Uudet tuulet puhaltaa

Elämä on aika monimutkainen palapeli. Monesti sitä miettii, että meneeköhän tämä nyt just ihan niinkun tän kuuluisi mennä. Olen kuitenkin joka kerta päätynyt siihen tulokseen, että kyllä se menee niin kuin sen on tarkoitettu menevän.

Uskon siis siihen, että kaikella on tarkoitus! Se voi kuulostaa typerältä. Moni uskoo, että elämä on sellaista mitä teet siitä! Toki joo, voit vaikuttaa moneen asiaan omilla valinnoilla. Mutta kaikki langat ei ole aina omissa käsissä! Mistä tulee sitten ne virheet, ja miksi sitten vaikka tekisit kaikkesi se ei menekään niinkuin olit halunnut? Koska kaikella on tarkoitus!

Tässä nyt on ollut taas miettimisen aihetta kun parisuhde päättyi ja ympärillä on tapahtunut paljon ikäviä asioita kuten läheisten sairastuminen ja oma tilanne yleisesti! Eihän sen näin pitänyt mennä!

Ensinnäkin uskoin, että tämä viimeisin parisuhde on nyt sitten se oikea ja kestää. Sitten tulikin itsellä se seinä vastaan, että en jaksakaan enää taistella. Päätin rakkaudestani huolimatta luovuttaa oman hyvinvointini takia.

Näin vuosien varrella on tullut opittua, että se pelkkä rakkaus ei riitä jos muu käytös häiritsee jokapäiväistä elämää ja alkaa olemaan enemmän pahaa kuin hyvää! Voiko luottaa siihen, että se ”paha” jakso menee ohi kun kumpikaan ei myönnä virheitään. Tuskin!

Ei kukaan halua elää sodassa ja mennä aina pahalla mielellä nukkumaan. Herätä ahdistukseen ja stressiin ja selitellä tekosiaan vaikka päivän ainut tapahtuma olisi ollut kaupassa käynti ja koiran pissittäminen.

Viimeiset 1,5 kk on ollut tosi surullista aikaa, mutta olen oppinut käsittelemään tunteitani. Myöskin niitä huonoja.

Kun surettaa ja on ikävä ja paha mieli ja kaikkea, niin pitää palata siihen, miksi tämä koko asia meni tähän tilanteeseen ja mikä olisi enää tulevaisuus? Äkkiä silloin palaa maanpinnalle.

Jos jokin asia ei muutu, ei ole yhteistä tulevaisuutta. Ja jos toinen ei ole halukas muuttumaan ei voi myöskään välttyä jatkossa samoilta ongelmilta! silloin ainoa ratkaisu on ero!

Nyt olo on aika tyhjä ja siksi kestikin viikko aloittaa tätä jo kauan sitten suunnittelemaani postausta! Paras lääke mennä eteenpäin on luoda selkeitä tulevaisuudensuunnitelmia ja tehdä töitä niiden eteen. Sillä elämään tulee suruja ja iloja ja jos et voi asioille mitään, pitää sinun keskittyä niihin mihin voit vaikuttaa!

Palaan syksyllä takaisin koulunpenkille, masennukseni takia minulla oli välivuosi. Minun olisi pitänyt valmistua nyt keväällä ja olenkin tosi pettynyt ollut itseeni etten suoriutunut. Nyt siis entistä kovemmilla panoksilla takaisin.

Kaikille on ollut varmaan jo selvää, että olen käyttänyt paljon alkoholia viime aikoina. Sille tuli nyt piste, että pääsen tavoitteisiini.

Mikään kauhea hinku ei ole täällä Suomessa olla, mutta en lähde mihinkään ennenkun ns. ”peruspaketti” on kasassa, eli talous kunnossa täällä (mm.ulosottojen maksu), terveys kunnossa ja fyysisesti paremmassa kunnossa.

Ei asioita voi paeta ulkomaille. Ensimmäiset kuukaudet on kivoja toki, mutta kyllä sielläkin se arki koittaa!

Olen Kambodzasta palaamisen jälkeen ikävöinyt sinne joka päivä takaisin, eikä se ikävä tunnu helpottavan yhtään. Sinne kun menen, niin menen varmaan puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan. Onneksi reissulta kerkesi siunaantua mukavia kavereita niin sinne voi lähteä ihan itsekseen. Tai jos löytyy vaikka joku kiva matkakumppani ennen sitä joka tykkää matkustella ja on avoin kaikelle 🙂

Tää postaus nyt oli vähän tälläistä sydämen purkua, tavallaan tuntui että kun olen täällä aina kertonut elämästäni niin haluan jakaa vielä tämän teidän kanssa ja siirtyä sitten reippain mielin eteenpäin kivikkoisesta tiestä huolimatta!

Ja herra J:lle joka varmasti lukee tämän vanhaan tuttuun tapaan: minua ei tarvitse enää haukkua missään julkisesti tai levittää valheita. jos luet tekstin ajatuksella oikein moneen kertaan huomaat, että minäkään en susta pahaa kirjoita joten annetaan vihan siirtyä pois ja jatketaan rauhassa molemmat omiin suuntiin!

Aurinkoista loppukesää kaikille

Henna

Uudet tuulet puhaltaa

Kommentti “Uudet tuulet puhaltaa

  • 12.8.2017 at 14:24
    Permalink

    Blogia siivottu! Juha Kuusijärven kommentteja ei täällä julkaista eikä minkäänlaisia solvauksia tms.. Mukavia lukuhetkiä muuten kaikille!

    -Henna

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *