Ensitalletus viisinkertaisena!

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille peräti 400% kasinobonuksen – talleta 50€, saat pelitilille 250€!

  1. Avaa pelitili Unibetille.
  2. Tee talletus 10-50€, saat talletuksen viisinkertaisena pelitilille.
  3. Nauti peleistä.

Nuoren naisen koskettava kertomus syövästä!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Näyttökuva 2017-06-12 kello 15.05.39

Halusin laittaa tämän jutun blogiini, koska tämä kosketti minua syvästi! Kuinka elämä on haurasta ja kuinka kiitollinen pitäisikään olla jokaisesta terveestä päivästä!

Nuori 23-vuotias Danya jakoi rohkeasti facebookissa oman tarinansa taistelusta syöpää vastaan, mikä hänellä on edelleen käynnissä. Tapaus koskettaa erityisesti myös siksi, että Danya on vasta nuori naisen alku, kenellä on koko elämä edessä. Hän on joutunut kärsimään hirvittävän paljon!

Onneksi hän jakoi tarinansa julkiseksi, sillä se pistää varmaan monet ajattelemaan. Ei se bussista myöhästyminen, tai tyhjä pankkitili olekaan niitä suuria murheita!

On ilo huomata kuinka sosiaalisella medialla voi olla myös positiivisia vaikutuksia, sillä tuhannet ihmiset ovat kannustaneet häntä ja toivottaneet voimia taisteluun!

Tässä ote hänen tekstistään:

”Media ja internet on täynnä tarinoita syövästä, jotkut paranevat täysin, jotkut menehtyy. Usein näissä syöpätarinoissa henkilö on joko eläkeikäinen tai alle 13-vuotias lapsi. Joskus jopa teini-iän puitteissa tai yli kolmekymppisiä. Harvemmin kuitenkin näkee juttuja 18-25 -vuotiaista syöpäpotilaista. Tiedä sitten miksi. Aion kuitenkin nyt kertoa omista kokemuksistani ja tuoda tietoa niin ikätovereilleni kuin muillekkin. 

Ensinnäkin. Syöpä voi tulla kenelle tahansa. Minkä ikäisenä tahansa. Muttei välttämättä, ihan niinkuin mikä tahansa muukin vakava sairaus. 

Toisekseen. Syövät syntyvät monien tekijöiden summana. Toki tupakointi, grilliruoka, auringonpalvominen ym. ihanatkamalat paheet lisäävät riskiä, mutta mahdollisuus on et saat keuhkosyövän vaikket ois tupakkaakaan eläissäs polttanut. Ja sama toisinpäin.

Joka tapauksessa, mä sairastuin ekan kerran 19-vuotiaana vuonna 2013. Olin just alottanu toisen opiskeluvuoteni ammattikoulussa merkonomi (aspa) -linjalla. Mulla oli pitkäst aikaa kaikki tosi hyvin. Olin onnistunut selättämään esiteini-iässä puhjenneen ja 16-vuotiaana käsiin räjähtäneen masennuksen ehkä ensimmäistä kertaa. Mulla oli ihana seurustelukumppani, olin menny hänen kanssaan kihloihin sen vuoden kesäkuussa ja muutettu yhteen juuri äskettäin. Mulla oli frendejä ja sosiaalinen elämä omalla paikkakunnalla. Ainoa vaiva kesällä oli ollut jatkuvat hengitystä vaikeuttaneet hartia-selkäkivut, joita luulin vain jumittuneiksi lihaksiksi. Ei olis kannattanut.

Sitten eräänä elokuisena maanantaina 2013 sain flunssan. Ihan normi jokavuotinen flunssa, ajattelin, menee varmaa kohta ohi. Hartia-selkäkivut tulivat flunssan mukana jälleen. Menihän se ohi, viikonlopuksi, mutta sunnuntain vaihduttua maanantaiksi flunssa oli palannut kiusakseni ja hartia-selkäkivut olivat pahempia kuin ennen enkä kyennyt hengittämään kunnolla. No päivystykseenhän siinä lähdettiin. Otettiin keuhkokuvat ja verikokeet ja odoteltiin pari tuntia.

”Tota, sun keuhkokuvas näkyy jotakin vähän hälyttävää, näätsä tuol on tommonen epämääränen solukasa. Mä en voi näin varhases vaihees antaa mitään diagnoosia mut epäilen lymfoomaa eli… syöpää. Saattaa se olla sarkoidoosikin mut mä nyt lähettäisin sut samantien Poriin jatkotutkimuksiin”

Haluat varmaan lukea koko tarinan: Löydät sen täältä

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Nuoren naisen koskettava kertomus syövästä!

Kommentti “Nuoren naisen koskettava kertomus syövästä!

  • 13.6.2017 at 09:55
    Permalink

    Elämä on. Kaikkee voi tulla. Mullakin tuli poliisit yks kaunis aamu kertoon suru-uutisen. Sen jälkeen kaikki ollu yhtä helvettiä. Mutta näillä mennään ja nyt vihdoin ehkä selviän.mua kusetettiin oikein huolella tässä välissä. En kyllä ymmärrä sun blogia mitä halusit sanoa. Kaikilla jotain ongelmia

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!