ILMAISTARJOUS

600 ilmaiskierrosta Fire Joker -peliin ilman talletusta!

 • Avaa pelitili Maria Casinolle ja saat 600 ilmaiskierrosta.
 • Jos teet talletuksen, saat sen kaksinkertaisena pelitilille 200€ saakka.

Vuoden huippuhetket!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

fullsizerender-6

Vuonna 2016 olen käynyt läpi hurjia tunteita! Epätoivoa, rakkautta, riitaa, onnistumisia, epäonnistumisia ja terveenä oloa ja sairauden tunnetta!

Koko skaala kun on käyty läpi niin vuoden lopussa mielen on vallannut kiitollisuus ja tieto siitä, että on ihania ihmisiä ympärillä ja sen takia sitä mennä porhalletaan aina vain eteenpäin! Vastoinkäymiset on tehty voitettaviksi. Olen kiitollinen jokaisesta päivästä mitä olen saanut..

Mistäkö olen kiitollinen?

Olen oppinut itsestäni paljon viime vuonna. Olen tajunnut että vastoinkäymiset ei aina ole automaattisesti elämänloppu. Olen erityisen herkkä ihminen tunteiltani vaikka sitä ei päällepäin näy. Olen myöskin ruvennut tulkitsemaan tunteitani ja käytöstäni paremmin. Miksi minusta tuntuu tältä? Mitä voisin muuttaa itsessäni ennenkuin vaadin sitä muilta..Olen paljon armollisempi ja kiltimpi ja koitan asettaa itseni toisten saappaisiin.. Ennen olin itsekkäämpi!

Olen kiitollinen siitä, että mahdollisuudet on olleet suotuisat ja pystyn elämään sellaista elämää kun haluan. Minulla on ihana työ, koti ja alue missä asun, terve koira ja elossa olevat perheenjäsenet ja ajoittain ihana mieskin 😀 !

Minulla on ihanat ystävät ja yksi erikseen mainittava aarre on pakko sanoa! Joskus sitä löytää vaan jonkun kenen kanssa kaikki klikkaa ja on vaan niin hyvä olla. Löysin sellaisen viime vuonna ihan yllättäen ja tästä se yhteinen taival vasta alkaa! Kiitos siitä Jonille ja kiitos myös aina niin luotettavalle ja kiltille ystävälle Piialle joka ei ikinä minua tuomitse mistään ja aina on auttava käsi lähellä. Hän on myöskin koirani hoitaja ja varaäiti on tullut tarpeeseen.. ❤

Olen oppinut arvostamaan ja erottamaan jyvät akanoista myös paremmin viime vuoden ansiosta. Oikeat ystävät antaisivat vaikka oikean kätensä puolestasi eikä vaan lupaile ja todellisuudessa sitten ei olekaan valmiita tekemään yhtään mitään kun tilanne tulee. Valitettavasti olen niihinkin joutunut törmäämään.. Itse olen ystävänä valmis tekemään kaiken toisen puolesta ja sitä myöskin toivon tilanteen tullen omilta ystäviltäni. Piia onkin ollut korvaamaton apu ja tuki ja Joni on myös osoittanut sen että vilpittömiä ihmisiä on olemassa vielä.

Tänä vuonna pääsin matkustamaan Thaimaahan, Pietariin pari kertaa myös ja Berliiniin kerran! Upeita reissuja ollut ja iloinen olen, että on ollut mahdollisuus nähdä maailmaa. Se aika asettua ja perustaa perhekin tulee sitten joskus ja silloin ei enää noin vaan lähdetä eli nyt pitää nauttia!

Ihana uusi vuosi meni Suomessa hyvien ystävien kesken illanvietossa ja joulu perheen kesken ❤

Tulevalta vuodelta en odota mitään! Annan elämän mennä omaa kulkuaan. Minulla on tietyt rutiinit elämässä jotka riittää. Nyrkkisääntö on että hoida koira, työt, ystävät ja parisuhde ja oma hyvinvointi. Tosin tohon omaan hyvinvointiin pitäis panostaa kun se on tullut mulla aina viimeisenä.. Elämässä ei kannata turhaan stressata, koska se vie turhaa energiaa ja on niin monta asiaa mistä stressaa turhaan ja siihen ei edes itse voi vaikuttaa. Onneksi olen sellainen ihminen, että en kauheasti stressaa ylimääräisistä asioista.

Toivon että elämä antaa mulle hyvää koska olen ollut hyvä ja tehnyt hyvää. Odotan mitä se taas eteen lykkää sen sijaan että alkaisin lupailemaan tekeväni sitä ja tätä. Toki omat teot vaikuttaa tulevaisuuteen ja siihen mitä tapahtuu, mutta puhuin nyt yleisesti siitä että olen löytänyt rauhan itsessäni ja olen armollinen itseäni kohtaan tulevassa.

Suomen ilmapiiri on alkanut ahdistamaan, siksi päätin että olen kevääseen asti auringossa. Kysymys ei ole lomasta vaan ainoastaan maisemanvaihdosta, toki onhan puitteet aika paratiisimaisia. Se jos joku lisää motivaatiota. Työt hoituu tietokoneella paikasta riippumatta, mutta motivaatio ja mieli on parempi kun Suomessa! Jos jotain tarvitsen nyt niin jotain muuta kun tätä pimeyttä ja suomalaista ilmapiiriä. Toki täytyyhän se myöntää, että pieni poltehan siinä jäi päälle kun Thaimaasta tulin ja reissu jäi täysin kesken niinsanotusti! Nyt tarkoitus on asettua paremmin paikoilleen ja rentoutua ja olla vaan. Suomessa töitä ja asioita on rajoittanut jatkuva väsymys, vitutus ja masennus, tuollapa ei ole sitä ongelmaa 🙂

Reissusta jäi ihania lomakuvia muistoksi ja ohessa myös muutama kuva joulusta 🙂

Ihana Vanilla jouluasussa odottamassa kinkunsyöntiä!
Ihana Vanilla jouluasussa odottamassa kinkunsyöntiä!

 

Ruokatarjoilu oli tälläinen 25.päivä mun luona ystäville ketkä tuli jouluaterialle. Ei mikään maaiman kaunein asetelma, mutta hyvää oli 🙂 Palvelutiskiltä kaikki ostettuna koska Suomeen saavuttiin vasta 22.päivä ja kiire tuli. Oli kinkku, kylmäsavulohi,savusiika, savulohi, siian mäti, smetana, punasipuli, saaristolaisleipä , sienisalaatti, laatikot, rosolli ja silli!

Savusiika oli poikkeus. Se oli kaverin isän savustama ja kalastama ja siksi juuri ehdottomasti yksi parhaimmista!

 

fullsizerender
Ihana uusi ystävä Joni <3

 

Uima-altaalla rentoutuminen on parasta!
Uima-altaalla rentoutuminen on parasta!
Miasemat on kohdillaan Thaimaassa!
Miasemat on kohdillaan Thaimaassa!
Upea ranta Phi Phi-saarella
Upea ranta Phi Phi-saarella
Koh Lantalla maisema meidän bungalowista
Koh Lantalla maisema meidän bungalowista
minä ja raksu <3
minä ja raksu <3
Suihkun jälkeen :)
Suihkun jälkeen 🙂

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Vuoden huippuhetket!

39 kommenttia “Vuoden huippuhetket!

 • 4.1.2017 at 09:06
  Permalink

  Moi. Aika rohkeahko tuo viimeinen kuva… Opiskeletko vielä tällä hetkellä?

  Vastaa
 • 4.1.2017 at 13:03
  Permalink

  Ihan järkky toi vika kuva…..olisitpa edes hyväkroppainen….

  Vastaa
  • 5.1.2017 at 21:27
   Permalink

   No eiköhän jokainen saa julkaista minkä laisia kuvia itse haluaa. Siel on taas joku itse töydellisyys tottakai huutelemessa. Mene pois tyhmä 😂

   Vastaa
  • 5.1.2017 at 23:50
   Permalink

   Olipa asiaton kommentti ulkonäöstä. Toivon että olet kuuma kissa itse jolla on varaa arvostella. Suurinosa naisista on juuri tavallisen näköisiä, ei missivartalon omaavia kauniita naisia. Onneksi on miehiä ketkä arvostavat tätä ja naisen muotoja juuri sellaisina kuin ne ovat. Pinnallisuus on hävettävä arvo tänä päivänä.

   Vastaa
  • 6.1.2017 at 10:43
   Permalink

   Hmm..turhia tälläiset kommentit. Parempi vaan ettei kaikki ihmiset oo tehty samasta muotista! Ihan liikaa ihannoidaan laihuutta :/

   Vastaa
 • 4.1.2017 at 15:21
  Permalink

  Hyi helvetti toi viimeinen kuva,yök. Olet kyllä todella turvonnut aivan muodottomaksi. Lisää vaan viinaa,nappeja ja ruokaa, niin repee sydän tuolta jostain läskin seasta ulos…
  KUVOTTAVAA!!!!!!!

  Vastaa
  • 6.3.2017 at 15:06
   Permalink

   Niinkuin täällä on jo sanottu on jokaisen oma asia millaisa kuvia blogissaan julkaisee. Niiden kommentoimnen asiattomuuksiin ja henkilökohtaisuuksiin menvillä puheilla on kaikkea muuta kuin fiksua.

   Vastaa
 • 5.1.2017 at 02:32
  Permalink

  runkkasin tolle vika kuvalle. ihana.

  Vastaa
 • 5.1.2017 at 14:10
  Permalink

  Jos ton Jampan kans lähet ni ota hyvä vakuutus,paljo fyrkkaa,pippurisumutin ja kompassi ja kartta jos taas joudut pakeneen viidakkoon! Suomen ilmapiiri on pirun ahdistava jos viikoittain avautuu alapäänsä tapahtumista, pahoinpitelystä ja itsemurha pelleilyistä. Sääliä sä haet ja elättäjää niinkuin Tuksukin! Mitä työtä mukamas teet?Pidä varasi ettei Jampalla ole vasaraa ja thaikuissa voi olla mies lääkäreitä joten ota sevenin yhteystiedot messiin! Veikkaan että kuulemme sinusta muutaman viikon sisällä ja taas jotain skeidaa!

  Vastaa
 • 5.1.2017 at 16:28
  Permalink

  Henna on uus musta! Pidähän toteemieläimeni sama meno päällä myös 2017! En odota yhtään vähempää.

  Vastaa
 • 5.1.2017 at 16:58
  Permalink

  vitun oksettava läkskikasa, mun mielestä un kannattas tappaa ittes

  Vastaa
  • 7.1.2017 at 21:51
   Permalink

   Ooksä ihan sekasin?

   Miten sä voit sanoo kenellekään noin järkyttävästi. Ota lääkkees tai mee hoitoon, ei ole terveen ihmisen puheita tämä.

   Tsemppiä Henna, kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

   Vastaa
 • 5.1.2017 at 17:08
  Permalink

  Sä olet Kalinainen yksi näistä wanna be naisista.

  Vastaa
 • 5.1.2017 at 17:34
  Permalink

  Onnellista alkanutta vuotta! Mitä muuten teet työksesi?

  Vastaa
 • 5.1.2017 at 22:20
  Permalink

  Lisää noita viimeisen kuva kaltaisia 😉

  Vastaa
 • 5.1.2017 at 22:39
  Permalink

  Miten tää nyt alkaa kuulostamaan tuksulta koko touhu: kännäämistä,itsemurhaa, riitelyä, pahoinpitelyä, missä koira, muutan ulkomaille…ja kaikki aina julkisuuteen, miksi?
  Susta on Henna paljon parempaan <3

  Vastaa
 • 6.1.2017 at 01:42
  Permalink

  Jahas, Tyrkky on löytänyt nyt sun seuraan kun ei Tukiaisesta enää ollut nyhdettävää. Sun kannattais aikuisten oikeesti varoanoita Tuksun jälkeisiä. Ne haluaa vain näkyvyyttä ja mediahyötyjä (matkoja, keikkoja ilmaista kamaa) sun varjolla.

  Vastaa
 • 6.1.2017 at 02:01
  Permalink

  Heei hyvää uutta vuotta sulle myös ja onnellista raskaus aikaa 🙂 koska sulla on laskettu aika :)? Kaikkee kivaa hei teille 🙂

  Vastaa
 • 6.1.2017 at 09:28
  Permalink

  Puhut paljon alapäästäsi olisi mukava kun näyttäisit sen meille niin tiedettäisiin mistä puhut.

  Vastaa
  • 9.1.2017 at 17:13
   Permalink

   Voisit kyllä kohottaa naisten pimppi-itsetuntoa ja kertoa taas ulkonevista häppäreistäsi.

   Vastaa
 • 6.1.2017 at 14:50
  Permalink

  Kaikkea hyvää…. Suomessa riittää kateutta ja paskaa… Ihan näin normi-ihmisen näkökulmastakin. Henna, kanna arvokkaasti itses. Nosta leuka ylös ja muista että sinä olet juuri sinä. Et sä ole olemassa muita varten. Olet olemassa itsellesi. Pidä huoli itsestäs.

  Vastaa
 • 6.1.2017 at 15:49
  Permalink

  Hyviä kuvia kulta. Hauskaa oli thaikuissa. Erityisesti muistoja tuo mieleen hotellin uima-allas. Vedettiin sellanen ”talent”show ettei hevillä unohdu. Uudet seikkailut odottaa. Love you❤

  Vastaa
 • 6.1.2017 at 23:25
  Permalink

  Ihan hot kuva toi viimine. Älä välitä suomalaiset on kateellista kansaa. Ihmettelen aina tota toisten mollaamista. Miks halutaa toisille paha mieli? Näytä niille ❤

  Vastaa
 • 7.1.2017 at 17:46
  Permalink

  Järkyttävän ilkeitä kommentteja ja suurin osa ihmisiltä, jotka eivät pysty edes yhtä lausetta virheettömästi kirjoittamaan. Kertoo kyllä enemmän kommentoijasta itsestään –

  Vastaa
 • 8.1.2017 at 12:22
  Permalink

  Taisi koulutki jäädä sit siihen?

  Vastaa
 • 10.1.2017 at 11:39
  Permalink

  Täytyy myöntää että tässä käy läpi hurjia tunteita kun sinun blogiasi lukee….
  Suomi nähtävästi turvaa myös sinun elämisen mahdollisuuden,tämä kurja maa.
  Miten selitätät sen että vietät tai vietätte monta kuukautta lämpimässä,käytte Thaimaan reissulla ?
  Sinun palkallasi vai ?

  Olethan kirjoittanut että SINÄ olet se työssä käyvä henkilö teidän
  suhteessa,onneksi siis Juha ei vasaroinut työkonettasi hajalle.
  Olet löytänyt uuden ystävän Jonin joka elättää itseään vanhemalla miehellä,aivan upean mahtavaa.

  Mitä nyt kävi vähän antamassa sääli seksiä Tuksulle,mutta sitähän ei
  lasketa katkerassa Suomessa.
  Teitä todellakin yhdistää moni asia molemmat unohdettuja tyrkkyjä joita elättää vanhemmat ukot.

  Muistathan varmistaa että Seiska on paikalla kun seuraavan kerran,juokset Juhaa karkuun tai hän sinua.
  Terveys huoletkin taisivat hävitä ei kirjoittelua kokeitten tuloksista,hienoa.

  Jos Tuksu on valtakunnan pelle sinä olet ihan samaa tasoa,noloudellasi painollasi ja tyhmyydelläsi.
  Tosin sinä taisit päästä ulkomaille,Tuksu vain uhoilee.

  Pysy siellä ihan rauhasassa mutta älä lähettele tissi kuvia,voimme televisiosta seurata sarjaa Ihana lihava elämäni ilman sinua.

  Vastaa
 • 10.1.2017 at 19:59
  Permalink

  Ziisös mitä jengiä täällä pyörii… Kommentoijat vissiin ovat täydellisiä, ilman vikoja…. Peiliin katsomista suositellaan jokaiselle, ja jopa ehkäpä miettiä mitä paskaa suoltaa suustaan, onko itse tosiaan niin täydellinen ja viaton, varmaan hurjan mahtavia duunikavereita…. Joskus jopa vois yrittää kannustaa eikä painaa enemmän maan rakoon….

  Vastaa
 • 12.1.2017 at 23:53
  Permalink

  Ei vissiin muuta näyttämisten arvoista sittem kropassa ollut?

  Vastaa
 • 15.1.2017 at 13:36
  Permalink

  Laita Henna hyvä edes rintsikat! Kadut myöhemmin julkista paljasteluasi

  Vastaa
 • 17.1.2017 at 18:44
  Permalink

  Kerro lisää häppäreistä. Rohkea nainen 🙂

  Vastaa
 • 23.1.2017 at 10:05
  Permalink

  Mikä teitä ihmiset vaivaa? Kyllä voi käydä ulkomailla ihan perus duunaritkin. Kuukausipalkasta kyllä liikenee, kunhan elää säästeliäämmin. Sairaita kommentteja, Niin sairaita että miettii millaisten ihmisten suusta tollasta kommenttia tuleekaan. Hoh hoi. Tsemppiä Henna tulevaisuuteen kohta in kesä 😊 Ja kerrankin on normaaleja kuvia ei mitään yli ammuttuja tunti kausia muokattuja.

  Vastaa
 • 7.3.2017 at 15:07
  Permalink

  Meinasin persukselleni lentää kun luin näitä kommentteja. Aivan sairasta sakkia, siis mikä teidän on??? Järki jäässä ja pahemman kerran, toivon etten ikinä kohtaa teidän laisia ,kateellisia, pikku sontiaisia. En yleensä käytä tällaista kieltä, kun ylläolevia viestejä lukee niin ei todellakaan ole ihmettelyn aihetta. Henna on lopulta yksi normi nuori nainen, te olette sädekehä pään päällä, silmät suurena haukkumassa toisen maan rakoon. Jos olisin jonkun teidän mutsi, häpeisin ,enemmänkin…kuinka tyhjäpäisiä olette. Katse peiliin ja käyttäkää järkeänne, sitä hitusta mikä ehkä löytyy, kun suurennuslasilla etsiin. Ps.ole toiselle sellainen ,kun haluat sinulle olevan. Siitähän saatte, oma vika pöntöt. Hennalle ,nautinnollista kevättä, ja tsemppiä elämään.

  Vastaa
 • 17.4.2017 at 23:03
  Permalink

  Surullista kasvattaa tytärtä maailmaan, jossa toiselle voidaan sanoa näin ilkeitä asioita. Tällaista ei vaan voi ymmärtää. Parempi lopettaa kommenttien lukeminen ja säästää itseään pahalta mieleltä. Toivottavasti Henna on ymmärtänyt tehdä samoin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

600 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin ilman talletusta!
600 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin ilman talletusta!