Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

 • Talleta pankkitunnuksilla.
 • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
 • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Nuoruuden mallikuvaukset

kuva: Nana Simelius
Kuva: Nana Simelius
Kuva: Nana Simelius
Kuva: Nana Simelius

Meillä alkaa putkiremontti tämän kuun lopulla ja olen tehnyt suursiivousta ja raivausta mun tavaroiden suhteen. Kaikki kaapit on kohta käyty läpi ja mitä hassumpia muistoja elämän varrelta on löytynyt. Yksi niistä on vanha mallikansioni. Mallikuvauksista on hauskoja muistoja. Muistan kuinka halusin näyttää silloiselta suurelta idoliltani Paris Hiltonilta.

Olin todella laiha vielä 17-vuotiaana ja minua haukuttiin koko yläaste kauheaksi laudaksi joka on pilattu reiällä. Se olikin yksi suurin syy miksi ryntäsin heti 18-vuotiaana hankkimaan silikonit. Olin päättänyt sen jo 16-vuotiaana ja koitinkin saada vanhemmilta jo lupaa silloin. Luojan kiitos eivät antaneet.

Mielestäni edes 18-vuotias ei ole tarpeeksi kypsä päättämään noin isosta asiasta kuten leikkauksesta joka muuttaa sinun koko loppuelämäsi. Kauneusleikkauksien ikärajaa tulisi nostaa. Hirvittää lukea kokoajan lehdistä kuinka myöhemmin kaduttaa ja leikkaukset ovat menneet karmeasti pieleen.

Minä en niinkään kadu, mutta olisin kyllä voinut harkita hiukan pidempään. Itsellä muutoksia vartalon suhteen alkoi tulla vasta paljon myöhemmin ja olisin todennäköisesti ollut tyytyväisempi silloin.

Nyt tuo vartalo on haave vain, mutta tosin en ikinä haluaisi olla enää noin laiha. En kyllä myöskään läski 😀

Mulla ei ole kuvista webbiversioita eli olen kuvannut nää kännykällä mallikansioista.

Mikä kuva on sun lemppari?

Nuoruuden mallikuvaukset

19 kommenttia “Nuoruuden mallikuvaukset

 • 7.1.2018 at 20:11
  Permalink

  Ne sun silikonit oli kyllä järkyttävän rumat. Kuin kaksi kottikärryn rengasta. Ja nyt oot syöny itses tuohon kuntoon mitä oot.

  Vastaa
 • 8.1.2018 at 01:08
  Permalink

  Voisinpa sanoa että kuvat 2 ja 3 ovat min mieleen kun ovat kaikista sensuellisimmat kuvat! Voisin vaikka pistää seinälle..

  Vastaa
 • 8.1.2018 at 20:29
  Permalink

  Kun vaan löydät motivaation, se on tärkeintä, sä pääset vielä normaalipainoon. Tuollaiseen ei tartte päästäkään. Mutta mistä motivaatio?? Se kun ratkaiset niin kerro mullekin. Ainut ongelmamme. Motivaatio.

  Vastaa
 • 8.1.2018 at 22:07
  Permalink

  Valitsen nro 3

  Olit todella HOTTIS!!!

  Miksi otit eripallomuovitötsät? Vain naiset, vartijat ja portsarit tykkää Tallinnan silikooneista. Tohon aikaan sulla taisi olla miljönääripoikaystäviä kuten M.F. nykyään rahattomia karaookke repoja…

  Vastaa
 • 9.1.2018 at 12:01
  Permalink

  Tuo on kyllä ollut täydellinen vartalo! Eikä sen tarvitse olla vain haave, kyllä aikuisenakin ihminen pääsee vielä kuntoon jos vain haluaa. Itsellä oma vartalo alkoi muistuttaa toivetta kanssa vasta kolmekymppisenä.

  Vastaa
 • 10.1.2018 at 09:02
  Permalink

  Oi miten ihmiset ei ole tyytyväisiä itseensä. Mielestäni todella kaunis! Tsemppiä ja voimia elämäntapamuutokseen!

  Vastaa
 • 10.1.2018 at 20:55
  Permalink

  Ei susta näköjään saa kaunista vaikka kääntää kelloa paljon taaksepäin,ja ottaa noita läskejä useamman kymmenen kiloa pois…oot vaan niin..

  Vastaa
  • 10.1.2018 at 21:10
   Permalink

   Laita ihmeessä oma kuvas tulemaan niin katsotaan kuinka täydellinen olet 😉

   Vastaa
 • 13.1.2018 at 08:43
  Permalink

  Tälläisenä minä muistan naapurin tytön 😉 Häikäisevä ilmestys olit silloin. Enkä ymmärrä kuinka sinua on joku voinut haukkua silloin.

  Kaikkea hyvää sinulle henna ja voimia elämään!

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 15:12
   Permalink

   Jännä juttu. Just yks päivä tulit mieleen vaan sattumalta kun mietin kerava aikoja ja sitten sulta tuli tää kommentti. Kiitos ikkunaprinssi <3

   Vastaa
   • 23.1.2018 at 13:26
    Permalink

    Sama fiilis oli mulla tässä yks päivä.
    Meillä paljon hauskoja yhteensattumia ja kohtaamisia 😁.

    Vastaa
 • 17.1.2018 at 19:12
  Permalink

  Hei Henna, käytin nimeäsi ja yhtä näistä ”rakentavista” kommenteista blogissani, jossa kerron, miksi en koskaan kritisoisi toisia bloggaajia ja heidän blogejaan. Jos ehdit ja jaksat, niin käy vilkaisemassa. Kaikkea hyvää sulle jatkossakin :).

  Vastaa
 • 26.1.2018 at 18:56
  Permalink

  Huh, kauheita kommentteja aikuiset ihmiset täällä kommentoi! Älä välitä, oot upea just sellaisena kuin oot ❤️

  Vastaa
 • 2.2.2018 at 08:59
  Permalink

  Muistan, kun näin sut ensimmäisen kerran siellä keravan aseman lähellä, kellobaari-rakennuksen yläkerrassa (joku nuorten disco hengailu meste). Tanssit tyttökavereittesi kanssa ja kyselin kerava-kavereilta, että kukahan olet. Sain vastaukseksi: ”Lutka, huora yms”. Minusta näytit silloin oikein kauniilta, ennen julkisuutta. Monesti tulikin käytyä ”Irc-galleria?” sivuilla katselemassa kuviasi. Tsemiä tulevaisuuteen! 4 :*

  Vastaa
 • 10.2.2018 at 09:42
  Permalink

  Mä nyt ajattelin vielä kommentoida kun osuin tällekin sivulle. Tosi rumia asioita ihmiset viittivät kommentoida tälläi nimimerkin takaa. Tuskin kukaan tulisi noita sulle sanomaan naamatusten.

  Mut mun on pakko sanoa että noista neljästä kuvasta ei yksikään ole hyvä. Olet niissä ihan liian laiha. Oli pakko hakea googlen kuvahaulla kuvia susta ja ainakin tässä lehtijutussa olet ihan sairaan hyvän näköinen: http://www.iltalehti.fi/viihde/2012042815511367_vi.shtml (sori, jutussa on mukana Antti mutta teillä taitaa olla ihan hyvät välit juttujen perusteella)

  Vastaa
 • 27.2.2018 at 22:48
  Permalink

  Olethan sä todella kaunis noissa kuvissa, mutta ihan liian laiha! Oliko sulla silloin anoreksia vai pysyitkö muuten vaan noin laihana?

  Vastaa
 • 8.5.2018 at 23:02
  Permalink

  Moi! Mun mielestä ne on kaikki tosi kauniita kuvia, en lähde valikoimaan niitä. Mun mielestä sä olet edelleen kaunis nuori nainen. 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *