450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Henna 29.v! Mikä minusta tulee isona?

Tänään olen 29-vuotias. Eilisten hurjien synttärikekkereiden jälkeen. Aika rientää. Kokemusteni perusteella tosin koen olevani jo kohta 50, mutta mistä minä vielä tiedän miltä se tuntuu. Ehkä kaikki ovat kokeneet tämän saman ”olen jo niin vanha ja kokenut” fiiliksen iässäni. Sitä en osaa sanoa, mutta paljon on tapahtunut.

Pieni ja hento tyttö < 3

Muistatteko te kun koulussa kysyttiin aina mikä sinusta tulee isona? Haluttiin ohjata jo pienestä pitäen tavoittelemaan omia unelmia ja kehittymään. Vaikka ne olivatkin jo myöhemmin epärealistisia niin olihan se todella kannustavaa!

Minä halusin jo pienenä, että minusta tulee juristi/asianajaja. Vannotin myös pienenä, että haluan mennä armeijaan 😅 Mistä ihmeestä nuo haaveet tulivatkaan niin jokin kouluaine kannusti aina jokaisen valintaa. Opettajat sanoivat, että tästä aineesta on hyötyä juuri sinun tulevaisuuden ammatissasi. Nerokasta!

Ei kuitenkaan käynyt ihan niin, että etenin sitä urapolkua. En tiedä kuinka monen lapsuuden toiveammatista on tullut totta? Mistä te haaveilitte?

Nyt kun olen likimaille 30 en edelleenkään osaa vastata mikä minusta tulee? Haluan vain olla onnellinen.

Tittelit eivät minulle koskaan ole määrittänyt ihmistä. Se voi kertoa jotain, mutta ei missään nimessä kaikkea. Arvostan elämänkokemusta, avarakatseisuutta ja sitä, että tosiaan osaa hyödyntää oppimiaan asioita ja tietotaitoa. Tällä en nyt tarkoita elämäm_koululaisia…. Tjsp! (Googlatkaa jos pähkäilit mitä tässä nyt tarkoitetaan 🙃)

Onneksi on vielä aikaa toteuttaa vaikka ja mitä 🌹

Tänään juuri nyt olen erittäin onnellinen ja etenkin olo on huojentunut!

Rankkojen kokemusten jälkeen olen ystävien ympäröimänä, rakastettu, nuori ja vapaa tekemään mitä vaan!

Olin lähdössä jo yhden klikkauksen päässä Malediiveille ihan yksin nauttimaan kuukaudeksi, mutta päätin jättää asian vielä tulevaisuuteen palkinnoksi ennen kun olen onnistunut seuraavassa tavoitteessani ☀

Kiitos ystäville kivasta synttäripäivästä ja ihanista lahjoista ja muistamisesta < 3 You made my day!

Tarjolla oli kana-fetasalaattia, mansikoita, sipsejä ja valkoviiniä.

 

 

Henna 29.v! Mikä minusta tulee isona?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!