Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Paras kesä pitkään aikaan ja uudet tuulet! :)

Heippatihei!

Olen kadottanut mun bloggausmotivaation lähes kokonaan, enkä lukuisista yrityksistä huolimatta meinannut saada millään tekstiä aikaiseksi. Mietin jo kesän aikana pitkään bloggauksen lopettamista kokonaan. Mitä teen blogilla ja kotisivuilla, kun en liiemmin halua olla julkisuudessakaan?

No kirjoittaminen on terapeuttista ja mukavaa – joskus sitä vaan menee lukkoon.

Koko kesä on ollut äärimmäisen mukavaa aikaa ja sitä on tullut vietettyä todella mukavasti ystävien seurassa, mikä onkin ollut ihan parasta.

Verrattuna viime vuosiin, tämä kesä on ollut ihan huippukiva ja lämmin. Olen saanut nauttia vapaudesta ja olla rennosti. Työt on hoitunut kotoa käsin tietokoneella ja vapaa-ajalla olen tehnyt mitä huvittaa. Erityisesti mieleen on jäänyt synttärijuhlat, loistava mökkireissu ja grillailut ja dinnerit kavereiden kesken.

Mökkireissulla tehtiin yhdessä aivan mielettömän hyvät liha- ja kasvisvartaat. Parasta ikinä!

Miesrintamalla on hiljaista, sillä en todellakaan halua ketään ukkoa riesaksi tähän. Paljon on facebookissa tullut treffipyyntöjä, mutta en lähtisi sieltä kyllä ketään kumppania hakemaan. Olen aina tutustunut ihmisiin face to face joko yhteisten tuttavien kautta tai jossain julkisella paikalla.

Tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa mieluiten ja sitten muina aikoina kaipaankin omaa rauhaa. En jaksa selitellä menemisiäni ja tulemisiani.

Jos vielä joskus aloitan parisuhteen, se menee niin, että molemmilla on omat elämät jota toinen ei pyri rajoittamaan ja sitten yhteistä aikaa vietetään, kun siihen on tilaisuus ja halutaan olla yhdessä.

Täytyy kyllä sanoa, että olen osunut pahasti harhaan mun aiemmissa suhteissa. Joskus ihminen käyttäytyy itselleen vahingollisella käyttäytymismallilla ja valitsee mm. tietoisesti elämäänsä vääriä ihmisiä, jotka estää hyvän elämänlaadun, mutta silti haluaa olla tekemisissä juuri niiden ihmisten kanssa kaikkein eniten.

Tuosta käytösmallista pääsee eroon ajattelemalla asioita myös järkipohjalta ja etsimällä syitä itsestään mikä altistaa moiselle ajattelulle. Tätä olen miettinyt ja tiedänkin, että aiempaan miesmakuuni verraten minulle sopii aivan erityyppiset miehet ja huomattavasti nuoremmat.

Vaikka ikäerolla ei ole merkitystä, suuri ikäero voi vaikuttaa moniin asioihin. Minulla on esim. vielä elettävää elämää paljon edessä ja minun pitää pyrkiä jatkuvasti eteenpäin. En tarvitse rinnalleni miestä, jolla ei ole tavoitteita, eikä samanlaista elämänhalua ja suunnitelmia. Valitettavasti huomattavasti vanhemmat miehet ovat jo aikalailla pysähtyneet paikoilleen ja kivointa olisi vain kotona kärvistely television ääressä. Booooriiiiing……. 😀

Ystävät on se elämän suola tällä hetkellä ja niitä onneksi riittää. Ne kaikki ymmärtää ja kannustaa mua ja on tukena aina kun tarvitsee tai vaikka ei tarvitsisikaan <3

Nyt on kesä mun osalta ohi ja käännetään työmoodi päälle. Koko kesän lopun kruunasi upea ja ikimuistoinen mökkireissu ja nyt on hyvät energiat lähteä kohti syksyä ja uusia tavoitteita. Olen intoa täynnä ja paljon on suunnitelmia. Hitaasti hyvä tulee 🙂

Löysin vanhan kuvan mun arkistoista, missä olen ottanut kuvan itsestäni webkameralla. Silloin ei vielä ollut älypuhelimia. Olin kuin barbienukke. Laitan sen huvikseni tähän loppuun 🙂

Mukavaa viikon alkua kaikille!

-Henna <3

 

Paras kesä pitkään aikaan ja uudet tuulet! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta
Nappaa 10€ talletuksella huimat 200 ilmaiskierrosta