Ahdistelu somessa saa loppua – tässä yhden ahdistelijani intiimikuvia K-18!

Järkyttävää miten kaikkien #metoo kampanjoiden ja lukuisien julkisuuteen tulleiden mokien jälkeen ei tunnu kaikille menevän vieläkään kaaliin miten voi ja pitää käyttäytyä. Esimerkkinä se, että munakuvien lähettely somessa ON seksuaalista ahdistelua. Itse en ole saanut niiltä rauhaa 10 vuoden aikanakaan. Koen sen ahdistavana edelleen.

Olen myös huolestunut, että minkä ikäisille ja monelle näitä lähetellään. Mitä jos joku alaikäinen saa tälläisen joltain iljettävältä limanuljaskalta???Tiedän, että siitä olisi vaikea puhua ja se tuntuisi vieläkin ahdistavammalta kuin varmaan minusta nyt.

Viime viestin jälkeen meni pari päivää ihan hoo moilasena, että miksi minä? Mitä ihmettä tuo tyyppi ajattelee? Ollaan kavereiden kanssa keskusteltu asiasta eikä kukaan ikinä ole keksinyt mitään selvää syytä. Tuskin sitä onkaan. Kerro ihmeessä jos tiedät?

Eikä asiaa helpota yhtään, kun olet jossain sosiaalisessa tilanteessa ja messenger piippaa. Katsot sitten viattomin mielin siinä sivussa isokokoisen puhelimen näytöltä, että mitäs nyt tällä kertaa joku haluaa kirjoittaa ja munan kuvat pomppaa silmille. Koita siinä nyt selitellä, että ei minulla ei ole seksichat menossa, enkä ole mikään pervo, vaan tämä on joku sekopää. Inhottavaa kaikinpuolin. Ja minkä kuvotuksen tunteen tuollaisen viestin vastaanottaminen saa pitkäksi aikaa.

Ajattelinkin valaista nyt teitä, josko joku pervo eksyy tännekkin blogiin, että aion jatkossa julkaista teidän ihanat elimen kuvanne täällä. Ja vähän avautua tästä ikävästä ilmiöstä jonka minä ja moni muu joutuu kohtaamaan useasti vuodessa.

Jouduin sensuroimaan kuvaa, ettei muut joutuisi kärsimään.

En viitsinyt jokaista kullin kuvaa tänne laittaa mitä olen saanut, sillä tämä blogi ei loppuisi koskaan.

Ja ettei tämä olisi vain yksittäistapaus niin olen myös saanut jo vuodesta 2011 asti hienoja hierontatarjouksia eräältä ”kotihierojalta”. Olen saanut häneltä jos jonkinmoista viestiä ja villi veikkaus kiinnostaako randomin tantrahieronta omassa kodissa ja henkilöllä ei ole minkäänlaista omaa kuvaa ja osoite on luukku..com.fi..jotain. Jep jep 😂

Tarina jatkuu vielä ensi blogissa! Pysykää kuulolla! 👍😘

-Henna

 

 

 

 

 

Ahdistelu somessa saa loppua – tässä yhden ahdistelijani intiimikuvia K-18!

5 kommenttia “Ahdistelu somessa saa loppua – tässä yhden ahdistelijani intiimikuvia K-18!

 • 29.6.2018 at 05:05
  Permalink

  Noita pervoja riittää pilvin pimein. Samat kuvat viesteineen lähettävät sadoille näteille naisille. Sehän siinä onkin, että kun yksi niistä sadoista naisista kiinnostuukin, niin on ollut vaivannäön väärti. Ja 99,9% naisista joutuu sitten kärsimään noista viesteistä. Vähän sama kuin huijausviesteillä, tarpeeksi isolla volyymillä kun pistetään, aina löytyy niitä jotka ansaan menevät.

  Vastaa
  • 30.6.2018 at 21:47
   Permalink

   Juuri tätä mietittiin kaverin kanssa, että tässä pakko olla joku todennäköisyysteoria. Että kaikille viestiä vaan niin joku nymfo tai epätoivoinen seksinnälkäinen sieltä nappaa 😃😂

   Vastaa
 • 30.6.2018 at 21:42
  Permalink

  Loistava aihe, Henna! Kun olin sinkku, ja etsin seuraa tositarkoituksella nettideittisivustolta, niin minunkin sähköpostini täyttyi näistä kikkelikuvista. Onhan se, just niinkuin sanoit, loukkaavaa, mitätöivää ja naista halventavaa!! Eikö se ole rinnastettavissa itsensä paljasteluun ja seksuaaliseen ahdisteluun ihan laissakin. Monet blogit ovat täynnä kaikenlaista turhaa vihersmoothiereseptiä, mutta nyt ollaan asian ytimessä:tästä asiasta pitää puhua eikä vaieta!!

  Vastaa
  • 30.6.2018 at 21:48
   Permalink

   Ikävää, että säkin oot joutunut ahdistelun kohteeksi. Kiitos kehuista blogia koskien 😘 mä en ehkä haluais pitää edes sellaista ruusuista blogia missä kaunistellaan. Niitä on netti pullollaan..

   Vastaa
 • 2.7.2018 at 17:52
  Permalink

  Aika pimeetä porukkaa kyllä. Itselle ei tulis mieleenkään lähetellä mitään kikkelikuvia naisille. Varsinkaan keitä en tunne. Kai Suomessa sit peräkamaripojat elää niin kauheessa puutteessa, että yrittää kaikin keinoin tehdä vaikutusta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *