Henna 29.v! Mikä minusta tulee isona?

Tänään olen 29-vuotias. Eilisten hurjien synttärikekkereiden jälkeen. Aika rientää. Kokemusteni perusteella tosin koen olevani jo kohta 50, mutta mistä minä vielä tiedän miltä se tuntuu. Ehkä kaikki ovat kokeneet tämän saman ”olen jo niin vanha ja kokenut” fiiliksen iässäni. Sitä en osaa sanoa, mutta paljon on tapahtunut.

Pieni ja hento tyttö < 3

Muistatteko te kun koulussa kysyttiin aina mikä sinusta tulee isona? Haluttiin ohjata jo pienestä pitäen tavoittelemaan omia unelmia ja kehittymään. Vaikka ne olivatkin jo myöhemmin epärealistisia niin olihan se todella kannustavaa!

Minä halusin jo pienenä, että minusta tulee juristi/asianajaja. Vannotin myös pienenä, että haluan mennä armeijaan 😅 Mistä ihmeestä nuo haaveet tulivatkaan niin jokin kouluaine kannusti aina jokaisen valintaa. Opettajat sanoivat, että tästä aineesta on hyötyä juuri sinun tulevaisuuden ammatissasi. Nerokasta!

Ei kuitenkaan käynyt ihan niin, että etenin sitä urapolkua. En tiedä kuinka monen lapsuuden toiveammatista on tullut totta? Mistä te haaveilitte?

Nyt kun olen likimaille 30 en edelleenkään osaa vastata mikä minusta tulee? Haluan vain olla onnellinen.

Tittelit eivät minulle koskaan ole määrittänyt ihmistä. Se voi kertoa jotain, mutta ei missään nimessä kaikkea. Arvostan elämänkokemusta, avarakatseisuutta ja sitä, että tosiaan osaa hyödyntää oppimiaan asioita ja tietotaitoa. Tällä en nyt tarkoita elämäm_koululaisia…. Tjsp! (Googlatkaa jos pähkäilit mitä tässä nyt tarkoitetaan 🙃)

Onneksi on vielä aikaa toteuttaa vaikka ja mitä 🌹

Tänään juuri nyt olen erittäin onnellinen ja etenkin olo on huojentunut!

Rankkojen kokemusten jälkeen olen ystävien ympäröimänä, rakastettu, nuori ja vapaa tekemään mitä vaan!

Olin lähdössä jo yhden klikkauksen päässä Malediiveille ihan yksin nauttimaan kuukaudeksi, mutta päätin jättää asian vielä tulevaisuuteen palkinnoksi ennen kun olen onnistunut seuraavassa tavoitteessani ☀

Kiitos ystäville kivasta synttäripäivästä ja ihanista lahjoista ja muistamisesta < 3 You made my day!

Tarjolla oli kana-fetasalaattia, mansikoita, sipsejä ja valkoviiniä.

 

 

Henna 29.v! Mikä minusta tulee isona?

7 kommenttia “Henna 29.v! Mikä minusta tulee isona?

 • 30.5.2018 at 23:37
  Permalink

  Olen jo pidemmän aikaa seurannut sua ja tuli seurattua myös aikaa sen juhan kans. Eihän siinä alunperinkään ollut aineksia mihinkään. Vanha äijä lahjoi sua rahalla ja lahjoilla ja sitten kun ei voinutkaan omistaa sinua niin kuristi yms. Oliko niin? Oli miten oli, mutta hyvä että olette eronneet. Mitä tulee tuohon puukotukseen niin kukaan ei varmaan tiedä totuutta paitsi te itse. Älä anna ihmisten masentaa. Itsekin olin väkivaltaisessa suhteessa joskus kun mua hakattiin ja oli kyllä läheltäpiti tilanteita kun hyökätään kimppuun. Meinaan että joskus kun koittaa puolustaa itseään voi toisellekin käydä huonosti! Tsemppiä! Älä lannistu!!!

  Vastaa
  • 12.6.2018 at 11:10
   Permalink

   Kaikki pitää paikkansa mitä sanoit. Hyvä että joku ymmärtää ❤️

   Vastaa
  • 12.6.2018 at 12:23
   Permalink

   Samoja aatteita. Henna pysy juuri tuollaisena aitona omana itsenäsi 💖

   Vastaa
 • 10.6.2018 at 10:51
  Permalink

  Moikka Henna!
  Sinulla ei taida olla juuri nyt kovin helppoa.
  Toivon sinulle tosi paljon voimia vaikeaan hetkeen. Monista julkkiksista poiketen olet fiksu ihminen, joka pääsee vielä vaikka mihin. Just nyt on varmasti vaikeaa, mutta koita jaksaa. En tietenkään tiedä mitä oikeasti on tapahtunut, mutta vaikuttaa siltä, että olet huonossa vaikutuspiirissä päätynyt äkkipikaistuksissa pahaan tekoon josta nyt maksat todella kallista hintaa. Sinä selviät tästäkin, usko vain! Älä ikinä enää päästä elämääsi tuota henkilöä, vaikka kaikki hyvä houkuttelisikin. Monet kerrat olet kertonut miten huonosti sinua on kohdeltu. Mikään raha tms. ei oikeuta siihen. Olet arvokas ihan omana itsenäsi. Tsemppiä tosi paljon jatkoon! Älä välitä p****ta jota varmaan niskaasi heitetään juuri nyt. Näytä kaikille, hae apua mahdollisiin ongelmiisi, kasaa itsesi, jatka opiskelua ja osoita, miten fiksu daami ja selviytyjä olet! Voimia!

  Vastaa
  • 12.6.2018 at 11:10
   Permalink

   Todella ihanasti kirjoitettu! Kiitos kannustuksesta ❤️

   Vastaa
 • 12.6.2018 at 17:37
  Permalink

  Henna, näin vanhemman oikeutena uskallan sanoa sinulle, että palaa hyvä tyttö pian koulunpenkille, koska vain siten pääset raiteille takaisin. Onneen ei ole oikoteitä!
  Se, kun saavutat jotain itse suurella vaivalla hankittua, on maailman parasta. Katso Maisasta esimerkkiä: Tyttö kantoi pitkään tyhjäpään mainetta kunnes päätti näyttää epäilijöille ja hakeutui opiskelemaan, vaikka voisi elää leveää elämää miehensä rahoilla. Arvostan. Toivon, että sinäkin näytät, mistä kovat mimmit on rakennettu. Pidä itsestäsi huolta!
  Kaikkea hyvää elämääsi!

  Vastaa
 • 13.6.2018 at 11:14
  Permalink

  Toivon sulle Henna onnea elämäsi poluille. Sinussa olisi aineksia vaikka mihin mutta jotenkin et saa aikaiseksi elämänmuutosta joka rintamalla. Tsemppiä. Ota vaikka Maisasta mallia, hän meni kouluun!

  Hyvää kesää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *