Lemmenlomalle paratiisiin

Oikeastaan en tiedä mitä kirjottaisin, koska ollaan edelleen samassa paikassa, sillä meillähän on kuukauden majoitus täällä. Täällä on tosi kiva ruokaravintola, ranta kymmenen askeleen päässä ja kiva baari sekä uima-allas. Ei ole kauheesti enää tehnyt mieli liikkua ja ollaankin suurinpiirtein jumitettu tässä vaan 2 viikkoa. Mutta se ei ole mieltä haitannut koska on ollut ihana vaan olla. Aluksi koluttiin kuitenkin läpi, Thaimaa, Malesia ja sitten täällä vielä 2 kaupunkia ennen tänne ”muuttoa”.

Päätettiin kuitenkin, että mennään käymään saarella missä vesi on turkoosia ja hiekka kuin perunajauhoa. Myöskin majoituksia on sen verran rajoitettu määrä, että sitä voisi kutsua ns. ”autioksi saareksi” koska siellä ei kuulemani mukaan ole paljon ihmisiä. Myöskin sitten se tarkoittaa sitä että ei ole aina sähköä, ei pankkiautomaattia, ei auki olevia ravintoloita yömyöhään eikä ihmisvilinää, vaan kilometrikaupalla lähes autiota rantaa. Eikö kuulostakin täydelliseltä? Tämä Otres ranta missä ollaan on myös todella kaunis ja ihana, mutta saari on aina eri asia ja sieltä löytyy se oikea kauneus!

Sinne me mennään ns. häämatkalle vaikka ei ollakkaan tietääkseni naimisiin menossa. Juha vitsaili, että siellä se pistää mut paksuksi, mutta mä oon kyllä sitä mieltä että jos nyt jätetään se lastenteko vielä myöhemmäksi : D Älkää sitten ihmiset ottako näitä liian tosissaan..

No kuitenkin mennään siis vielä tästä paikasta kauniimpaan paikkaan pikku ”lomalle” . Kuunnellaan Bosella musaa kaksin rannalla ja juodaan ja syödään. Otettiin 40 neliömetrin Vip bungalow, koska ei haluttu ihan sitä huonointa missä torakat juoksee ympäriinsä, plus meillä on sitten kunnon kylpyhuone ja jääkaappi. Muuten saarella yleensä asumisolosuhteet on aika askeettiset! Haluttiin pientä luksusta!

Meidän bungalowin näkymä merelle
Saaren bungalowin näkymä merelle

kuva: Agoda.com

Meidän tuleva bungalow
Meidän tuleva bungalow

kuva: Agoda.com

Täytyy sanoa, että meidän parisuhde on kyllä tällä reissulla voinut niin hyvin ja vahvistunut, että tämä oli meidän pelastus kaikkien ongelmien jälkeen Suomessa. Alussa oli pientä matkauupumusta ja turhautumista, mutta heti kun asetuttiin aloilleen kaikki on ollut täydellistä. Siem Reapissa hajotettiin ”vahingossa” kun riideltiin yksi hotellihuone osittain ja maksettiin sata dollaria pyynnöstä ja häivyttiin : )  Jälkeenpäin naurattaa vaikka eihän se silloin hauskaa ollut! Olen melkeen sata varma että en ole suomalainen vaikka paperit niin sanoo, koska mistä tää mun temperamentti tulee : D

Rusketusrajoja
Rusketusrajoja. Oon aika paljon ollut ilman yläosaa niin aika haalea toi yläosaraja

 

Lemmenlomalle paratiisiin

14 kommenttia “Lemmenlomalle paratiisiin

 • 7.3.2017 at 11:40
  Permalink

  Ae että. Tuon pyllyn haluisin eteeni!

  Vastaa
  • 8.3.2017 at 15:02
   Permalink

   Kyllähän siihen olisi mukava lämpimät laskea.

   Vastaa
 • 7.3.2017 at 20:15
  Permalink

  On upea pylly! Kiusoittelevasti jää pyllynreikä piiloon 🙂 Voi tuota onnenpekkaa kun pääsee Hennan suloisten pyllynposkien väliin lemmensauvaa upottamaan. Hyvää lomaa teille! Nauttikaa.

  Vastaa
  • 8.3.2017 at 16:50
   Permalink

   Pelkkää persettä sitte kahtotaan..Mutta kivaa lomaa!

   Vastaa
 • 9.3.2017 at 14:02
  Permalink

  Jos täällä kuolataan ylipainoisen siiderivalaan perään niin wakeup runkkarit, maailmassa on paljon parempaakin.

  Vastaa
 • 11.3.2017 at 14:15
  Permalink

  Sanoisin satavarmasti että tempperamenttisi tulee sieltä pullon sisältä, tunnen juopon joka putken aikana tai sen jälkeen riehuu ja sekoilee, kuvittelee olevansa ulkomaalainen kun delirium ilmoittaa itsestään. Tyyppi hakkaa ihmisiä ja hajottaa sen mitä eteen osuu, kyse ei ole tempperamentista vaan aivot ilmottelee ettei kaikki ole kunnossa! Toivottavasti kaikki OK, vaikka kuva kertoo jotain muuta!

  Vastaa
  • 21.3.2017 at 22:04
   Permalink

   Karmeeta on enemmänkin toi sun mielikuvitus kun sun nimimerkki 😀

   Vastaa
 • 17.3.2017 at 10:52
  Permalink

  Hemuli
  Onko sinun suosio hiipumassa vai onko sitään koskaan ollut-
  Minäkään en ole jaksanut sinua piinata,mutta nyt oli pakko peukuttaa kahta viimeisintä
  kommenttia,osui ja upposi.

  Oma elämäkin on hankittu,kiitos vaan vinkistä.

  Vastaa
  • 21.3.2017 at 22:05
   Permalink

   Jaanuska! Tervetuloa taasen kun ei ole muuta tekemistä 🙂 Onnea siitä että et löytänyt elämääsi edellenkään muuta sisältöä 🙂 eli suosioni siis jatkuu!

   Vastaa
 • 29.5.2017 at 16:44
  Permalink

  Kyllä tollainen beba kelpais 😉

  Vastaa
 • 29.6.2017 at 06:09
  Permalink

  Mahtava matka todellakin. Hyvän kuva otin😘

  Vastaa
 • 6.11.2017 at 08:03
  Permalink

  Olette taas yhdessä? Niin no kai sitä ilmainen matka kiinnostaa!
  Ja sitten kun tulette himaan on taas hirveä kriisi päällä, kun arki iskee. Sitten luetaan lehdista lähestymiskielloista ja riidoista yms. Naurettavaa touhua, mutta aika viihdyttävää. 😀

  Vastaa
  • 6.11.2017 at 15:42
   Permalink

   Mistä oot saanu sellaisen käsityksen, että oltais yhdessä. Ei taatusti olla eikä tulla enää ikinä olemaan. En ole edes kuullut koko henkilöstä pitkään aikaan! Olen jatkanut jo omaa elämää 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *