Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Elämää Kambodzassa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Eikö kuulostakin hurjalta 🙂 En tosiaan koskaan uskonut löytäväni itseäni täältä, mutta niin siinä vaan kävi! Ideahan lähti siitä, että muutetaan lämpimään jonnekkin koko talveksi! Tarkoitus oli olla Thaimaassa, mutta koska jouduimme visan takia poistumaan maasta saadaksemme jatkoaikaa, teimme suunnitelmiin muutoksen! Mennään jonnekkin missä ei olla koskaan käyty! Huokea hintataso houkutteli myös lähteä kokeilemaan elämää Kambodzassa! Miksi se kaikkien suosima Thaimaa jos voi kokea jotain muuta ja edullisemmin. Taivas on rajana!

Paljon on tullut nähtyä sillä matka on alkanut täällä Siem Reapista Angor Watia katsellen maan pääkaupunkiin Phnom Penhiin ja sieltä nyt tänne Sihanoukvilleen missä olemme Otres rannalla asustelemassa!

Jokainen paikka on ollut tosi erilainen. Siem Reap oli pieni ja sen ainoa vetonaula onkin kuuluisa temppeli Angora Wat.  Oli siellä myös hyvin eksoottista ruokaa.

Paikalliset sanoi että hämähäkit on todella herkullisia mutta ei ihan houkutellut kuitenkaan vaikka maistoinkin!
Paikalliset sanoi että hämähäkit on todella herkullisia mutta ei ihan houkutellut kuitenkaan vaikka maistoinkin!

Pääkaupunki Phnom Penh oli hyvin erilainen mutta tietyllä tavalla tylsä! Ei jaksettu juosta missään nähtävyyksissä sillä siellä ei ollut mitään niin merkittävää. Tosin siellä olisi ollut killing fields ja s-21 museo mikä olisi kiinnostanut minua paljon. Vaikka nuo kiinnosti minua kovasti niin tiesin että mulla olis tullut varmaan siitä painajaisia ja pitkään paha olo. Lyhyesti siis kuoleman kentät on paikka missä punakhmerit tappoivat yli miljoona Kambodzalaista kiduttamalla ja teloittamalla, mukana oli myös lapsia.  Aiheesta hyvä suomeksi kirjoitettu postaus täällä.

Siem Reapin hiljaisuuden jälkeen nautimme ns. suurkaupungin vilinästä muutaman päivän ja meillä olikin ensimmäistä kertaa Sky hotel upealla kattoterassilla mistä parani ihailla maisemia iltaisin!

FullSizeRender 15
Ihana näkymä illalla Phnom Penhin hotellistamme

 

Aamupala oli kiva syödä ihaillen pääkaupunkia
Aamupala oli kiva syödä ihaillen pääkaupunkia

Sitten saavuimme Sihanoukvilleen. Sihanoukville oltiin päätetty lopulliseksi päämääräksi, koska täällä on ranta ja meri ja ne oli ne kaksi asiaa mitä pääasiassa lomaltamme halutaan. Aurinkoa, rantaelämää ja rentoutumista.

Olin varannut meille ensimmäisen päivän hotellin suosituimmalta rannalta Serendipity beachilta. Koko paikka osottautui täysin sopimattomaksi meidän lomalle. Ainakin kilometri suoraan ikkunan alla meluisia rantabaareja. Jopa henkilökunta useassa paikassa näytti olevan nauttinut sen verran jotain aineita että olo oli koko ensimmäisen päivän hyvin epämukava! Paikka kohisi erilaisten aineiden vaikutuksen alaisena olevia ihmisiä ja olo oli kaikkea muuta kun turvallinen. Koitin sitten etsiä tietoa vielä paremmin, että mihin sitä kannattaisi mennä ja löysin luojan kiitos Otres beachin. Siis hotelli uima-altaalla ja ranta 10 askeleen päässä meistä. Vieressä oli täysin koskematonta rantaa minkä omistaa kiinalaiset ja siihen ei saa rakentaa mitään. Upeaa oli ihailla ensimmäiset päivät juuri sitä rauhaisaa rantaa missä ei ollut ketään ja vieressä sitten alkoi rantaravintoloita mutta ei ollenkaan liian vilkkaita sellaisia. Monesti tulikin sellainen olo, että täällä me ollaan ihan kahdestaan <3 Kuitenkin majoituksessa tuli yksi ryppy rakkauteen. Suoraan viereen rakennettiin juuri uutta isoa hotellia! Kauhea meteli ja paukutus alkoi 7 aamulla.

FullSizeRender 11
Sihanoukvilleen saapuessa on tunnuksena kaksi kultaista leijonaa!
Rannalla aivan kahdestaan!
Otres rannalla aivan kahdestaan!
Rannalla oli upeaa kun sai olla kaksin
Rannalla oli upeaa kun sai olla kaksin

Löydettiin kun sattuman kaupalla kävellessä uusi mesta missä oli uima-allas, oma ravintola ja baari ja todella hienot bungalowit! Kysyttiin kuukauden majoituksen hintaa ja se on ruhtinaalliset 300USD! Siis vau! Kysyttiin aluksi paljon huonompitasoista puuhökkeliä missä oli hädin tuskin seinät kasassa ja hinta olisi ollut 25USD yöltä. Mä olen hysteerinen kaikkien ötököiden suhteen ja kuolen jos nään torakan esimerkiksi. En selviäisi päivääkään tietyissä bungaloweissa. Täällä tosi moni paikka on sellainen, että siellä on siis jotenkin kasattu yhteen puukasa ja sitten sisällä vaan sänky ja hyttysverkko yötä varten. Olisipa kiva herätä aamulla ja tunkea käsi matkatavaroihin ja sieltä ilmestyy muutama uusi kaverilisko tai torakka. Mä kuolisin sitten. Nyt eka yö takana meidän bungalowissa ja nukuin paremmin kuin koskaan ja hyttysverkko sai sängyn muistuttamaan lähinnä prinsessa sänkyä. Yhtään öttiäistä ei näkynyt mutta ns. viidakon äänet kuuluu kyllä! Kyllä tähän tottuu ja meidän bungalow on aika umpinainen ja suojattu kaiken maailman verkoilla seinässä yms. Yöllä olen kyllä visusti pidätellyt jos on ollut hätä. Juhalla on mennyt jo hermot mun fobiaan ja se lähinnä tuhahtelee jos sanon sille että kävisitkö tarkistaa vessan tai tuut mun mukaan 😀

Mua naurattaa kun Juha aina kuittailee, että siinä on meillä oikeen viidakon tähtönen ja ihmettelee kuinka pärjäsin siellä aikoinaan kun olin siis viidakon tähtöset- televisiosarjassa. No sanoinkin, että lupaa säkin mulle kymppitonni jos kestän täällä kuukauden ja syön sammakoita ja leikin tarantellojen kanssa niin äkkiä mä pystyn siihen 🙂

Moni voi nyt ihmetellä, että onpa köyhää meininkiä mutta oikeasti täällä tää näissä puujutuissa asuminen on enemmänki sääntö kun poikkeus. Tästä kun lähtee viereiselle saarelle niin siellä asutaan ainoastaan katto pään päällä ja siellä ei ole wifiä koko saarella ja sähköäkin vain rajoitetusti! Vessa huuhdotaan niin että vesi heitetään ”pönttöön” ja se sitten puhdistuu sitä myötä.

Polku meidän "kotiin" missä vain muutama naapuri
Polku meidän ”kotiin” missä vain muutama naapuri
Hienot kasvit peittää bungaloweja joten jokaisella on oma rauha
Hienot kasvit peittää bungaloweja joten jokaisella on oma rauha
Ulkonäkö ei ehkä tee vaikutusta mutta mieleen tulee kesämökki!
Ulkonäkö ei ehkä tee vaikutusta mutta mieleen tulee kesämökki!
bungalow
bungalow

 

bungalow sisältä
bungalow sisältä
sänky
sänky
uima-allas uudessa majoituksessa
uima-allas uudessa majoituksessa
tälläiset muutama rako seinässä kertoo siitä että tosiaan asumme bungalowissa emme hotellissa mutta niin ne muutkin täällä asuu joten ei syytä hätään.
Tälläiset muutama rako seinässä kertoo siitä että tosiaan asumme bungalowissa emme hotellissa mutta niin ne muutkin täällä asuu joten ei syytä hätään.

Meillä ei siis ole tarkoitus enää kauheasti hyppiä maasta maahan tai paikasta paikkaan vaan täällä ollaan ja elellään ainakin kuukausi.

Plussia Kambodzassa:

 • Halpa hintataso, olut 0.,50 – 1 dollari, majoitus 10-30 dollaria, ruoka 3-5 dollaria, tuk tuk kyyti 2-4 dollaria, tunnin hieronta 8 dollaria
 • upeita pitkiä rauhallisia rantoja
 • ei liikaa turisteja
 • todella lämmin ilma ja lämmin merivesi

Miinuksia:

kehittymätön palvelukulttuuri, palvelu on todella hidasta ja töykeää välillä

-paikallisten kielitaito

-ei niin hyvää ruokaa kun Thaimaassa, monesti pettymys ruoan suhteen

-kusetusyritykset hinnoissa ja rahanvaihdoissa

Pääsääntöisesti kuitenkin täällä on ihana olla juuri rauhallisuuden takia ja koska tämä ei vielä ole pilattu turismilla täysin. Miinuksia löytyy aina jopa omasta kotimaasta eli se ei ole ns. häirinnyt merkittävästi. Maassa maan tavalla ja sopeutuen niin kaikki menee hyvin!

Tässäpä tämänhetkisiä kuulumisia taas ja palataan astioille viikon kuluttua kun on jotain uutta kerrottavaa 🙂

Loppuun pakko sanoa vielä suuret kiitokset lukijoille kaikista ihanista kommenteista ja ei niin ihanista! On kuitenkin ihana kun oon saanut niin paljon palautetta. Ootte ihania <3 Ja mitä tulee siihen, että kenellä on varaa matkustaa ja kenellä ei, niin siihen vastasikin hyvin monet ihmiset. ei se kuinka paljon sinulla on rahaa vaan miten sen haluat käyttää :)!

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Elämää Kambodzassa

2 kommenttia “Elämää Kambodzassa

 • 26.2.2017 at 04:54
  Permalink

  Hei minkä niminen bungalow-systeemi missä ootte? Pikkuhiljaa varailemassa lentoja ja majoituksia, ja aika samat kriteerit, hiljaisuutta ja rauhaa…ollaan otres 1 rannalla ja täällä on paljon bungaloweja koko ranta täynnä..että eikun varailemaan ja halpa ja hyvä sivusto on agoda. Kannattaa tosin varata vaan muutama päivä ja sitten kysellä tarjousta paikan päällä jos viipyy pidempään..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!