450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Onko minulla ”tyttöystävä”?

Jotkut ovat varmasti facebookistani tai joidenkin lehtien sivuilta huomanneet että julkistin pari viikkoa takaperin että olen parisuhteessa naisen kanssa. Kyseessä oli huumorilla tehty päivitys missä kuitenkin piili pieni totuudenkin siemen. Olemme olleet kiinnostuneita toisistamme, mutta suhde ei ole edennyt parisuhdetasolle. Se päivitys lähinnä oli päähänpisto ja tarkoitus karkoittaa kaikki ei toivotut ihmiset kintereiltä ainakin omalta osaltani.

Tämä tieto että olisin naisen kanssa saattoi herättää suurta ihmetystä monellakin taholla. Päätin siis ottaa asiaan itse kantaa ettei väärät puheet jää turhaan ihmisten mieleen.

Olen vuosikausia miettinyt seksuaalisuuttani. Jo teininä sanoin kaikille että olen bi seksuaali. Lapsuudesta en ole uskaltanut edes kellekkään puhua mutta jo tarhaikäisenä rakastuin tarhakaveriin joka oli tyttö ja me mentiin liukumäen alla olevaan koppiin pussailemaan. Tyttöjen kanssa salaa pussailu ja toisen kosketteleminen jatkui sitten myöhemässä kouluiässä silloisen parhaan kaverin kanssa. Samaan aikaan kuitenkin myös pojat kiinnosti. Olin ihan sekaisin, että miten se nyt näin voi mennä.

Televisiosta katsoin aina ja ihannoin niissä olevia naisia jotka olivat kauniita. Tästä syystä myös, koska mun mielestä nainen on niin kaunis olento, en ole koskaan ollut kateellinen muille vaan aina kehun kun nään upean naisen.

Asia jäi sitten piiloon ja ajattelin aina että tästä ei puhuta enkä koskaan voisi ryhtyä lesboksi.

Viime vuosina kun olen oppinut paljon uutta seksistä ja siitä, että sen ei tarvitse olla pelkkää muna pimppi rynkytystä vaan nautinto tulee ihan muulla tavalla niin mieli on muuttunut kovasti.

Mä kaipaan suhteessa tosi paljon henkistä yhteyttä. Viime aikoina kaikkien miesten jälkeen ketä on ollut tuntuu, että pystyn ehkä muodostamaan sen paremmin naisen kanssa. Mä tarviin pitkiä keskusteluja, suorapuheisuutta ja muuta kuin putkiaivot että voin hyvin suhteessa.

Oon mun homoystävien kautta tutustunut paljon lesbopareihin ja mun unelma olis sellanen poikatyttö. Vähän niinkun tämä ystäväni on. Mukana on tietty äijämäisyys, mutta kuitenkin naisen viekkaus ja ajattelutyyli.

Toisaalta ihan samalla tavalla ne miehetkin kiinnostaa jos sopiva sattuu kohdalle.

Että tälläisiä ajatuksia tänään.

En siis edelleenkään ole ryhtymässä tietentahtoen lesboksi, mutta sanotaanko näin että sen oikean löytäminen ei kyllä mulla enää katso sukupuolta 😊

Onko minulla ”tyttöystävä”?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota 10€ talletuksella 400+400 = 800 ilmaiskierrosta!
Ota 10€ talletuksella 400+400 = 800 ilmaiskierrosta!