Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

  1. Avaa pelitili JustSpiniin.
  2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Onko minulla ”tyttöystävä”?

Jotkut ovat varmasti facebookistani tai joidenkin lehtien sivuilta huomanneet että julkistin pari viikkoa takaperin että olen parisuhteessa naisen kanssa. Kyseessä oli huumorilla tehty päivitys missä kuitenkin piili pieni totuudenkin siemen. Olemme olleet kiinnostuneita toisistamme, mutta suhde ei ole edennyt parisuhdetasolle. Se päivitys lähinnä oli päähänpisto ja tarkoitus karkoittaa kaikki ei toivotut ihmiset kintereiltä ainakin omalta osaltani.

Tämä tieto että olisin naisen kanssa saattoi herättää suurta ihmetystä monellakin taholla. Päätin siis ottaa asiaan itse kantaa ettei väärät puheet jää turhaan ihmisten mieleen.

Olen vuosikausia miettinyt seksuaalisuuttani. Jo teininä sanoin kaikille että olen bi seksuaali. Lapsuudesta en ole uskaltanut edes kellekkään puhua mutta jo tarhaikäisenä rakastuin tarhakaveriin joka oli tyttö ja me mentiin liukumäen alla olevaan koppiin pussailemaan. Tyttöjen kanssa salaa pussailu ja toisen kosketteleminen jatkui sitten myöhemässä kouluiässä silloisen parhaan kaverin kanssa. Samaan aikaan kuitenkin myös pojat kiinnosti. Olin ihan sekaisin, että miten se nyt näin voi mennä.

Televisiosta katsoin aina ja ihannoin niissä olevia naisia jotka olivat kauniita. Tästä syystä myös, koska mun mielestä nainen on niin kaunis olento, en ole koskaan ollut kateellinen muille vaan aina kehun kun nään upean naisen.

Asia jäi sitten piiloon ja ajattelin aina että tästä ei puhuta enkä koskaan voisi ryhtyä lesboksi.

Viime vuosina kun olen oppinut paljon uutta seksistä ja siitä, että sen ei tarvitse olla pelkkää muna pimppi rynkytystä vaan nautinto tulee ihan muulla tavalla niin mieli on muuttunut kovasti.

Mä kaipaan suhteessa tosi paljon henkistä yhteyttä. Viime aikoina kaikkien miesten jälkeen ketä on ollut tuntuu, että pystyn ehkä muodostamaan sen paremmin naisen kanssa. Mä tarviin pitkiä keskusteluja, suorapuheisuutta ja muuta kuin putkiaivot että voin hyvin suhteessa.

Oon mun homoystävien kautta tutustunut paljon lesbopareihin ja mun unelma olis sellanen poikatyttö. Vähän niinkun tämä ystäväni on. Mukana on tietty äijämäisyys, mutta kuitenkin naisen viekkaus ja ajattelutyyli.

Toisaalta ihan samalla tavalla ne miehetkin kiinnostaa jos sopiva sattuu kohdalle.

Että tälläisiä ajatuksia tänään.

En siis edelleenkään ole ryhtymässä tietentahtoen lesboksi, mutta sanotaanko näin että sen oikean löytäminen ei kyllä mulla enää katso sukupuolta 😊

Onko minulla ”tyttöystävä”?

Kommentti “Onko minulla ”tyttöystävä”?

  • 22.3.2018 at 06:39
    Permalink

     Siis mulla on juuri tuo saman merkin väri tummanruskeana. Ostin sen joku aika sitten ja ensimmäisellä värjäyksellä kirjaimellisesti UNOHDIN värin kulmiini ja se oli siinä varmaan 1,5 tuntia.. 😀 Voin sanoa että sellaiset mustat tasapaksut madot niistä kulmista tuli. Ensin meinas itkettää mutta sitten alkoi naurattaa ja kulmia pesin pari päivää tehokkaasti, niin hyvä väri tuli! 😀 Varmasti jatkossakin käytän väriä, mutta muistan vain laittaa tuon hälytyksen soimaan. 

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *