Paras kesä pitkään aikaan ja uudet tuulet! :)

Heippatihei!

Olen kadottanut mun bloggausmotivaation lähes kokonaan, enkä lukuisista yrityksistä huolimatta meinannut saada millään tekstiä aikaiseksi. Mietin jo kesän aikana pitkään bloggauksen lopettamista kokonaan. Mitä teen blogilla ja kotisivuilla, kun en liiemmin halua olla julkisuudessakaan?

No kirjoittaminen on terapeuttista ja mukavaa – joskus sitä vaan menee lukkoon.

Koko kesä on ollut äärimmäisen mukavaa aikaa ja sitä on tullut vietettyä todella mukavasti ystävien seurassa, mikä onkin ollut ihan parasta.

Verrattuna viime vuosiin, tämä kesä on ollut ihan huippukiva ja lämmin. Olen saanut nauttia vapaudesta ja olla rennosti. Työt on hoitunut kotoa käsin tietokoneella ja vapaa-ajalla olen tehnyt mitä huvittaa. Erityisesti mieleen on jäänyt synttärijuhlat, loistava mökkireissu ja grillailut ja dinnerit kavereiden kesken.

Mökkireissulla tehtiin yhdessä aivan mielettömän hyvät liha- ja kasvisvartaat. Parasta ikinä!

Miesrintamalla on hiljaista, sillä en todellakaan halua ketään ukkoa riesaksi tähän. Paljon on facebookissa tullut treffipyyntöjä, mutta en lähtisi sieltä kyllä ketään kumppania hakemaan. Olen aina tutustunut ihmisiin face to face joko yhteisten tuttavien kautta tai jossain julkisella paikalla.

Tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa mieluiten ja sitten muina aikoina kaipaankin omaa rauhaa. En jaksa selitellä menemisiäni ja tulemisiani.

Jos vielä joskus aloitan parisuhteen, se menee niin, että molemmilla on omat elämät jota toinen ei pyri rajoittamaan ja sitten yhteistä aikaa vietetään, kun siihen on tilaisuus ja halutaan olla yhdessä.

Täytyy kyllä sanoa, että olen osunut pahasti harhaan mun aiemmissa suhteissa. Joskus ihminen käyttäytyy itselleen vahingollisella käyttäytymismallilla ja valitsee mm. tietoisesti elämäänsä vääriä ihmisiä, jotka estää hyvän elämänlaadun, mutta silti haluaa olla tekemisissä juuri niiden ihmisten kanssa kaikkein eniten.

Tuosta käytösmallista pääsee eroon ajattelemalla asioita myös järkipohjalta ja etsimällä syitä itsestään mikä altistaa moiselle ajattelulle. Tätä olen miettinyt ja tiedänkin, että aiempaan miesmakuuni verraten minulle sopii aivan erityyppiset miehet ja huomattavasti nuoremmat.

Vaikka ikäerolla ei ole merkitystä, suuri ikäero voi vaikuttaa moniin asioihin. Minulla on esim. vielä elettävää elämää paljon edessä ja minun pitää pyrkiä jatkuvasti eteenpäin. En tarvitse rinnalleni miestä, jolla ei ole tavoitteita, eikä samanlaista elämänhalua ja suunnitelmia. Valitettavasti huomattavasti vanhemmat miehet ovat jo aikalailla pysähtyneet paikoilleen ja kivointa olisi vain kotona kärvistely television ääressä. Booooriiiiing……. 😀

Ystävät on se elämän suola tällä hetkellä ja niitä onneksi riittää. Ne kaikki ymmärtää ja kannustaa mua ja on tukena aina kun tarvitsee tai vaikka ei tarvitsisikaan <3

Nyt on kesä mun osalta ohi ja käännetään työmoodi päälle. Koko kesän lopun kruunasi upea ja ikimuistoinen mökkireissu ja nyt on hyvät energiat lähteä kohti syksyä ja uusia tavoitteita. Olen intoa täynnä ja paljon on suunnitelmia. Hitaasti hyvä tulee 🙂

Löysin vanhan kuvan mun arkistoista, missä olen ottanut kuvan itsestäni webkameralla. Silloin ei vielä ollut älypuhelimia. Olin kuin barbienukke. Laitan sen huvikseni tähän loppuun 🙂

Mukavaa viikon alkua kaikille!

-Henna <3

 

Paras kesä pitkään aikaan ja uudet tuulet! 🙂

6 kommenttia “Paras kesä pitkään aikaan ja uudet tuulet! :)

 • 16.8.2018 at 11:52
  Permalink

  Minkälainen on sellainen työ jota voi tehdä tietokoneella kotoaan poistumatta niin että sillä elää Helsingissä eikä siihen tarvita minkäänlaista koulutusta tai osaamista? Minäkin haluan sellaisen työpaikan.

  Vastaa
  • 27.8.2018 at 22:42
   Permalink

   Etätöitä voi tehdä esim. myyntitöissä. Voit soitella kotoa. Tai sitten mitä nykyään teen. Virtuaalisen assistentin töitä. Voit päivittää eri yritysten sosiaalista mediaa, vastata heidän asiakkaiden sähköposteihin, päivittää verkkosivuja, kerätä sisältöä tai luoda sitä, päivittää asiakastietoja tai kerätä listaa ja paljon muuta… etpä tarvitse edes koulutusta vaikka sitä minulla onkin. Pärjää hyvillä tietokoneen käyttötaidoilla ja tiedonjanolla. Opiskele eri lähteistä asioita vaikka päivittäin oma-aloitteisesti koneelta käsin 👍

   Vastaa
   • 27.8.2018 at 22:45
    Permalink

    Netissä vain taivas on rajana. Tutustu myös affiliatemarkkinoitiin jos termi ei ole tuttu 😉

    Vastaa
 • 22.8.2018 at 08:42
  Permalink

  Kommentoin vanhaan blogiviestiisi tuossa hetki sitten ja kurkkasin sitten uusinta viestiä. Tavoitteesi näyttää onnistuneen! Mahtavaa!

  Samalla tuli mieleeni, että itselläni on tausta myös epäonnisista parisuhteista. Hetkisen mietin asioista itsekseni ja törmäsin samalla aiheeseen tunnelukoista. Suosittelen lukemaan kirjat, sillä ne auttoivat itseäni ymmärtämään omat valintani huonoihin parisuhteisiin. Tuosta on nyt parisen vuotta aikaa ja nyt olen löytänyt oikeasti tasapainoisen ja ihan tavallisen miehen elämääni. Kaikki tuo muutos ja se, missä olen tällä hetkellä – on lähtenyt itsestäni ja siitä, että olen rehellisesti miettinyt: mitä olen, mitä halua, mistä uneksi ja millaisen ihmisen haluan elämääni. Kantapään kautta se kesti neljä vuotta, mutta kaikki oli sen arvoista 😀 Samalla huomasin muuten, että painon pitäminen on tasaisesti samoissa lukemissa on ollut jo pari vuotta helppoa 😉 Tyytyväisyys itseensä ja elämäänsä taitaa olla kaiken ydin.

  Vastaa
 • 30.8.2018 at 11:23
  Permalink

  Hei, älä lopeta bloggaamista, tämä on kuitenkin kivan erilainen blogi. Rehellistä pohdintaa omasta elämästäsi, tavoitteista, menneistä, haaveista, onnesta ja pettymyksistä. Me lukijat luulemme tuntevamme seiskasta tutun Hennan, mutta täällä blogissasi tutustumme ihmiseen niiden lööppien ja sattumusten takana.
  Tsemppiä elämääsi!

  Vastaa
 • 13.9.2018 at 01:13
  Permalink

  Kun katsot vanhaa kuvaasi, eikö huvittaisi tehdä jotain, jotta palaisit muistuttamaan sitä edes etäisesti? Sen sijaan olet viimeiset pari vuotta näyttänyt todella turvonneelta syöttöporsaalta, tai jopa pakkosyötetyltä foie gras hanhelta. Ei varmaan kauheen terveeltä tunnu olo muutenkaan. Et sä kauheen montaa vuotta elä noissa sikamitoissa, ennenkuin elimistä sanoo poks.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *