Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

 1. Avaa pelitili JustSpiniin.
 2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Vuosien piina ohi!

Vihdoin voin puhua tästä. Ja uskallan kirjoittaa. Olen aina halunnut kaikille hyvää joten olen ajatellut, että jos joku mokaa niin siitä pitää olla hiljaa.

Kuitenkin mä olen ollut se kärsijä ja moni on sanonut, että perkele nimet julki ja tyypit vastuuseen. No näin ei tapahdu tälläkään kertaa.

Tämä asia koskee siis mun hiuksia. Eli ei sinänsä vakavaa. Silti jokainen tietää, että hiukset on naisen kruunu.

Mun päänahka ja hiukset on poltettu 3 kertaa. Ensimmäinen kerta oli sellainen, että menin erään kaverin suosittelemalle kampaajalle ja tietenkin tehtiin sellainen sponsorisopimus. Ei kuitenkaan kirjallisena. ”Sä mainostat meidän firmaa ja mä laitan sun hiukset”. Okei no niin se aika monesti meneekin pähkinänkuoressa, mutta ongelmaksi muodostuu se, että kenenkään ei pitäisi suostua moiseen diiliin ellei siitä oikeasti koe itse hyötyvänsä.

Nykypäivänä onkin ollut onneksi puhetta suoraan asioista, että kun pyydetään tai annetaan palveluita ilmaiseksi niin sen pitää olla tuloksekasta. Mutta valitettavan monesti kyseinen mainostaminen on tuonut vain näkyvyyttä mikä ei täytä sitä ajanvarauskalenteria eikä 12h työpäiviä tekevää kampaajan tilipussia. Näinollen olen itse päättänyt jo ajat sitten etten käy mitään oravannahkakauppaa vaan ammattilaiselle pitää aina maksaa työstään. Diilejä voidaan tehdä mutta kuinka paljon sua ittekkään inspais hoitaa joku asia työajalla toiselle ilmaseks??

No tässä tullaan nyt siihen, että asia voi kääntyä myös toisinpäin. Mä olen todennut, että ilmaiseksi tehty työnjälki on nykypäivänä täyttä piiipppiipiip. Tällä en meinaa kaikkia. Mulla on ollut ihana superhyvä kampaaja Aku ja esim. ihana World Nails kynsistudio jotka oli aivan mahtavia. Mutta niin se on, että kyllä sitä maksaa mielellään hyvästä työstä. Niin sitä tekis kaverinkin kohdalla koska arvostaa toisen työtä.

No yksi tälläinen ”sponsori” sitten käristi mun päänahan vesikelloille. Mä istuin yli tunnin tosi kova vaalennusväri päässä ja koska en ollut maksava asiakas niin unohduin siihen penkkiin täysin. Siinä se leikkas toisen hiuksia ja laittoi vielä kolmannelle väriä päähän ja useista huomautuksista huolimatta että mua kirvelee ja pitäiskö jo pestä niin vastaus oli ei vielä. 1h 20 minuutin jälkeen sanoin hänen kollegalle et nyt mun pää palaa. Se lähti sitten pelastaa tilannetta. Pyysin pesemään mun pään varmaan 5 kertaa kun tuntui ettei mikään helpottanut sitä poltetta.

No toinen juttu oli Thaimaassa. Halusin värjätä pahan juurikasvun ja lähdin sieltä kanariankeltaisen  linnun lailla pois. Hävetti kyllä aivan perkheleesti. Hiukset oli palanut aika mukavasti kun ne oli eka oranssit ja sitten keltaiset ja se korjaili niitä kolmella eri vaalennuskerralla.

Kolmas ja kaikkein pahin oli eräs kokemus Hämeenlinnassa vappuna. Mulla oli kauhea hiuskriisi ja olin jo täysin skeptinen kaikkia kampaajia kohtaan. Ajattelin kuitenkin ettei se nyt jumalauta voi aina mennä pieleen. Ja päädyin kokeilemaan.

Kysyin tarkkaan monia asioita puhelimessa ennen ajanvarausta. Esim onko sulla minkälainen taittoväri sitten keltaisuutta vastaan? Ootko paljon käsitelly vaaleita hiuksia? Millä hapetteella teet värin yms. Tää kyseinen tyyppi laitto mulle lämmön päälle kun väri vaikutti. Lopputulos oli niin katastrofaalinen, että tää muija värjäs mun hiukset täysin siniseksi kun ajatteli taittaa ne porkkanan väriset hiukset mitkä oli mulle tehny. Näytin siltä laulaja Sannilta. Sannilla on kauniit hiukset ja on nätti nainen, mutta siinä on se ero, että hän on itse valinnut tyylinsä. Mulle ei se sininen tukka iskenyt vaikka olikin vappu. Kyseinen kampaaja koitti väittää että väri lähtee kulumaan parilla pesulla ja sitten mulla on hehkeät vaaleet hiukset. No sitten se joutui vaalentamaan ne uudestaan ja se sattu aivan jumalattoman paljon.

Mun hiukset paloi sitten puolikaljuksi ja itkin melkein kuukauden putkeen. Uloslähteminen ahdisti ja olin kiukkunen kun ampiainen.

Sen jälkeen kun 2 vuotta sitten vappuna tapahtui tää episodi niin en uskaltanut mennä enää mihinkään. Mulle tuli palovammoja niskaan ja osa hiuksista kärähti niin, että ne oli sentin lyhyitä ja kuin hevosen häntää. Nyt mulla on pysyvät vauriot päänahassa ja pää on tosi herkkä kaikille ärsykkeille.

Onneksi mun eräs tuttava joka on superihana, sai mut sitten ylipuhuttua tulemaan hänen käsittelyyn. Hän on oikea ammattilainen ja on käyttänyt mun hiuksiin todella paljon aikaa ja vaivaa. Pääsin myöskin peloistani, mutta en voi enää kuvitellakkaan luottavani keneen vaan. Ollaan nyt hyvin pikkuhiljaa alettu raidottaa tätä mun hiusta ja pätkitty aina huonoja latvoja pois. Lopputulos on luonnollinen ja terveen näköinen hius ja mun päänahka ei ole kärsinyt enää näistä käsittelyistä. Odotan vielä uutta raidoitusta niin lopputulos vaalenee kokoajan. Hiljaa hyvä tulee.

Tässä on mun nykyiset hiukset
Tälläinen oli lähtökohta koska en ollut pitkiin aikoihin antanut kenenkään koskea hiuksiini.
Hyvin lähti huonoja latvoja
Thaimaan reissun upea vaalennuslopputulos
Vuosien piina ohi!

10 kommenttia “Vuosien piina ohi!

 • 23.2.2018 at 17:28
  Permalink

  Sinulla upee hopea väri sit nykyään,harmi kun ei näkynnyt kasvot.:-) kaikkea hyvää sinulle.

  Vastaa
 • 25.2.2018 at 23:44
  Permalink

  Nätit hiukset ja aivan ihana toi sun musta kukkapaita! Mistä oot ostanu sen? 🙂

  Vastaa
  • 26.2.2018 at 15:15
   Permalink

   Kiitos paljon. Paita oli Gina Tricotista tunika

   Vastaa
 • 26.2.2018 at 07:56
  Permalink

  Mainosta ihmeessä tuota viimeistä kampaajaa, joka oli hyvä ja taitava!
  Hän ansaitsee ilmaisen mainoksen, vaikkei teillä mitään sponsorisopimusta olekaan. Eikö?

  Vastaa
  • 26.2.2018 at 08:25
   Permalink

   Ts-salongin Sini teki mun hiukset! Piti ensin kysyä lupa paikan ja nimen julkaisemiseen. Ihan normaaliasiakas olen siellä 🙂

   Vastaa
   • 26.2.2018 at 08:33
    Permalink

    Ja tottakai ansaitsee kiitoksen ja jos joku kiinnostuu niin eikun yhteyttä vaan. 🙂

    Vastaa
 • 27.2.2018 at 17:43
  Permalink

  Koskaan ei jatkuva värjääminen tee hiuksille hyvää ja päänahalle. Kampaajat haluaa rahaa, itse se on suojeltava itseään erinäisiltä operaatioilta ja huonot hiukset eivät ole kauniit mielummin terveet oman väriset. kokemusta on ja lopettanut ja on nyt kiiltävät vahvat hiukset ja hyvä mieli

  Vastaa
 • 5.3.2018 at 10:19
  Permalink

  Tosi nätit hiukset! Sulla on nätti oma väri, älä vaan piilota sitä! 😊

  Vastaa
 • 8.3.2018 at 10:35
  Permalink

  Itse lopetin hiusten värjäämisen 3 vuotta sitten. Värjäsin aina ruskeaksi ja nyt,kun kokopää omaaväriä niin se oma on ruskea kylmä suklaanruskea. Teinistä asti,kun värjännyt niin eipä tienny mikä se omaväri on. 😀

  Nyt on paksut ja kiiltävät hiukset! Värjäys on kyllä aikamoista myrkkyä. Onneksi nykyään on kaikenlaisia turvallisia vaihtoehtoja missä ei käytetä kemikaaleja.

  Vastaa
 • 23.4.2018 at 22:56
  Permalink

  Mullakin kerran kampaaja poltti vaalennusaineella hiukset (onneksi oli lyhyt poika tukka niin ei hätä kummoinen vähä leikkauttaa pois ja kasvoi äkkiä). Vuosia sitten iski pelko vaalentaa hiuksia juuria myöten, en halua, että se väri osuu päänahkaan. Niin raidoittamalla vaan vaalennettu kuten sinullakin. Lopputulos minusta parempi eikä tule näkyvää juurikasvua! Kätevää eikä? 🙂

  Todella kauniit hiukset nyt, raidoittamalla vaan jatkossa niin kauniimpi mielestäni 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *