Kuka on parempi kuin muut?

Meitä on ja tulee aina olemaan eri kokoisia ja erinäköisiä ihmisiä, jotka työskentelee eri ammateissa ja on eri ikäisiä jne. Erilaisuus on rikkaus!

Törmäsin tuossa väistämättä uutisiin missä Cheyenne Järvinen ja Sara Sieppi olivat ajautuneet riitaan kun Cheyenne esiintyi televisio-ohjelmassa ja hänen kommenttinsa sai Sara Siepin närkästymään! Seuraan työni puolesta kaikkia viihdeuutisia, että pysyn ns. ajan hermoilla.

Täytyy myöntää, että aluksi näin itse Cheyennen hyvin huonossa valossa johtuen ex-mieheni ja hänen välisistä riidoistaan. Puutuin siihen itse tuntematta koko ihmistä ja tuomitsin hänet blogissani ilman syytä. Sorruin siis samaan kun monet muutkin. Arvostelemaan ihmistä ketä en tunne! Itse olen ollut tosi tiukka sen suhteen, että ikinä en haukkuisi tai tuomitsisi ketään riippumatta siitä mitä hän tekee ja vaikka en olisi hänen kanssaan asioista samaa mieltä tai kannattaisi samoja arvoja!

Saraan tutustuin hiukan lähemmin Viidakon Tähtösten kuvauksissa ja hänestä olen aina pitänyt. Kaunis, herttainen ja jalat maassa oleva nainen keneltä löytyy hyvä huumorintaju!

Jäin kuitenkin miettimään kyseistä tapausta. Olin itse vähällä kommentoida hänen päivitystään ikävästi Cheyennesta kunnes tajusin, että EI, se ei ole oikein.

Meninkin katsomaan Cheyennen haastattelun ja kaikki sympatia meni hänen puolelleen. Olin jo taas kerran vähällä tuomita hänet osallistumalla tuohon facebook-juttuun näkemättä edes haastattelua!!

Jos ihminen on elämässään jotain joskus törttöillyt, myöntää sen rehellisesti ja vielä haluaa nyt julkisuudellaan auttaa muita ihmisiä niin ei voi muuta kun nostaa hattua! Ja se kuinka tuli esille se miten naiset voivat olla ilkeitä toisilleen oli todella hienoa, että se nousi esiin! Se on todellinen ongelma ja siitä ei pidä vaieta!

Ei ole aikuistenkaan ihmisten toimesta hyväksyttyä kiusata ketään hänen ulkonäkönsä,tekojensa, asemansa tai sukupuolensa takia tai minkään muunkaan! Kaikilla saa olla mielipide ihmisistä ja heidän tekemisistään, mutta aikuisten ihmisten kuuluisi pitää ne mölyt mahassaan ja keskittyä omiin juttuihinsa!

Kaikki naiset tykkää juoruta ja toki on ihmisluonnolle luonnollista, että esim naapurin uusi auto tai liian lyhyt kesämekko saattaa puhuttaa, mutta ne hoidetaan sitten siellä neljän seinän sisällä. Pyydänkin itse omasta puolestani anteeksi, että itse sorruin samaan joskus sinulta Cheyenne ja olen iloinen siitä ettå ajat hyvää asiaa ja toivottavasti saat nyt sitten tämän ilmiön leviämään,että pistetään hyvä kiertämään ja käytetään julkisuutta positiivisiin asioihin.

Itse henk.kohtaisesti haluaisin parantaa nuorten itsetuntoa siinä mielessä että ei tarvitse olla niinkun kaikki instagramissa(täydelliset tissit ja täydellinen pylly, ei rasvaa ja virheetön iho).

Kaikkien ei tarvitse olla mallinmitoissa tai missiainesta vaan normaalivartalo tai ylipainokin on ihan jees niin kauan kun se ei ole terveysriski!

Itsellä lihomisen myötä tuli raskausarpia vatsaan, vaikka en ole edes synnyttänyt, mutta sellaista se elämä on. Se on luonnollista että paino ei aina pysy kaikilla samana ja siihen on tuhat eri syytä!

Itsellä ei voimavarat enää lopulta riittänyt ja masennus vei voiton. Nykyään olen sujut itseni kanssa.

Laihtuminen olisi kivaa ja on tähtäimessä, mutta jos se ei tapahdu terveellä pohjalla vaan itseinhon saattelemana ei siinä myöskään onnistu. siksi rakastan itseäni, tässä ja nyt! aina on vara parantaa!

Onneksi läski voi aina laihduttaa, mutta rumaa sisintä ei korjaa mikään!

Ps. facebookissa on sellainen ryhmä kun naistenhuone missä olen huomannut, että vallitsee tosi mukava ilmapiiri ja siellä naiset tukee toisiaan ja siellä kannustetaan ja kehutaan toisiaan, mikä on hieno asia nykyajan somessa missä vallitsee usein negatiivisuus ja toisten haukkuminen!

 

IMG_2315
Mietin kauan tämän kuvan postausta, mutta päätin silti sen laittaa! Tässähän minä olen! En todellakaan täydellinen, mutta mielestäni kuitenkin ihan hyväksyttävä ja rakastettava! Silloin kun olin vielä lapsonen oli minun näkemäni naiset hyvinkin muodokkaita eikä ollut näitä tiimalasivartaloita ja Kim Kardashianeita!

 

Kuka on parempi kuin muut?

26 kommenttia “Kuka on parempi kuin muut?

 • 29.5.2017 at 06:50
  Permalink

  Hei, oikein nätti nainen olet, juuri kuin itse sanoit se on äärimmäisen tärkeää että on sujut itsensä kanssa.

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 08:40
  Permalink

  Meitä naisia on niin eri kokoisia lihavia,laihoja pitkiä ja pätkiä.
  Mutta mikä nyt oli motivvi kun tämän kuvan julkaisit?????

  Tiedät tasan että saat kommentteja joko sinua kehutaan rohkeudestasi kun näytit vartalosi,tai sitten inhotus kommentteja.

  En jaksa ymmärtää miksi aina postaat itsestäsi tissi jne kuvia,sitten
  valitat kun sinua arvostellaan?

  Olet olevinasi julkisuuden henkilö joten sinusta puhutaan,ja arvostellaan kestä se.

  Ja mitä tulee siihen ettet muista puhu,viikon vitsi ihan oikeasti.
  Minulle älä jankuta hommaa se oma elämä ei mene enää läpi.

  Sitä kato saa mitä tiaa,tuohon kuvaan ei ole mitään sanomista.

  Vastaa
  • 29.5.2017 at 19:13
   Permalink

   Jaanuska ei taida käydä täysillä. Mikähän jollakin voi olla tuntematonta ihmistä vastaan?

   Vastaa
 • 29.5.2017 at 09:42
  Permalink

  Rohkeasti tehty!
  Ei ihminen ole niin hyvä, kuin siloiteltu ulkonäkönsä. Kauneus tulee sisältä!

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 12:28
  Permalink

  upea nainen olet,älä välitä ilkeistä kommenteista jos niitä tulee.

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 12:52
  Permalink

  Mitä ihmettä haet näillä kuvilla? Viikon kuluttua haet uutta julkisuutta toteamalla katuvasi alastonkuvia. Voi luoja, oletko vain peloissasi siitä ettet ole joka lööpissä vain joka toisessa ja silloinhan on dokattu, riidelty ja jossain kuvottavasaa tilanteessa apua pyytämässä. Ryhdistäydy, pidä vaatteet päällä ja mene koulun penkille hakemaan itsetuntoa.

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 13:30
  Permalink

  Tätä oli mukava lukea ja rohkee veto toi kuva ja mä ainakin ymmärrän pointin 🙂

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 14:48
  Permalink

  Eli nyt ei saa olla helvetin hyvännäköinen vaan pitää olla vähän pullukka ja ehkä vähä hampaat vinossa ja ja ja. Ei ole voitto sekään että asiat käännetään mullinmallin ja sanotaan että nyt on hyvä. Ja kuvasta, on nätti 🙂

  Paras on jos koko näköasian jättää sille näkijälle ja kantajalle ihan itselleen ja jättää suitsuttamisen tyystin pois.

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 15:58
  Permalink

  ”Silloin kun olin vielä lapsonen oli minun näkemäni naiset hyvinkin muodokkaita eikä ollut näitä tiimalasivartaloita ja Kim Kardashianeita!”

  Tiimalasivartalohan se nimenomaan muodokas vartalo on, ei tuollainen kuin sinun kroppasi on… Taas menee ihmisillä muodokkuus ja ylipaino sekaisin kivasti!

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 16:06
  Permalink

  Milloin olet viimeksi käynyt verikokeissa? Maksa-arvot olis ainakin heti otettava.

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 16:29
  Permalink

  Hienoa ja rohkeata. Jokaisen pitäisi rakastaa omaa kroppaansa mutta paineet ulkoa ovat kovat. Ja totta on se että sisältä ruma ihminen ei ole ulkoisedtikaan kaunis vaikka olisi mikä kardashian. Naisen vartalo muuttuu synnytysten ja raskauksien ja imetyksen ja ikääntymisen takia paljonkin. Se on elämää. Täytyy sanoa että arvostan enemmän naisia jotka hoitavat lapsensa hyvin kuin niitä joiden pitää olla viikko synnytyksestä timmissä kunnossa. Se teeenaaminen ja imetysaikana laihduttaminen ovat lapselta pois. Jos mies on se joka ei hyväksy niin sitten on kyseessä paska mies. Niin se vaan on. Myös lapseton voi lihoa ja se on ihan ok. Toki itsestään täytyy huolta pitää mutta himotreenaus ei ole sitä. Tsemppiä Hennalle.

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 16:39
  Permalink

  Olet kaunis naine henna!Elä välitä toisten pujeistA

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 17:35
  Permalink

  Wau😉
  Saisko vähän tarkemman kuvan ja ilman hymiöitä ja sun muita… ja mielellään kuva edestä ja takaa! Vähän semmosta levitys kuvaa…😍

  Tuo itse varmuus pirun seksikästä!!
  Jos joskus haluat kunnon seksiä ja elämäsi yön niin tässä tarjoukseni! 😘

  Hienoa nähdä suomalainen NAINEN sujut itsensä kanssa!!!👍

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 20:59
  Permalink

  Kävitkö ikinä laboratoriotutkimuksissa ja lääkärillä, joista viime vuonna kirjoittelit?
  Olet nätti neitonen, mutta kasvojen pyöreys ja valtava vatsa viittaavat häiriöön kortisolin tuotannossa.
  Suosittelen käyntiä endokrinologilla.

  Vastaa
  • 19.7.2017 at 16:01
   Permalink

   Niin tai jatkuva roskaruuan syönti. Tuskinpa on kortisoliongelmaa vaan ongelma on ruoassa, sen määrässä ja laadussa..

   Vastaa
 • 29.5.2017 at 21:37
  Permalink

  Mahtavaa Henna!
  Sä sentään uskallat olla se kuka oot,mä diggaan!
  Ja ethän sä oo edes läski! Ihan tavallisen suomalaisen kauniinnaisen kroppa <3 Kyll miehet tykkää et on jotain muutakin kun luuta ja nahkaa..ne ketkä väittää toisin on sitä porukkaa kuka ei naista saa!!!

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 23:10
  Permalink

  Vau, rohkea postaus ja paljon hyvää asiaa! Oon ihan samaa mieltä sun kanssas. Monesti somessa lähtee aikuisiltakin käsistä joukkolynkkaus ja muu toisten loukkaaminen. Netissä on niin helppo sanoa asioita mitä ei kasvotusten koskaan sanoisi. Oon itse nuori nainen ja muistan lapsuudesta kun nousit julkisuuteen ja pidin sua ehkä turhana julkkiksena, mut tällä postauksella sain susta aivan uuden kuvan! Jatka samaan malliin:)

  Vastaa
 • 29.5.2017 at 23:39
  Permalink

  Jos kokonaan irrottautuu tästä naista-arvostellaan-kehon-perusteella-kehikosta, niin silloin jättää tällaiset kuvat postaamatta. Sinä nähtävästi vielä koet mielekkääksi tällä saralla mitellä. Jotain todisteltavaa itselle tai muille nakuilun kautta siis on. Kannattaisiko, miettiä, mitä tällä saavutat ja onko se sen väärti. On ennalta arvattavissa, miten ihmisten reaktiot jakautuu. Toiset pullukat kehuu rohkeudesta… ja sitten on ne muut.

  Vastaa
 • 30.5.2017 at 19:45
  Permalink

  Kaunis nainen näyttää olevan kuvassa edelleenkin, tsemppiä sinulle henna =)

  Vastaa
 • 4.6.2017 at 20:33
  Permalink

  Pömppömaha tuossaa näyttää olevan, mutta kenelle tää on tarkoitettu?
  Anteeksi vaan mutta mitä ja kuka tästä saa kiksejä?

  Vastaa
 • 16.6.2017 at 08:55
  Permalink

  Pömppömaha ei aina merkkaa maksa- tms. vaurioita. Mä olen ollut mahakas aina. Jo pentuna mulla, hoikkana, jopa laihana, oli mahaa. Omenavartalo siis, kaikki rasva kertyy sisäelimiin ylä- ja alamahaan. Ja kasvoihin. Sitten tein 4 lasta, eivätkä vatsalihakset menneetkään enää yhteen. Kirurgia tarvittais. Nyt on maha kuin olisin 7 kk:lla raskaana. Ärtyvän suolen aiheuttamat superturvotukset päälle….Tsemiä Hennalle. Rohkeudelleen hatunnosto <3

  Vastaa
 • 19.6.2017 at 19:10
  Permalink

  Hyi, ihan inhottaa ! Eikö ole muuta kirjoitettavaa ?

  Vastaa
  • 1.7.2017 at 03:16
   Permalink

   Inhotus lähtee katsojan omasta arvomaailmasta. Jos inhottaa, onko pakko katsoa? 😯

   Vastaa
 • 20.6.2017 at 15:39
  Permalink

  Mahtavaa pohdintaa Henna!

  Mä olen lapsesta lähtien ajatellut, että jokainen näyttää joltakin ulkoisesti, mutta harva näkee kauneuttaan sisältä käsin. Tästä syystä ketään ei voi syyttää tai kategorioida ulkonäön kautta. Ulkonäköön voimme ihastua mutta sisäiseen kauneuteen rakastua. Henkilökohtaisella tasolla minulla on kokemusta siitä että nainen oli syötän hyvännäköinen mutta siihen se loppuikin. Sisältä hän oli kuin peto. Sanonta moni kakku päältä kaunis ja sisältä aivan mätä toteutui tässä yhdistelmässä todella hyvin. Pitäähän naisessa olla jotakin mistä ottaa kiinni. Sitä paitsi pyöreämpi nainen hakkaa sängyssä hoikan naisen mennen tullen.

  Vastaa
 • 30.6.2017 at 06:50
  Permalink

  Kaunis. Kiitos kaikesta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *