vihdoin pääsin pois Keravalta ja niistä piireistä suuriin kuvioihin Helsinkiin, sain kehuja ja tunsin olevani haluttu niin sekosi pää.

Vähän historiaa siitä miten päädyin taloon, on se että eräänä päivänä Miklu kohun jälkeen sain puhelinsoiton, että voisinko tulla käymään talolla Espoossa. Tuotantoyhtiö maksoi taksin ja minua haastateltiin lyhyesti. Sitten puhuin elämästäni hetken psykologin kanssa ja seuraavaksi kysyttiin olisinko valmis astumaan taloon suurinpiirtein seuraavana päivänä. Siinä mä sitten olin.

Ja 2009 menin naimisiin vuoden 2008 kilpailija Antti Kurhisen kanssa talossa. Siis oikeasti naimisiin.

2010 aika raju ja riitaisa suhteemme Antin kanssa sai päätöksen ja palasin vielä Nikon kanssa yhdessä taloon asumaan uuteen Big Brother taloon salahuoneeseen.

Ymmärrätte muuten videon katselun jälkeen, miksi en enää halua huulitäytteitä tai kauneusleikkauksia. Miten sokeaksi sitä voi tulla itselleen??

Mitään en kuitenkaan kadu, koska kaikki mitä on tapahtunut on johtanut siihen kuka olen nyt.

Vaikka olen vieläkin etsimässä elämän oikeaa suuntaa, olen elänyt niin rikkaan elämän, ettei moni usko. Olisin valmis kuolemaan vaikka huomenna.

Kuitenkin uskon, että elämällä on mulle vielä paljon lisää annettavaa. Osittain kaikki tuo ”suosio”, huomio, julkisuus, mitä se nyt olikaan sai minut kokemaan ehkä liikaakin liian lyhyessä ajassa. Mutta olen kiitollinen siitä.

Jos vanhaksi elän niin ei tarvitse surkutella, että jotain olisi jäänyt kokematta. Ja olen tutustunut upeisiin ihmisiin matkan varrella.

Nykypäivänä olen ihan ilolla erilainen kuin muut. Koen sen rikkautena. Enää mun ei tarvitse yrittää miellyttää muita tai muokata itseäni sellaiseksi kuin muut haluaisi että olisin.

Seuraava postaus koskee aikuistumista ja sitä minkälaisia havaintoja tälläinen ”nuori” saa ennen kolmeakymppiä. Ajatelkaa. Ensi keväänä täytän vasta 30! En uskoisi…

Ja jumalautsi kaikesta tästä Big Brother jutusta on jo 10 vuotta. HUH…

Kiitos teille tän lukemisesta ja ihanaa viikkoa..

<3

 

Big Brother elämänvaihe alkaen 2008… Voi niitä aikoja…. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *