20€ talletuksella
200 ilmaiskierrosta

Uusien pelaajien eksklusiivinen huipputarjous: 20€ talletuksella 200 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa pelitili Cashmiolle.
 2. Tee 20€ suuruinen talletus, niin saat 200 ilmaiskierrosta.

Saat 200 ilmaiskierrosta peliin Spinions Beach Party.

Huoli terveydestä!

nayttokuva-2016-10-12-kello-10-40-53

Moni on kysellyt kun kirjoitin facebookkiin päivityksen surullisena pari päivää sitten näin:

Huomenna lääkäriin selvittämään vakavia asioita! Jää flunssa kakkoseks. ahdistaa jo valmiiks niin paljon että oksat pois. Kun vaan vois olla terve! Valitettavasti keho on sanonut jo vuosia toista!

Tämä on totta tosiaan näin, että olen jo pitkään tuntenut että kaikki ei ole okei. Olen vaan ollut suoraansanottuna välinpitämätön asian suhteen. Olin jo tottunut elämään näin.

Kärsin pienestä lääkärikammosta ja olen aiemminkin kertonut, että on ollut monia pettymyksiä matkan varrella. Eräässä sairaalassa koin saavani niin huonoa palvelua, että kun minun piti olla vuodeosastolla hoidossa niin karkasin kaksi kertaa. Tuntui välilllä, että minua ei oteta ollenkaan tosissaan. Silloin päätin että minä selviän yksin. Niin ei käynyt. Pahinta tässä minun olotilassani onkin ollut se kun olen ajatellut, että minä hoidan tämän itse ja kyllä se vielä muuttuu paremmaksi.

Viimeisenä kuukautena olo on kuitenkin käynyt sietämättömän väsyneeksi ja alakuloiseksi. Nukun 16 tuntia päivässä ja loput olen väkisin pystyssä, että voisin hoitaa velvollisuuteni. Perusasiat kuormittaa minua niin paljon, että on mentävä sitten taas nukkumaan. Eilen minulla oli lääkäriaika klo 14. Heräsin klo 10 maissa. Olin nukkunut 12 tuntia. Kävin ruokakaupassa, tein ruoan ja odotin että klo löisi kaksi. Olin jo niin kuormittunut kaupassakäynnistä ja ruoanlaitosta että meinasin nukahtaa klo 13 ja ajattelin, että nukunko hetken ennen lääkäriaikaa. Sinnittelin hereillä ja lääkärin jälkeen ajattelin, että käyn nukkumaan. Normaalia? En usko.

Väsymykseni takia olen joutunut keskeyttämään koulun ja hoidan vaan pakolliset asiat mitä pystyn. Työt teen aina ja se on ainoa asia mikä saa minut sängystä ylös ja piristää päivää, pitää minut järjissäni. Oireeni on alkanut haitata parisuhdettani. En enää jaksa matkustaa kultani luokse Hämeenlinnaan ja vaikka hän tulisi hakemaan minut autolla, tuntuu automatka raskaalta ja lähteminen on ahdistavaa ja hankalaa. Kun olemme yhdessä minä nukun lähes kokoajan ja Juha valittaa kun joutuu olemaan yksin niin paljon, vaikka ollaankin samassa paikassa. Sitten se alkaa häiritsemään mun unta tuppautumalla muhun kiinni ja kuiskuttamalla korvaan ja hiplaamalla yms ja ainut mitä mun tekis mieli tehdä olis kumauttaa sitä otsaan että saisin nukkua rauhassa. Toinen vaan haluaisi niin kovasti olla mun kanssa ja ymmärrän sen. Hahah. Kreisiä touhua sanon minä. Onneks se on kuitenkin mun tukena ja koittanut jaksaa mua. Olen myöskin jatkuvasti tosi ärtynyt, koska jos en ole nukkumassa olen väsynyt. Välillä olen hetken pirteäkin mutta ärtyneisyys tulee myös siitäkin jos minun pitää hoitaa joku pikkuasia. Juha hoitaa kaikki juoksevat asiat ja käytännössä kaiken. Mä hoidan kaiken minkä voi tehdä tietokoneella. Tietokone onkin mun paras ystävä. Tämäkin helpottaa kummasti oloa kun kirjoitan teille tätä surullista murhekryyniä.

Lääkäri kysyi missä tilassa mun masennus on, pitäiskö mun mennä psykiatrille?. Sitäkin olin koittanut ja ensimmäisen kerran jälkeen jätin hoitojakson kesken. Kun mun ongelmat ei ole mun päässä, vaikka niin ne haluaa uskoa kokoajan. Mun keho vaan ei yksinkertaisesti toimi, ja se jos jokin masentaa mua. Paino nousee 5 kilolla yhtä nopeasti kun hissi menee kuudenteen kerrokseen, väsyttää, ahdistaa ja masentaa. Ja koko tämä paska siitä, että en pidä siitä että mun keho muuttuu kokoajan. Se suorastaan huutaa apua. Lisätään tähän vielä selkäongelma mikä on uusi ei niin tervetullut vaiva. Viime kesästä lähtien alaselkä kipeytyy alle kilometrin pituisesta kävelymatkasta. Nykyään pystyn kävellä 200 metriä kerrallaan. Sitten on pakko päästä istumaan. Kipu on niin suurta, että ei voi kun irvistää kivusta kyynelten kera. Liikunnan harrastaminen on tehty mahdottomaksi. Eli nyt ollaan siinä umpikujassa.

Ennen kun olisin kuollut tähän oloon, oli mun pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä lääkäriin. Joskus on tullut niitä niin kamalia epäuskon hetkiä, että en mä tästä koskaan muutu tai parane. Mun elämä tulee olee näin surkeeta kokoajan. Vielä pari viikkoa sitten halusin hypätä metron alle.

Lääkärikokemus oli tällä kertaa mukava ja lähtiessä oli turvallinen ja hyvä olo. Kiitos siitä ihanalle Pauliina lääkärille. Hän kuunteli mua tosissaan ja käytiin läpi kaikki mahdollinen. Hän määräsi mulle kaikki tarvittavat kokeet ilman, että niitä tarvitsi ruinata ja perustella vielä tarkemmin, niinkuin yleensä on joutunut!

Tässäpä kokeet mitä tullaan ottamaan, jahka jaksan joskus mennä apteekkiin hakemaan erään lääkkeen mikä otetaan edellisenä päivänä kokeita varten ja sitten vielä raahautua sinne laboratorioon. Se kun ei ole sekään minulle helppoa. Ahdistun julkisilla paikoilla enkä voi enää käyttää julkisia kulkuvälineitä ellen ole kolmen promillen humalassa. Olenkin monesti juonut alkoholia ahdistukseen, että voin mennä kauppaan tai että voin mennä jonnekkin paikkaan mikä ei ole minulle entuudestaan tuttu. Surullista, mutta totta. Se on ainut asia mikä lievittää ahdistustani. Onneks mulla on Juha joka on rohkaissut ja auttanut mua tosi paljon kaikessa.

Niin ne kokeet:

perusverenkuva, pitkä sokeri, paastosokeri, kilpirauhasarvot, kolesteroli ja kortisoli, nestearvot ja en muista oliko vielä muuta. Mutta että lähinnä onko kilppari, diabetes vai jopa joku cushingin oireyhtymä. Tuon oireyhtymän takia tarkistetaan kortisolit myöskin.

Tavallaan toivoisin, että olisin sairas, se selittäisi olotilan ja sen että en ole ollut ihan hullu ja parantuminen voisi alkaa hoidon ja lääkkeiden myötä ja pääsisin takaisin kiinni normaalielämään. Haluaisin olla taas normaalipainoinen oma pirteä itseni ja nauttia elämästä ja arjesta niinkuin kuuluukin. Olen kyllästynyt sumuiseen elämään, kotona piilossa tai alkoholin siivittämänä masennuksen kourissa.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta

-Henna

Huoli terveydestä!

42 kommenttia “Huoli terveydestä!

 • 12.10.2016 at 17:00
  Permalink

  Normaalipainoon pääsemiseen riittää kun lopetat ylensyömisen ja alkoholinkäytön. Kyse ei ole elimellisestä vaivasta vaan itsekurin puutteesta.

  Vastaa
  • 13.10.2016 at 11:44
   Permalink

   Niimpä niin. Hyvä että sä tiedät tän niin hyvin!

   Vastaa
   • 16.10.2016 at 15:51
    Permalink

    Turha kiukutella, kun joku sanoo totuuden. Syötä liikaa ja juot liikaa, ja vastapainoksi vain makaat. Ei ihme, että kehosi ei enää kestä. Mene a-klinikalle ja siellä katkolle, lopeta viinan kanssa läträäminen, sillä lopulta se vain lisää ahdistusta ja masennusta. Onko Viina tuonut elämääsi jotain hyvää? Antamistasi lehtijutuista päätellen ei, pelkkä tappelua, kohta istut jopa roskiksessa.

    Selkäkipu lähtee liikkumalla. Aamulla ylös sängystä ja lenkille ja painoa pois sellainen 30kg, ei kenenkään ranka kestä noin valtavaa ylipainoa. Ota vastuu itsestäsi, mikään lääke tai lääkäri ei saa sinua kuntoon vaan työ on sinus tehtävä itse. Lääkäri voi tosin auttaa, mutta ei silloin, jos on noin ylimielinen kuin sinä, eikä mene vastaanotoille. Psykiatriselle on jonot ja sinä et osaa edes olla kiitollinen, että pääsit sinne.

    Vaikka kokeissa löytyisi sokeritauti, mitä en elämäntyylilläsi yhtään ihmettelisi, kilpirauhasen vajaatoiminta tms. älä odota, että pelkkä lääkitys niihin riittää palauttamaan vointisi ja kroppasi ennalleen. Ei, sinun on itse edelleen tehtävä töitä hyvinvointisi eteen. Tuollaisen hedonistisen mässäilyn, ryyppäämisen ja makaamisen on loputtava.

    Ja lopeta myös valittaminen ja rupea toimimaan, aikuinen ihminen, itsestäsi se on kiinni. Ja turha vastat tähän mitään ylimielistä. Tämä on totuus, vaikka se tekisi kipeää.

    Vastaa
   • 16.10.2016 at 22:24
    Permalink

    Mitä sinä Henna totuudesta kiukuttelee?! Ryhdistäydy! Nosta perseen sängystä, lopeta viinan litkiminen ja korjaa ruokavaliosi terveelliseksi. Kehosi kärsii ja sairastuu vain ja ainoastaan sinun omista valinnoistasi. Kukaan muu, kuin sinä itse ei asiaa voi korjata. Ja aivan turhaan osoitat mieltäsi lääkäreille, tappio on tasan tarkkaan vain omasi.

    Koulusta en viitsi sanoa muuta, kuin etten koskaan uskonutkaan, että saisit sen käytyä. Olet sen verran peruslaiska ja mukavuudenhaluinen.

    Vastaa
    • 16.10.2016 at 22:31
     Permalink

     Ja se on muuten ’niinpä’. Perussana pohjalla on ’niin’, ei ’niim’. Nähtävästi et ole paljoa siellä lukiossa viihtynyt. Ja jatkossa, kun perussana on ’kun’, se taipuu ’kunpa’, ei ’kumpa’, koska perussana ei ole ’kum’.

     Koskas on muuten oikeudenkäynti siitä ”rakkaasi” pahoinpitelystä? Kännissä olit silloinkin. Saa nähdä, selviätkö ykp:lla, kuten Tuksu.

     Vastaa
   • 19.10.2016 at 21:41
    Permalink

    Kuule Henna, nenäkkäät vastaukset ei auta sun tilanteessa yhtään. Tuskin kukaan haluaa sulle pahaa. Eiköhän jokainen normaali ihminen yritä ainakin auttaa vaikkei toista tuntisikaan. En lähde arvailemaan diagnooseja kun en lääkäri ole mutta tilanteesi vaatii sen että lopetat just nyt sen alkon käytön ja pyrit katkolle.

    Vastaa
  • 25.10.2016 at 08:15
   Permalink

   Voihan hennalla ollakin joku sairaudesta johtuva nesteen kerääntyminen joka on ensin aiheutunut suurella alkoholin kulutuksella.

   Henna: näytät siltä että paino olisi enemmänkin nesteturvotusta. Vaadi maksa-arvojen testaus!

   Ja Aatto Koittaa: olisit itse varmaan jo tappanut itsesi jos olisit Henna. Hän on jo aika paljon huonoja asioita joutunut kestämään mutta minunkin ex poikaystävä aikoinaan kehui häntä söpöksi. Ehkä hän vielä saa itsensä kasaan.

   Vastaa
 • 13.10.2016 at 12:52
  Permalink

  Pyydä rauhottavia, parempi lääkkeet kun alko että pystyy hoitamaan asioita. Musta sä vaikutat masentuneelta ja se voi oireilla koko keholla. Tsemppiä!

  Vastaa
 • 13.10.2016 at 21:04
  Permalink

  Mulla oli ihan samanlaisia oireita ennen kilpirauhasen vajaatoiminnan diagnoosia. Kilpirauhasarvot arvot oli reilusti normaaliarvojen ylapuolella ja sain laakityksen mutta kaikilla se ei mene niin arvot ovat ”normaali rajoissa” vaikka oireita on. Kilpirauhasen vajaatoiminta on todella monimutkainen eika laakekaan aina ole ratkaisu vajaatoiminnan oireisiin. No mutta toivottavasti saat nyt jotain vastauksia noihin ongelmiin sielta labrakokeista. Jos et jo ole tutkinut asiaa enemman niin esim. Kilpirauhanen.com sivulta loytyy tietoa asiasta.

  Vastaa
 • 14.10.2016 at 09:56
  Permalink

  Itselläni oli muutama vuosi sitten järkyttäviä väsymyskohtauksia, ne eivät kestäneet koko päivää, mutta iltapäivisin tuntui välillä että nukahdan istualleen. Illat ja yöt olivat taas pirteämpiä. Itseltäni otettiin myös kaikki mahdolliset verikokeet ja kortisoli oli reilusti koholla ( ihmekkös se kun oli niin stressaava elämänvaihe ), epäiltiin myös Cushingin tautia, mutta se poissuljettiin deksametasonikokeella, eli sillä samalla joka sinulle nyt tehdään. Tsemppiä ja toivottavasti saat avun tuohon väsymykseen ja huonoon oloon! Tiedän miten kokonaisvaltaista ja lamauttavaa se voi olla.

  Vastaa
 • 15.10.2016 at 17:46
  Permalink

  Tsemppiä Henna.mene pika pikaa kokeisiin,niin saavat selvää ,etttä mikä sua vaivaa.

  Vastaa
 • 15.10.2016 at 22:49
  Permalink

  Henna hyvä. Sinulla voi olla bipoläärihäiriö. Kuten Cheekillä on. Hoidata itsesi. Menet vuoristorataa. Joo, voi olla että on e-pillerit, mutta mitä tod.näk. olet bipolääri. Lääkitys tasaa sen kuntoon. Sulla voi olla myös kilpirauhasongelma. Se kertoisi sen puolesta, ettet saa painoa alenemaan vaikka vähän tsemppaisitkin. Toki aineenvaihduntasi on sekaisin, ja se vaatisi jo 3-4 vkon tsemppauksen, että pykälät lähtisivät tippumaan. Kuten sanottua, niin aina se vaan vanhemmiten tuo aineenvaihdunta vähän alkaa temppuilla.
  Mutta hienoa että olet nyt lääkärillä ja juuri oikeat kokeet on otettu. Hienoa että puhut myös asioista oikeilla nimillä. Kyllähän sulla tuota kuppia tulee otettua. Mieti, että kannattaa vähentää nyt kun vielä et ole superjuoppo-alkoholisti. Voit sitten sivistyneesti nauttia sitä (alkoa) lopun ikäsi.
  Kohta menee niin yli että se on kerrasta poikki. ET SAA SITTEN YHTÄÄN PUNAVIINILASILLISTA ENÄÄ OTTAA!
  Toivon sinulle kaikkea parasta. Olet kaunis nainen, mutta ulkoinen kauneus ei ole mikään maailman tärkein juttu.
  Mieti kuitenkin sitä, että rumia on maailma pullollaan (heh heh), ja vaikka laihduttaisivat, niin niistä ei nättiä saisi. Sulla on ihan toisin 😀 TSemp+!

  Vastaa
 • 15.10.2016 at 22:57
  Permalink

  Voi Henna… tuttu tunne…. Olisi kiva nähdä ja jutella. Olen hävittänyt puh.nrosi.

  Vastaa
 • 15.10.2016 at 23:09
  Permalink

  Veikkaan, ettet myöskään jaksa tehdä kotitöitä ja välittää ulkonäöstäsi tällä hetkellä.

  Nämä ovat kaikki masennuksen merkkejä. Masennus voi oirella myös väsymyksenä ja ylenpalttisena syömisenä.

  Käy vaan lääkärillä ja selitä nämä samat asiat, mitä tässä blogissa.

  Vastaa
 • 15.10.2016 at 23:19
  Permalink

  Toivotaan parasta. Joitain oireista huomaan myös itselläni.

  Vastaa
 • 15.10.2016 at 23:54
  Permalink

  Voimia Henna! Olet kaunis nainen

  Joskus elämässä pitää luopua asioista mitkä kuormittaa jotta elämä voi tarjota parempia tilalle

  Ne mitkä nämä asiat sinulla ovat, sitä en tiedä, mutta toivottavasti löydät ne.

  Tsemppii – Kimmo

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 00:19
  Permalink

  Pusuja ja haleja, koita parantua Henna <3

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 01:10
  Permalink

  Mulla oli noi oireet. Nyt oon AA-ryhmän avulla ollut jo vuoden juomatta. Terveys paranee koko ajan. Mutta en mäkään apua hakenu ennen kuin olin kuolla sairauksiini 🙁

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 01:17
  Permalink

  Henna kokeile juoda janojuomaksi pelkkää vettä. Kuullostaa tyhmältä mutta mun mies laihtui lähes 30 kiloa puolessa vuodessa 120kg:stä 82kg:hen jättämällä alkoholin ja muut makeat juomat pois, joi pelkkää vettä tai vichyä janojuomaksi. Kaljat korvasi kahvilla tai teellä. Ja normaali säännöllinen kotiruokailu useamman kerran päivässä. Ei mtn 0% rasvapitosia dieettiruokia vain pelkästään sopivat annokset ja monipuolinen kotiruoka. Kokeile edes kuukauden verran niin huomaat että paino lähtee tippumaan ja mieli on paljon virkeämpi, nukkuminen nautinnollisempaa ja kuorsaus varmasti häviää(vähenee ainakin)..
  P.s. Jos kokeilusi epäonnistuu niin aina voit palata takaisin vanhaan elämäntyyliin. 🙂

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 01:57
  Permalink

  Kilpirauhasvaivalta kuullostaa,se vaikuttaa myös psyykeeseen. Kortisoli jos on korkea sekin voi olla syy. toivottavasti olis Kilpparivaiva, se on helppo hoitaa.itsellä henki meinasi lähteä kun kilppari lopetti toiminnan kokonaan.

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 07:53
  Permalink

  Viina pois, mässäily pois, kävelyä kehiin. Mäkin olin ihan yhtä sippi kun painoin 25 kg enemmän kuin nyt, en liikkunut ja join paljon ja käytin lääkkeitä. Elimistöni arvot heittivät myös häränpyllyä epäterveellisten elämäntapojeni vuoksi. Nukuin ja lojuin ja marisin. Asuin koneella milloin jaksoin olla sohvalta tai sängystä poissa. Sitten otin itseäni niskasta kiinni. Kannatti.

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 08:18
  Permalink

  kyllä tuo äkkiseltään luettuna vaikuttas masennukselta,mutta kilpparin vajjaatoiminta aiheuttaa noita rankooja oireita myös.Monta kertaa määrättän masislääkkeitä,vaikka pitäs määrätä thyroksiiniä.Puhun ihan omasta kokemuksesta.Ensimmäiset kommentit on kyllä hyviä,mutta taitaa Henna nyt olla siinä kunnossa,ettei jaksa nyt olla ”viisas”.Voimia ja toivottavasti saat apua.

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 08:47
  Permalink

  Hyvä että löysit asiallisen lääkärin. Pidäthän nyt vain itsestäsi huolta, ennen muita ja muuta. Oireesi viittaavat kilppariin ja/tai diabetekseen. Helppo meidän muiden on viisastella, mitä pitäisi muuttaa, kun toisella on itsekuria, muutoksia ja sinnikkyyttä vaativa pitkä tie edessä. Muutoksiin tarvitaan rakastuminen itseen, ja rauha kaiken ulkopuolisen maailman kanssa. Vasta sen jälkeen on iloa ja energiaa muutoksiin elin- ja ravintotottumuksiin. Olen ollut itse samassa tilanteessa. Aloin katsoa ympärilleni, ja listata asioita, jotka veivät energiaani ja aikaani, mutta joista en saanut mitään takaisin. Huomasin, että itse asiassa laiminlöin aina itseäni, annoin enemmän kuin sain. Siitä kertyi ajan myötä kätkettyä vihaa, katkeruutta ja ahdistusta. Niitä tunteita käsittelin ja pakenin syömällä ja juomalla itsetuhoisesti itseni turraksi. Kun on turta, ei tunne mitään, uskottelee itselleen hetken, ettei tässä mitään hätää ole.. Totuus on toinen, on yhä syvemmin tilanteensa ja valintojensa vanki. Sinulla on joku syy, mihin syöt ja juot. Poista syy elämästäsi, käännä uusi lehti, jätä julkisuus hetkeksi. Voimia 🙂

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 12:05
  Permalink

  Eiköhän Henna vaivojen syy ole vain sinun sairaanloinen ylipainosi.nyky kuvat sinusta on kuvottavaa katseltavaa. Miten joku voikin päästää itsensä tuohon tilaan. Syy tietenkin sinusta ihan jossain muualta. Kerran sinut livenä nähtyäni,voin sanoa että olet puistattava näky..

  Vastaa
  • 5.1.2017 at 07:38
   Permalink

   Ja Jani tietysti itse on Jumalan lahja naisille! Kuvaa kehiin niin voidaan joukolla näköä ja kokoa arvostella. Luonnetta ei viitsitä edes mainita, sen pelin jo menetit. Mutta hei, älä.sure. Kenties joku sinutkin kelpuuttaa – pidät vain suusi kiinni.

   Vastaa
 • 16.10.2016 at 12:49
  Permalink

  Voi Henna…. surullista oli lukea tämä. Hyvä, että olet päässyt tutkimuksiin. Sanon nyt kuitenkin, että mielenterveyden ongelmat ovat sairaus ihan siinä missä muutkin. Masennus on kemiallinen epätasapaino aivoissa ja se aiheuttaa ja edesauttaa vaikka mitä muuta. Ja alkoholi lisää tuota epätasapainoa ihan järkyttävästi.

  Kerrot käyneesi kerran (!??!) psykiatrilla ja sen perusteella päättelit, ettet tarvitse sitä. Voi hyvä ihminen (ja tämän sanon ihan omasta kokemuksesta): se on hyvin todennäköisesti juuri sitä mitä nyt tarvitsisit. Tietoinen mielesi pistää lujasti vastaan ja sinä uppoat yhä syvemmälle. Jatka ehdottomasti tuota mt-puolen hoitoa – akuutti tilanne vaatinee lääkehoitoa ja itse syyn selvittäminen sekä hoitaminen pitkän prosessin, jossa edetään pienin askelin ja välillä otetaan takapakkiakin, mutta paraneminen on mahdollista. Ja prosessin aikana opit niin paljon itsestäsi – miksi (usein tiedostamatta) reagoit voimakkaasti, usein kehollisestikin, asioihin. Selvittyäsi olet vahvempi kuin koskaan.

  Tunnut selvästi kommentoinnistasi päätellen (”hullu’, ”vikaa korvien välissä” etc.) ajattelevan mt- sairauksista aivan väärin. Jos sinulla olisi todettu syöpä ja olisit käynyt sädehoidossa kerran, olisitko lopettanut sen yhteen kertaan, koska kokemus oli epämiellyttävä ja sinä tiedät paremmin? Et varmaan olisi. Nyt toimit juuri niin psykiatrin suhteen.

  Ymmärrän, että sinulla on hirvittävän paha olla etkä kaipaa saarnaamista. Sitä en halua tehdä, mutta juuri tuollaisen kaltaisesi kieltämisvaiheen ja taistelun läpikäyneenä uskallan yrittää auttaa. Ota kaikki, ihan kaikki lääkärien sinulle tarjoama apu vastaan. He ovat ammattilaisia. Yleensä se mikä hetkellisesti tuntuu pahalta on juuri sitä mitä tarvitset.

  Olet fiksu, hyväsydäminen tyyppi. Toivottavasti saat aidosti hyvää, kunnioittavaa ja sinua auttavaa kohtelua myös nykyisessä parisuhteessasi eikä siihen liity epätervettä vallankäyttöä, koska olet todella haavoittuvainen juuri nyt. Voimia ja paranemista sinulle

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 19:53
  Permalink

  Kyllä ne ongelmat nimenomaan siellä päässä ja ennenkaikkea mielessä ovat.
  Psykiatri on se ensimmäinnen aste missä solmuja lähdetään purkamaan.

  Jos mieli ei ole tasapainossa mikään muukaan ei onnistu ja keho reagoi psykosomaattisesti.
  Joten takaisin vaan sinne kallonkutistajalle.

  Tässä vaiheessa sula ei yksinkertaisesti ole varaa nistaa nokkaa ja olettaa että itse muka tiedät paremmin.
  Ole nöyrä, myönnä ongelmasi ja ota tarjottu apu isottelematta vastaan.

  Kallonkutistajat ovat nähneet tuon kaiken ennenkin, tuhansina erilaisina variaatioina.
  Ellet lähde apua hakemaan ja ellet huoli sitä, on turha vinkua sääliä ja odottaa ihmeitä.

  Vastaa
 • 16.10.2016 at 21:38
  Permalink

  Henna, miksi et mene psykoterapiaan? Masennus ja yleinen ahdistuneisuus ovat vakavia sairauksia ja hoitamattomana voi johtaa lopulta itsemurhaan. Masennuslääke yhdessä terapian kanssa olisi tilanteessasi välttämätöntä. Sinä olet itsetuhoinen jo nyt.
  Yleensä runsas alkoholin käyttö aiheuttaa unettomuutta. Myös korkea verenpaine ja paniikkihäiriöt voivat johtua runsaasta alkoholin käytöstä.
  Onko tutkittu maksan ja haiman toiminta verikokeilla? Runsas ylipaino ja alkoholi aiheuttavat rasvamaksan, mikä on maksakirroosin esiaste. Voisitko mitenkään myöntää itsellesi, että tarvitset ulkopuolista apua ongelmiisi. Minusta tilanteesi tällä hetkellä on niin huono, että parasta olisi mennä psyliatriseen sairaalaan ja olla siellä niin kauan, että saat elämänhalusi takaisin. Onkohan miesystäväsi sinulle nyt parasta seuraa, varsinkin, jos hänkin käyttää alkoholia. Olen todellla huolestunut tilanteestasi. Toki myös fyysiset sairaudet pitää sulkea pois, mutta mielestäni ongelmasi on nyt enemmän sillä psyykkisellä puolella. Kaikkea hyvää sinulle. Jos käytät Ketipironia, lopeta se välittömästi tietysti lääkärin ohjeiden mukaisesti. Kyseinen lääke aiheuttaa voimakasta painon nousua hidastamalla aineenvaihduntaa ja lisää ruokahalua. Lisäksi kyseinen lääke aiheuttaa itsetuhoajatuksia.

  Vastaa
 • 17.10.2016 at 11:44
  Permalink

  Täällä ihmiset kertovat laihdutusvinkkejä. Jos on jokin sairaus, se laihduttaminen ei kuulkaas ole lääke kaikkiin vaivoihin. Henna on älykäs nainen, hän varmasti tietää, mitä on terveellinen ravinto.Joten eiköhän kannata luottaa lääkärin määräämiin hoitoihin. Hennalle tsemppiä.

  Vastaa
 • 18.10.2016 at 10:27
  Permalink

  Ihan päivänselvä kilpirauhasen vajaatoiminta, saat sen ajanmittaan kuntoon kyllä! 🙂 Onneks otetaan noi kilppariarvot. Meet nyt vaan reippaasti kokeisiin, saat homman rullaamaan.

  Vastaa
 • 18.10.2016 at 17:18
  Permalink

  Hei, kannattaa käydä unitutkimuksessa selvittämässä onko sinulla uniapnea. Aiheuttaa nimittäin juuri noita oireita.

  Vastaa
 • 21.10.2016 at 11:59
  Permalink

  Entäs maksa-arvot? Jos maksa ei pelaa viinalla ja lääkkeillä läträämisen ja liikasyömisenkin aiheuttaman rasvamaksan takia, ja myrkkyjä kertyy elimistöön, ovat oireet tommosia. Oli mikä oli, ja tätä menoa takuulla on diabetestä sun muuta luvassa, ei elämäntaparemonttia voi kukaan sun puolestas tehdä. Sä et ole onnellinen nyt ja tuollaisena, et pidä itsestäs. Ei auta kuin yksi, vaikka se olisi kuinka raskasta ja vaikeaa ja selkärankaa vaativaa (se on!): Muutos. Muutos, jonka voit tehdä vain ja ainoastaan sinä itse.

  Vastaa
 • 21.10.2016 at 12:16
  Permalink

  Missäs se koirasi käy asioillaan, kuka siitä huolehtii kun sä makaat?

  Vastaa
  • 22.10.2016 at 00:03
   Permalink

   Ne on viitsi erikseen jokaista koiran kusetusreissua mainita niinkun en maininnut omiakaan vessakäyntejäni tässä vaikka varmaa ymmärrät että ne selliaset pakolliset siat hoituu muuten tulee nukuttua..

   Vastaa
   • 22.10.2016 at 14:18
    Permalink

    No en ymmärrä. Maailma on täynnä ihmisiä, joiden kämpät kaaoksen vallassa ja jouden eläimet kuseksivat ja kakkivat sisätiloihin, raukat. Maailma kn myös täynnä kouria, jotka joutuvat kuuntelemaan tapoelujen ääniä herkin korvin, peloissaan, ja haistelemaan viinanhajua kuonoillaan. Hyvä jos sä vielä pakolliset viitsit hoitaa. Sois sun viitsivän muutakin, itses takia. Koko ajan vaikeemmaksi vain menee, jos et mitään tee. Ens vuonna tähän aikaan 10 kiloa tullut painoa taas lisää, alkoriippuvuus kasvanut, terveys aivan kuralla, parisuhdekin mennyt ehkä, etkä jaksa enää niitä pakollisiakaan hoitaa, velvollisuuksia. Tajua mihin olet itseäs saattamassa, mitä itselles tekemässä, hyvä ihminen :/

    Vastaa
 • 24.10.2016 at 01:19
  Permalink

  Tutki mehustusta, elimistön happo ja emästasapainoa, puhdasta ruokaa ilman lisäaineita, vältä kemikaaleja….

  Vastaa
 • 24.10.2016 at 01:23
  Permalink

  Plus gluteeniton ruokavalio.. käyppä lukemassa Maria Nordinin blogista juttu kilpirauhasista ja viljattomasta ruokavaliosta. Ei mikään ihmekkään että sulla on paha olla ja kroppa sekaisin koska se on myrkytetty. Puhdistat sen oikealla tavalla ja muutat tietyt tottumukset. Suosittelen 🙂 nykyään saa monenlaista infoa yms… ja muista syödä kunnolla mutta PUHDASTA ruokaa. Luomua..

  Vastaa
 • 24.10.2016 at 10:06
  Permalink

  Oot sä kyllä säälittävä tapaus…

  Vastaa
  • 1.11.2016 at 12:08
   Permalink

   Mitäpä Hennaa säälimään. Itse aiheutettua kaikki. Alkoa ja ruokaa holtittomasti kurkusta alas, opiskelu jäi kun kuviteltiin Seiskan maksavan loputtomiin. Tuo tyrkkyjulkisuus on ansa joka lopulta nielaisee siihen astuneen.

   Vastaa
 • 24.10.2016 at 12:05
  Permalink

  En sääli sinua yhtään itse olet tuohon jamaan huonoilla valinnoilla päässyt.
  Eikö teidän pitänyt aloittaa Syyskuussa kuntoremontti ?
  Ei viinaa ei roskaruokaa.sinä ryyppäät itsesi ihan rappiolle,kun viimeksi sinut näin olit järkyttävä näky.
  Olet myös kännissä myöntänyt et olet tämän miehen kanssa rahan takia.
  Tarjoaa reissuja viinaa ja kapakka kierroksia.no siinähän sitä syytä jo on.
  Mutta aina voi aloittaa alusta sitoudu kaikkiin kokeisiin,ja ehkä siellä
  psykologilla käyntikin olisi ihan oikeaa asiaa.
  Seiskakin järjesti siinulle lääkärin,mihin sekin tyssäsi?
  Olet ollut ihan kaunis nainen mutta nyt totuus on etyä näytät
  50 vuotiaalta juopolta.

  Vastaa
 • 30.10.2016 at 01:12
  Permalink

  Drinksuja ja mässäilyä. Et semmoin kuntoloma tällä kertaa.

  Vastaa
 • 8.11.2016 at 21:40
  Permalink

  Henna vaikutat todella mukavalta ihmiseltä ja sellaiselta että voisit olla ystäväni 🙂 Toivottavasti lääkärintutkimuksissa selviää, mikä sua vaivaa ja tekee huonovointiseksi. Mutta jos ne on mielenterveysongelmia tai alkoholismi niin oot ihan yhtä arvokas ihminen ja niistäkin voi selvitä hyvään elämään. Toivon sulle kaikkea hyvää!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>
Näitä jättipotteja kannattaa pelata juuri nyt >>>