Haen lähestymiskieltoa

Pitkään olen pyöritellyt tätä asiaa päässäni ja päätinkin antaa olla jo asian. Ihan vaan ystävällisyyttäni, kun tiedän, että jo jätetyksi tuleminen on rankkaa. Sitten kun vielä maksa on viimestä vaille poksahtamassa, eli kuolema kolkuttelee ovella toisella, niin en halunnut enää lisää harmia ex-rakkaalle. Mutta rajansa kaikella.

Ensinnäkin, jos lähdetään siitä mistä ero tuli niin se tuli 6.6 ihan normaalipäivänä jolloin kaiken piti olla hyvin. Tuli riitaa sitten sen tuhannennen kerran samalla viikolla. Olin juuri saapunut tuttavani syntymäpäiville ja iloisena söin voileipäkakkua,kun whatsappi alkoi laulaa.

Ensin juteltiin ihan normaalisti mutta toinen alkoi heti kiukuttelemaan. Kehuin kuinka hienosti synttärit oli järjestetty ja kuinka hyvää kakku oli kun tuli viesti: suljin pankkitilin, hyvää jatkoa!

Saattaa kuulostaa pieneltä asialta, mutta se oli viimeinen niitti. Miksikö?

Ex ukolla oli viimesinä aikoina tapana sulkea kaikki mm. puh liittymät, pankkitilit, ja kaikki mahdolliset mitä yhteisenä oli vain esimerkiksi sen takia, jos en ollut vastannut puhelimeen yöllä kun nukun?

Kysymys kuuluu: kuka jaksaa aina rakentaa kaiken uudestaan ja joka riidan jälkeen kaikki on suljettu, peruttu, lopetettu yms yms yms. JOKA KERTA! Tämä sekopää kun itse mulle halusi puhelinliittymän avata, itse halusi yhteisen pankkitilin ja halusi että minä hoidan talousasiat eli laskujenmaksun hänen tililtään, ja siksi halusi että minulla on hallussaan hänen verkkopankkitunnukset.

Joka riidan jälkeen sitten oltiin sulkemassa kaikkea ja milloin vasaroitiin tietokone ja heitettiin mun kamat ulos ja uhkailtiin mun koiralla joka oli herran luona. Jouduin pelkäämään ettei tämä herra satuta mun koiraa.


Joo ja tiedän, mun kielenkäyttö on lapsellista, mutta samana päivänä jo ennen tota oli ollut vääntöä ja tämä herra kommentoi kaikkia mun juttuja ”just” mielellä. Meni vaan hermot.

Olin ollut jo 99% kypsä koko paskaan ja tuolloin päätin, että nyt on vika kerta kun aletaan taas kiristää jollain pankkitileillä ja pistetään kaikki jonkun typerän pikkuriidan takia läskiks. Ja mitä mä tein väärin. Söin voileipäkakkua 😀

Ton jälkeen alkoi 2 viikon yötä päivää jatkuva piinaaminen. Muutaman päivän jaksoin vastata viesteihin, mutta se oli turhaa. Ei herra halunnut muuta kuin vittuilla ja räyhätä. Sovittelusta ei ollut tietoakaan. Ja mitään en ollut tehnyt. Itsehän hän toivotti mulle ”hyvää jatkoa”.

Oltiin miljoona kertaa J:n kanssa puhuttu, että mä en siedä ihan mitä vaan, että jos riidat viedään tietylle levelille joka kerta niin mä lähden latomaan.

Riitelykin on taitolaji. Jos joka riidan jälkeen tulee maailmanloppu ja kaikki yhteiset asiat pistetään säpäleiksi, niin ei sitä kestä kukaan. Sanoin aina, että mieti jos asuttais yhessä. Eihän suhun vois luottaa sentin vertaa kun irtisanoisit varmaan jo ekan riidan jälkeen meidän asunnon tai pistäisit kamat pellolle ja tappaisit mun koiran.

Yksinkertaisesti en voinut luottaa kaikkien J:n temppujen jälkeen häneen enää senttiäkään. Olihan jo tätä ennen hän vasaralla päättänyt hajottaa mun tietokoneen kun hän oli sen itse ostanut. Tämä verinen riita mun asunnollakin oli siitä, että tämä herra oli 3% humalassa sitä mieltä että hän voi hajottaa kaiken ja takavarikoi mun puhelimen ja alkoi paiskoa tavaroita. Loppu on historiaa ja siitä ehkä tavataan oikeudessa. Entäs sitten? Olen valmis ottamaan vastaan sen mitä tulee.

Ikinä ei ole ennen elämässäni tarvinnut ketään satuttaa ja tässäkään tapauksessa ei ole selvää kuka teki kenelle mitä. Tapahtumayönä molemmat oli erittäin vahvassa humalassa ja siinä on käyty ihan molempien osalta kamppailua missä lopulta herra J kuitenkin haavoittui.

Varmaan joo kun tämä kyseinen henkilö ei osaa alkoholia ottaa, aina pitää ryömiä pitkin lattioita ja katuja ja saa hävetä silmät päästään. Ei ole ensimmäinen kerta kun pää olisi auki.

Kun erottiin niin tämä ah niin ihana ex-mies päätti, että hän tulee syyttämään mua tapon yrityksestä. Siitä vaan!

Se varmasti menee läpi kun on puhallutettu yms. niin muistihan siinä pelaakin todella yksityiskohtaisesti ja minulla on tekstarit tallella missä käyttää tätä mua vastaan kiristyksenä vain sen takia kun jätin hänet 😉 Ja tämähän ei siis ole ensimmäinen kiristys hänen osaltaan.. Siitä kohta lisää.

No sitten kun olin estänyt hänen puhelut ja viestit niin hän meni ostamaan JOKA PÄIVÄ uuden prepaid liittymän, jotta saisi minun elämästäni helvettiä. Yksi kiristys/vittuiluviesti uudesta liittymästä, sitten taas estin. Ja eikun uuden ostoon!

Tässä 1/100 osa näistä liittymistä mitä hän osti!

Tämän jälkeen hän joutui sairaalaan liian dokaamisen takia. Veri ei hyydy, munuaiset ja maksa oli rasvoittunut ja sitten tuli verenmyrkytys.Tässä vaiheessa olin huolissani tottakai, ja ajattelin että eiköhän me tästä kuitenkin selvitä yhdessä. Haluan seisoa rakkaani rinnalla ja pyyhkäistään koko paska maton alle. Hän vaikuttikin jo paljon järkevämmältä kun puhuttiin. Suostuin siis puhumaan hänen kanssaan kun sain kuulla tapauksesta parin viikon sairaalajakson jälkeen.

Sitten tuli tämä kuuluisa tapaaminen mihin hän aneli minua tulemaan ”ystävinä”. Sitten kun en heittäytynytkään suoraan hänen syliin vaan sanoin että suhteen eteen nyt sit oikeesti pitäis tehdä töitä ja olla VARMA siitä, että samat temput ei toistu enää ikinä niin siitähän se riemu repesi. Koko paska alkoi alusta ja vielä pahempana. Tällöin herra J päätti ottaa vielä kovemmat panokset käyttöön.

Hän haukkui minua julkisesti joka ikisessä kanavassa missä vaan pystyi vaikka illalla vielä halattiin ja sovittiin, että soitellaan. Jostain syystä yhtäkkiä hän olikin kirjoitusten mukaan jättänyt minut, olin varastanut häneltä korut eli lahjat mitkä hän on minulle ostanut ja sitten mukaan tulikin hetken mietinnän jälkeen jo pettäminenkin hänen mielestään. Ehkä nämä kuvitelmat sitten hänen omassa päässään oli sitä jotain suojelua itseään kohtaan, että pääsisi helpommin minusta irti. Ja tokihan muille ei voi sanoa, että itse on ryssinyt kaiken.

Oli sitten pakko haudata se viimeinenkin toivo. Tajusin, että ihminen on sairas. Sairaalassa sanottiin, että jos juot niin kuolet. Hän kävi läpi niin rankkoja asioita päässään että kuuppa sekosi lopullisesti! Lisäksi kun ihminen on niin huonossa kunnossa niin tajunnan taso on heikko.

Uskon, että J ei välillä itsekään tiennyt mikä on unta ja mikä totta. Muisti oli kun 80-vuotiaalla alzheimer-potilaalla. Joka päivä jouduttiin käymään samat asiat läpi. Monesti riidat tuli siitä kun J ei muistanut mitään mitä olin hänelle sanonut ja hän syytti minua valehtelusta tai miksi en kertonut.(Kyllä, kerroin sulle kaiken rakas jo seitsemään kertaan) Ja hän kuvitteli monia asioita mitä ei ollut tapahtunut. Mukavaa eikö?

No sittenhän se hauskuus vasta alkoi. J alkoi käymään väh. 5 kertaa viikossa täällä missä minä asun. Puhumassa kun jehovan todistaja kaikille mun ystäville ja tutuille (keneen hänet olin tutustuttanut meidän suhteen aikana) ja kertoi että olen varas ja petturi ja ja ja ja ja.

No porukalla paloi hermo jo pikkuhiljaa ja herra J sai pari kertaa muutaman niskaperseotteen ja kehotuksen mennä muualle kertomaan jollekkin ketä kiinnostaa 😀 Eli vaikka joulupukille..

Nyt kun hän ei enää uskalla kyseisessä paikassa käydä – eikä ole kauheesti asiaakaan – niin hän on keksinyt uuden tavan. Nyt hän lähettää kirjeitä. Valitettavasti nekin lentää suoraan roskiin, koska sisältö on jo selvää ja ei vaikuta muhun millään tavalla.

Kauheesti ois kaikkee asiaa ja kiristystä ja uhkauksia, mutta kun ei ne muhun tepsi eikä ikinä tuo mua takaisin. Saadaan vaan aina hyvät naurut 🙂

Onko niin vaikeeta vaan jatkaa eteenpäin?

Tästä syystä koska hän ei minua tunnu jättävän rauhaan niin minun on pakko mennä poliisille puhumaan lähestymiskiellon saadakseni. Mitä mieltä te olette?

Hän siis tukkii mun jokaisen kanavan. Koittaa edelleen soitella, kärkkyy mun kotialueella ja kaikissa paikoissa missä mä käyn, lähettelee kirjeitä, kommentoi joka päivä blogiin(en julkaise enää), pistää muita ihmisiä sanansaattajiksi, tekee feikkiprofiileja facebookkiin että pääsee kyttäämään mua, solvaa mua somessa jne jne. Ja nyt on siis mennyt jo yli 3kk.

Tätäkään blogia mun ei koskaan pitänyt joutua kirjoittamaan, mutta viimeksi tänään heräsin siihen, että mulle on saapunut kirje!

Siinä hän kautta rantain koittaa kovasti vihjailla, että mä olisin syyllistynyt johonkin hänen pimeisiin hommiin Sveitsissä missä kävin hänen mukanaan.

Hänen ja hänen ex-naisensa (joka oli muuten venäläinen prostituoitu) pimeät ja rikolliset hommat ei mua paljoo hetkauta ja mulla ei ole nimeä yhdessäkään paperissa, enkä niistä sen kummemmin tiedä enkä haluakkaan.

Että Mr.asshole, MUISTA: mä olen aina askeleen edellä sua kaikessa, sä et ikinä voi kiristää mua millään tai missään asiassa. Hanki jo oma elämä.

Mulla ois tästä kakkaläjästä aika hyvää matskua kytille, mutta en ole vasikka 🙂 J on muuten aikoinaan tuomittu veropetoksesta 😉

Mutta näihin tunnelmiin. Mä jatkan taas mun vähän tavallisempaa ja mukavampaa elämää ilman pelkoa, mulla on hyviä ihmisiä mun takana..

Kiitos J 😉 Mä pärjään kyllä ihan hyvin 🙂
Haen lähestymiskieltoa

15 kommenttia “Haen lähestymiskieltoa

 • 13.9.2017 at 18:25
  Permalink

  Hanki ihmeessä lähestymiskielto. Perusteet vaikuttaa riittäviltä. Ukko saa varmasti tuomion, jos ei noudata lähestymiskieltoa. Tsemppiä taisteluun! T. oikeustieteen opiskelija

  Vastaa
  • 13.9.2017 at 18:26
   Permalink

   Ihanaa! Tämä oli helpottava kuulla. kiitos.. Jos tilanne ei tästä rauhoitu niin pakkohan se on vaikka en haluis enempää harmia vaan että molemmat jatkais omalla tahollaan..

   Vastaa
 • 14.9.2017 at 06:59
  Permalink

  Huomenta Henna

  Voi sinua rakas tuntematon ystävä minä sain jo kesällä sellaisen kuvan että olisit jo hakenut lähestymiskieltoa.
  En ota eää kantaa teidän suhteeseen kun en kumpaakaan henkilökohtaisesti tunne,mutta todella
  toivon että saat sen kiellon koskien ex miestäsi.

  Varmasti ymmärrät sen että mitä tänne molemmat kirjoititte kesällä on aika rankkaa tekstiä,mikä
  sitten on totta mikä valhetta sen vain te tiedätte.
  Taas kerran vahvistui minulle se ajatus että viinaan en koske,olen itse aiheuttanut niin paljon
  harmia käytökselläni.
  Eihän niitä toki noihin teidän tempauksiin voi verrata,mutta on ne silti anteeksi antamattomia tekoja,
  mutta itse niistä kovan hinnan olen maksanut.

  Sinulla on kuitenkin koti,ihana pieni koira ystäviä asioita on mistä voit nauttia,pidä niistä kiinni.
  Lähetän kauko halit täältä jostakin sinulle Henna.

  Vastaa
  • 14.9.2017 at 10:38
   Permalink

   Joo kiitos Jaanuska! Jätin asian silloin sikseen kun ajattelin etten halua ex-miehelle harmia! Mutta koska hänen toimintansa ei lopu niin vaihtoehtoja ei jää! Hän ei ajattele minua, että voisi jättää rauhaan, niin ei munkaan tarvii ajatella hänen elämäänsä tai tunteita!

   Vastaa
  • 14.9.2017 at 11:07
   Permalink

   Ihan omia on 😊

   Vastaa
   • 14.9.2017 at 11:08
    Permalink

    Mä en tarvii häneltä yhtään mitään.. En ole koskaan tarvinnutkaan!

    Vastaa
 • 14.9.2017 at 12:09
  Permalink

  Teet oikean ratkaisun kun haet lähestymiskieltoa,toivottavasti saat sen pian,ja saisit rauhan elämääsi.
  Tiedän kokemuksesta miten asiat jää vaivaamaan,ei jkaksa enää yrittää haluaa vaan olla rauhassa.

  Mutta joskus se on täysin mahdotonta ja et enää itse asialle voi mitään,jos se lähestymiskielto pysäyttäsi
  ex miehesi.
  Hänen kirjoituksista hyvin huomasi milloin kirjoittaa humalassa blogiisi,ei niissä ollut enää mitään
  järkeä.
  Aina voi aloittaa alusta niin minä,sinä ja myös Juha jos tajuaa jatkaa elämäänsä.

  Ei tämä helppoa ole minullakin menossa huono vaihe elämässä vaikka hehkutan raittiutta jne.
  pulloon en ole tarttunut ja toivon ettei niin käy.

  Rutiinit tuo turvaa ja tällä hetkellä töitä on vähän siis myös rahaa,turhautuminen valtaa mielen.mutta
  itse me ne ratkaisut elämässä teemme.

  Parasta lähteä ulos kävelemään ja onneksi Maanantaina alkaa pitempi jakso töitä,kyl
  me pärjätään.
  Halejaaaaaa.

  Vastaa
  • 14.9.2017 at 12:36
   Permalink

   Hyvä, että on töitä! Voisi olla huonomminkin! Yllättävän vähällä pärjää varsinkin jos rahat ei mene alkoon! 🙂 kävelylenkit on muuten parasta terapiaa mielelle 👍 Onneksi mun rakas koira saakin mut liikkumaan vaikka väkisin ja aina on parempi mieli kun lähtiessä..halit sinnekkin 👧

   Vastaa
 • 14.9.2017 at 19:06
  Permalink

  Pidä itses vahvana. Sun ei tarvitse ottaa vastaan roinaa. Olet enemmän arvoinen. Paljon arvokkaampi.

  Vastaa
 • 15.9.2017 at 13:56
  Permalink

  Moi!
  Paljon voimia!!!Nuo riidat kuulostaa aika tutulle, ei olla vielä noin pahassa jamassa, mutta samaan suuntaan menossa ja alko varsinkin miehellä on mukana kuviossa..Oon tullut siihen tulokseen, et alko on se joka sekottaa aivotukset ja ne riidat on siksi niin tolkuttomia. Paljon voimioa sinulle ja ehdottomasti haet sen lähestymiskiellon.

  Vastaa
 • 16.9.2017 at 00:49
  Permalink

  Prona neuvon, että asiakkaaseen ei pidä luoda seurustelusuhdetta!

  Vastaa
  • 16.9.2017 at 00:51
   Permalink

   Hauska juttu sinänsä, mutta hän ei ole minun media-alan työssäni virtuaalisena assistenttina ollut mun asiakas enkä minä hänen koska hän ei ole työelämässä 😀 kiitos kuitenkin neuvosta 😉

   Vastaa
 • 19.9.2017 at 11:38
  Permalink

  Jaksamisia Henna ❤ Kyllä sulle se oikee löytyy niin kun mullekin väkivaltasen äijän jälkeen. Siinä oli mulla ja lapsilla kestämistä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *