Talletuksen tuplaus
+ 1050 ilmaiskierrosta!

Cashmio iski tiskiin huiman tarjouksen: Talletuksesi tuplataan ja saat lisäksi 1050 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa pelitili Cashmiolle. Saat pelkällä rekisteröitymisellä 50 ilmaiskierrosta Book of Dead -peliin.
 2. Tee 20€-100€ suuruinen talletus, joka tuplataan.
 3. Talletuksen lisäksi saat 1000 (kyllä: tuhat!) ilmaiskierrosta Gemix-peliin.

Onko olemassa turhia ihmisiä?

henna

Annoin äsköttäin haastattelun todella kipeästä asiasta, mikä on tällä hetkellä kuuma puheenaihe somessa.. Sen jälkeen olen tahtomattani joutunut lukemaan kommentteja mitä minulle on lähetetty siitä mitä somessa ja keskustelupalstoilla käydään, että enkö nyt muka onnistu edes tappamaan itseäni? Eli siis ihmiset lähettävät minulle yksityisviestillä screenshotteja siitä kuinka porukka toivoo minun kuolemaani! Monet ovat sitä minulle toivottaneet ihan jopa viestiäkin laittamalla yksityisesti!

”Ymmärrän, että julkisuuteni voi ärsyttää monia, mutta ihan tosissaanko minä ansaitsisin kuolla..??? Ja jos en kuole niin olen vain huomionhakuinen. ”

-Henna

Kuten moni tietää olen julkinen henkilö ja koska asia kalvoi mieltäni ja minulla on ollut erilaisia vaikeita jaksoja elämässäni ja moni siitä tiesi niin päätin käsitellä tämän kipeän asian julkisuudessa.

Olen rohkea ja häpeilemätön. Ei elämäni ole ollut ruusuilla tanssimista! Ei minun tarvitse sitä peitellä..Olen koko elämäni kertonut asiani julkisesti.. Moni ei sitä ymmärrä mutta ei tarvitsekkaan. Se on minun valintani. Mielestäni se kuuluu elämään vaikka kaikilla ei varmasti ole ollutkaan samanlaisia kiemuroita, kun minulla ja onhan elämäni ollut ajoittain aika sekopäistäkin.

Ainakaan en esitä mitään, mitä en ole ja että rahaa on kun roskaa ja elämä hymyilee, eikä tarvii elää ”taviksen” elämää. Pelkkää glamouria 😀

En ikinä toivois pahaa edes pahimmalle viholliselleni, sillä jokainen ihminen ansaitsee elää. Jos arvoni ei kohtaa jonkun ihmisen arvomaailman kanssa en koe että hän on surkea ja ”turha” niinkuin minusta puhutaan!

”Turha ihminen”

”Turha julkkis” kuuluu huudot somessa.

Jos pidät jotain asiaa turhana ei niihin tarvitse kiinnittää huomiota sen enempää..

Enkä nyt ala jeesustelemaan, koska edelleenkään en koita olla nenä pystyssä. Minä teen elämässä omia valintoja mitkä ei koskaan miellytä kaikkia. Kun hymyilen sulle, näytän persettä toiselle, eli tekoni ei miellytä ja taas on soppa valmis! Elämässä pitää keskittyä itselle tärkeisiin asioihin ja läheisiin sekä toki välittää luonnosta ja yhteiskunnallisista asioista, mutta ei vältämättä siihen naapurin kyttäämiseen ja sille ilkkumiseen jos menee huonosti!

Jos minulle toivottaisiin hyvää, saisin siitä varmasti energiaa jaksaa paremmin, mutta sen sijaan arvostelut syö mieltä sisältä ja ahdistus lisääntyy! Sitä valitettavan moni haluaa.. Ja sitten haukutaan kuinka surkea toinen on kun ensin joukkovoimalla painetaan ihan maahan.. Tässä maassa on kyllä hyvin tyypillistä se, että jos epäonnistut jossain tai yrität jotain niin sua pidetään luuserina, jos onnistut jossain nii sun saavutukset yritetään lytätä maanrakoon..

Onneksi joku prosentti kuitenkin ihmisistä on ihania ja ymmärtäväisiä ja sydän on vielä paikallaan! Kannustaviakin viestejä on tullut! Kiitos niistä kaikille ihanille ihmisille.. Uskon, että karma kyllä tuo heille heidän hyvyydestä hyvää elämään. Arvostelijoilla on joko itsellään paha mieli tai sitten ei vaan jakseta miettiä asioita yhtään enempää ja ottaa asioista edes selvää ennenkuin tuomitsee..

Vaikka epätoivo monesti valtaa niin uskon omaan tulevaisuuteen. Kyllä tästä vielä noustaan…

-Henna

Mä olen luonteeltani sellainen, että rakastan kaikkia ihmisiä. Hyviä ja pahoja. Kaikissa yhteiskuntaluokissa ja roduissa. Jokaisella on oma tarinansa ja elämänvaiheet. Kun katson ihmistä silmiin, näen usein siinä hyvyyden tai pahuuden.  Se kertoo monesti minkälaisen elämän ihminen on kulkenut läpi.. Katkeruus syö sielua sisältä ja vihan kantaminen vie turhaan energiaa.

Monesti olen luopunut omasta tehdäkseni jonkun toisen iloiseksi. Ja niin aion jatkaa!

Jos voin yhdenkin ihmisen pelastaa itsetuholta ja sellaisilta ajatuksilta tekisin sen heti! Antakaa ihmiset armoa.. Me kaikki olemme vain ihmisiä!! ❤

Onko olemassa turhia ihmisiä?

14 kommenttia “Onko olemassa turhia ihmisiä?

 • 18.11.2016 at 23:38
  Permalink

  Moneen kertaan nähty, että maailmassa on paljon raukkamaisia ihmisiä jotka voi huonosti ja toivoo toisille pahaa kun niiden oma elämä on tylsää kauraa. Se että joku on ”turha julkkis” – jokainen on oikeutettu mielipiteeseen, eikä ole sen isompi asia. Sellaista ei ikävä kyllä ole kuin ”turha ihminen”, sillä jokainen on paikkansa ansainnut ja se ei tunnu menevän kaikkien jakeluun mitä se edes tarkoittaa olla ihminen. Tietty kaikilla olisi parempi olla jos useampi ymmärtäisi, harmi kun kaikkea ei voi saada.

  Vastaa
  • 19.11.2016 at 20:58
   Permalink

   Kukaan ihminen ei ole turha. Turhaa vain on, että joku avautuu julkisuudessa esim alkoholismistaan ja ylipainostaan siinä kohtaa kun ei ole vaivautunut tekemään mitään asian parantamiseksi. Sen ymmärrän, että halutaan kertoa oma selviytymistarina, kun on selviytynyt vaikkapa alkoholismista. Henna, et ole turha, mutta älä odota muilta myötätuntoa, kun et itsekään tunnu välittävän itsestäsi. Surullista katsoa alamäkeäsi.

   Vastaa
 • 19.11.2016 at 17:01
  Permalink

  Minä en edellenkään voi ymmärtää Henna sitä miten sinua ei ole
  otettu pakkohoitoon kun yritit niin monta kertaa itsemurhaa ?
  Onko sinulle edes ehdotettu psykiatrista hoitoa vai haluatko edes sitä,sinä et todellakaan voi hyvin.
  Pakosti tulee heti mieleen kun joku Seiskaan antaa haastattelun,on
  vaan rahaa vailla,sille ei voi mitään.

  Suomessa on paljon muitakin lehtiä jonne haastattelun voi antaa,jos
  ne suostuvat kirjoittamaan.
  Sinä olet itse antanut itsestäsi tuon julkisuuden kuvan,ja sinulle on
  myös tarjottu apua.

  Seiska järjesti sinulle lääkärin tapaaamisen laihduttamisen tiimoilta,en usko että edes sitouiduit siihen.

  Muistaakseni omet julkaissut kuvia verisistä pyyhkeistä itsari yrityksen jälkeen kuvia ensiavusta jne.

  Joten eihän tämä Seiskan juttu mitään uutta ollut,joten uskon että
  teit sen vain ja ainoastaan rahan takia.

  Jokainen tarvitsee kannustusta mutta pitää myös itse tehdä asialle jotain,on turhaa itkeä sitä että olet julkisuuden henkilö.
  Minusta et enää edes ole sitä olet ihan yhtä turha ns julkkis kuin
  Tuksu et yhtään kummempi.

  Ja olen ihan tasan varma että pian on Seiskassa juttu sinusta ja Juhasta…Pariterapia pelasti meidät lähdemme Pietariin juhlimaan
  uutta elämää.
  Seiskalla ei pahemmin juttuja ole Nykäsen luottotoimittaja on Hymyssä ja Tuksu huutaa halkelujaa joten sinä saat nyt hyvän
  mahdolisuuden.

  Vastaa
 • 19.11.2016 at 23:43
  Permalink

  Ei ole olemassa turhaa ihmistä, sillä jokaisella meillä on oma asemamme, paikkamme ja elämäntilanne. Meidät on tarkoitettu tietyille paikoille. On tärkeää muistaa, että Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksi ja jokainen meistä ollaan Jumalan ruumiinosia. Meillä on onneksi erilaisia mielipiteitä, erilaisia ajatusmaailmoja, erilaisia arvoja ja erilaisia luonteen omimaisuuksia. Jokainen voisi mennä aavistuksen itseensä ja miettiä miltä tuntuu, jos sinusta kansa olisi samaa mieltä. Moni teistä ei varmasti edes tunne Hennaa henkilökohtaisesti. Voimia Hennalle!

  Vastaa
 • 20.11.2016 at 12:03
  Permalink

  Henna heitä kuuseen noi inhottavat jutut, joista sulle kirjoitellaan. Ne eivät ole terveiden ihmisten teksiä. Sanoit osuvasti, kun mainitsit, että masentuneelle on turha sanoa, ota niskasta kiinni. Ei. Ei se noin mene. Ihminen tarvitsee silloin apua. Tiedän itsekin mistä puhun kun olen moisen kokenut. Nyt on parempi vaihe mulla päällä. Sinä olet kaunis vaikka pyöreänäkin. Sinulla on kauniit kasvot. Olet jalat maassa seisova tyyppi. Kuka tahansa voi koulun jättää kesken jos ei yksinkertaisesti jaksa. Olet nuori, kerkeät opiskella vaikka mitä. En surisi sinuna kiloja. Minulle niitä kertyi myös toistakymmentä kun tissuttelin jo heti aamusta. Sitten katsoin peilistä ja sanoin ei hitto. En ymmärrä vieläkään miten sain alkoholin kokonaan jätettyä pois. Se vain jäi ja jäi krapula-aamut. Paino alkoi pudota itsestään. Kyllä vieläkin jos oikeasti joku ottaa päähän, otan lasillisen, mutta se jää siihen. En ole aiemmin sulle kirjoitellut, mutta avautumisesi arasta aiheesta laittoi kirjoittamaan. Sinulla on aikaa perustaa perhe, opiskella, mies jota rakastat. Ole onnellinen. Nauti elämästä. Ei elämä lisäkiloihin kaadu. Niistä kyllä ajallaan pääsee eroon. Hienoa, että olet saanut ajan varattua tutkimuksiin. Kyllä siellä luulis selviävän ja sehän jo helpottaa. Iloista Joulun odotusta sulle ja rakkaallesi! t Eija.

  Vastaa
 • 20.11.2016 at 18:23
  Permalink

  Kilpirauhasen vajaatoiminta,tai jotain muuta…eiköhän tuo johdu vain ja ainoastaan ryyppäämisestä sekä järkyttävästä ylipainostasi. Sinähän olet nykyään kuin turvotettu porsas. Enää ei voi edes sanoa sinun olevan leuaton,koska pääsi on kuon ilmapallo. Laihduta, ennenkuin räjähdät. Etovaa,todellakin

  Vastaa
 • 21.11.2016 at 13:30
  Permalink

  Voi sinua Henna

  Minä edelleen jaksan kysyä oletko käynyt kaikissa niissä lääkärin
  määränissä kokeissa?
  Olettaisin että olisit niistä jo kirjoittanut,sinun on hyvä käydä
  kaikki määrätyt labra kokeet.

  Senhän tiedätkin että runsas alkoholi ja rasvainen ruoka kuormittavat maksaa,sinulla on vaihtoehtoja alkaa elää terveellisesti.

  Tiesit ihan tasan mitä tulee tapahtumaan kun annoit jutun Seuskaan,ja sinähän olit jo siitä tänne blogiisi kirjoittanut.

  Jos en väärin muista oli verisiä pyyhkeitä ja kuvia ensiavusta,miksi se piti vielä Seiskaankin julkaista.
  No omapa on asiasi mitä elämälläsi teet ja olet sinä Tsemppiäkin saanut.

  koetahan pärjäillä nousta sänkystä ja olla suloisen koirasi kanssa ulkona.

  Toivottavasti et palaa yhteen sen Juhan kanssa,eikös sitäkin oikeus
  juttu uhkaa?

  Hyvää Joulun odotusta en enää kommentoi mitenkään elämmäsi,se on ihan turhaa.

  Vastaa
 • 22.11.2016 at 14:57
  Permalink

  Henna julkinen esiintymisesi ruokkii ikäviä kommentteja.Miksi avaudut orgasmeistasi, väkivallasta, juopottelusta, itsemurha yrityksistä yms.
  Olin jo iloinen kun taannoin Kerroit opiskelusta ja laihduttamisesta, ajattelin että hömppä julkisuutesi on taakse jäänyttä.
  Sinun kannattaa hakea apua mielenterveys puolelta.Siellä on ihmisiä jotka kuuntelevat ja tukevat sinua rehellisesti ja voivat helpottaa tuskaasi.Et varmasti tarvitse muuta kuin selväpäisen kuuntelevan ihmisen johon voit luottaa ja asiat saavat oikeat mittasuhteet.
  Toivon todella että otat etäisyyttä juopottelevaan ja aggressiivisen ystävääsi. Masennus ja itsemurha alttius vain lisääntyvät Alkon ja huonon seuran kera. Etkö pelkää että koet saman kohtalon kuin läppärisi? Se voi olla täysin mahdollista kun riidellään humalassa ja kontrolli on kadoksissa.
  Sinussa on ainesta mielenterveyteen ja opiskeluun kun jättäydyt julkkis elämästä ja pienen avun kautta saavutat ammatin millä pärjäät itsenäisesti, sitä kautta tulee hyvät ystävätkin.
  Olen hoito alalla ja harmittaa seurata kun olet joutunut tuhon tielle. Olet nuori ja kaunis, siis paljon ihanaa kokematta
  Toivon iloa, valoa ja lämpöä elämääsi!!!

  Vastaa
 • 22.11.2016 at 16:59
  Permalink

  Ota nyt apua vastaan. Alkoholismista ja masennuksesta ei ihan omin kotikonstein (lisää viinaa ja vahingollisia ihmisiä ympärille) pääse eroon. Susta jotenkin näin blogin ja kaiken ö-luokan julkisuuden perusteella saa välillä ihan fiksun kuvan,teet vaan helvetin huonoja valintoja,jotka johtuu riippuvuuksista. Yksin et tosta alamäestä pysty nousemaan…

  Vastaa
 • 22.11.2016 at 22:50
  Permalink

  Laihduta, ja lopeta jatkuva itkeminen milloin mistäkin. Aina sinua kohdellaan väärin…lihava juoppo,etkä mitään muuta..

  Vastaa
 • 23.11.2016 at 14:08
  Permalink

  Minä olen oman kommenttini antanut. En tuomitse ketään. Olen itse kulkenut saman polun. Selvisin. Kaikki korjaantui painoa myöten kun muutin elämäntavat. Ei se helppoa ole. Ymmärrän Hennaa. Kun vain alkuun päääsis. Iloista joulun odotusta Hennalle, en tiennyt että suhde on kariutunut noin ikävästi. Ihminen on silloin haavoittuvaisimmillaan, joten nyt kaikki paha puhe ei ole hyväksi. Ollaan mieluummin hiljaa. Tai tietysti jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Tästä on Hennalla tie vain ylöspäin ja uskon , että hän selviää. On selvinnyt ennenkin. Tsemii.

  Vastaa
 • 23.11.2016 at 18:15
  Permalink

  Siunausta Henna. Sinun elämälläsi on tarkoitus, älä vain luovuta. Kerran särjetystä voi tulla entistä vahvempi, maahan tallotusta itseään ja toisiaan ymmärtävämpi.

  Vastaa
 • 24.11.2016 at 20:55
  Permalink

  Nyt kyl perun puheeni kun lupasin etten enää noteeraa sinua,sinä
  olet turha ihminen.
  Luin juuri uusinta Seiskaa ja ylläri siellähän sinä pönötit…..
  Kirjoitit että Juha on työttömänä.kuitenkin hänellä on vara ostaa sinulle kalliita lahjoja esim tietokone jonka hän vasaralla hajotti,nyt ei
  kaikki täsmää mitenkään.

  Luulisi että saat potkua siitä miten sinun ulokonäköäsi arvostellaan,ja rupeaisitbpitämään itsestäsi huolta.
  Olet ainakin olevinasi julkisuuden henkilö joten se kuuluu asiaan,ja
  se on vaan kestettävä.

  Ryyppää niin paljon kun sielu sietää mutta älä itke täällä tai Seiskassa,miten masentunut olet ulkonäkösi suhteen.

  Olet ollut todella kaunis nainen ja minusta sinulla oli hyvä tyyli vaatteiten ja Lookin suhteen.
  Se ei mennyt överiksi koskaan,osasit laittautua hyvinkin kauniiksi.

  vielä ei ole myöhäistä voit tehdä mitä vaan jos haluat,tiedän sen itse varsin hyvin.
  Minulla oli reilusti ylipainoa,otin vuoden projektin ja laihduin 25kg,suosittelen

  Vaatteet mahtuvat päälle ja on ihana ostaa kauniita vaatteita esim kirpparilta edullisesti.
  Kokeile et kadu.

  Vastaa
  • 2.12.2016 at 13:24
   Permalink

   Ei ole koskaan ollut kaunis. Irtoripsillä ja tekotisseillä voi hankkia näkyvyyttä roskalehdistössä mutta tuo kaikki rapisee pois ja ihmiset unohtavat. Kun tyhjää tynnyriä rummuttaa ääni kuuluu kauas mutta vaan sen ajan kun rummuttaa. Pian ihmiset kyllästyvän metelöintiin ja käskevät pitämään pienempää ääntä. Jäljelle jää vain se tyhjä tynnyri kuten nyt.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!