Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Mitä siitä saa kun antaa mu*aa!

nayttokuva-2016-09-15-kello-19-26-01

Olen onnellisesti parisuhteessa. Jaamme mieheni kanssa kaiken. Jos joku asia harmittaa puhumme. Jos on nälkä tai väsy puhumme. Jos panettaa puhumme ja noh…… Eli siis ei ole mitään mitä emme toisillemme kertoisi. Suurinosa varmaan tietää, että olemme parisuhteessa ja siitä syystä MIKSI, miksi ihmeessä pitää lähettää niitä pippelin kuvia? Turha siis luulla, että tämä olisi minun pieni salaisuus kun saan ”kunnian” katsella moloasi. Eheii. Me nauramme niille yhdessä 😀 Tosin hyvin vastahakoisesti ja korkeintaan sekunnin 😀

Tämä asiahan ei ole minulle uusi sinänsä, nimittäin olen vastaanottanut näitä kuvia sitten sen viimeisen kymmenen vuotta. Eilinen viesti oli ”Moi kaunotar, mitä kuuluu, katso mitä sait aikaan minussa” YÄÄÄÄÄKKKKK. Teki mieli paiskata puhelin suoraan seinään ja oksentaa. Miksi ihmeessä haluaisin nähdä tuntemattoman ihmisen peniksen? Siis ihan oikeasti? Vaikka olisin sinkku niin ei.

Toivoisiko miehet, että nainen lähettäisi pimperonsa kuvan heidän inboxiin ikäänkuin hakemuksena: ”Hei tässä on mun pimppi, kiinnostaisko käydä treffeillä?” eikös se niin mennyt että ei osteta sikaa säkissä. HEHHEH. Toisaalta miehet jopa ehkä pitäisi siitä 🙂 Mutta siinäpä se salaisuus, koska naiset EI tee niin. Siinä vaiheessa kun joka päivä saa herätä ja tukehtua aamukahviin kun pillunkuvia satelee aamulla ja kesken työpäivän viestilaatikkoon voisi mieli muuttua.

Mun henkilökohtainen mielipide on se, että haluan nähdä sen alapään sitten kun olen rakastunut. Ja se rakkaus kun ei tosiaan syty siellä internetissä ”ensisilmäyksellä”.

Olen lukenut, että tämä on riesa monille julkisuudenhenkilöille ja sitä ei tosiaan toivota, uskon että myös ihan tavalliset naisetkin saa tälläisiä. Olen pohtinut että mikä tämä ilmiö on? Onko se nykyajan versio itsensäpaljastelulle? Sehän oli tunnettua aikoinaan ja itsekin olen sen joutunut kokemaan. Olin pienenä kävelemässä koulusta kotiin kaverini kanssa kun mustatakkinen mies katsoi meitä kauempaa ensin vislaten ja sitten avasi takkinsa ja näytti ”sitä”. Olin häkeltynyt enkä kertonut kenellekkään, olinhan pieni lapsi, mutta muistan sen vieläkin. Myöhemmin kuulin että kyseinen tyyppi oltiin otettu kiinni.

Tosiaan nykyään ei tarvitse väijyä metsässä. Sinä voit lähettää kikkelisi kuvan vaikka 1000 naiselle samaan aikaa ja osa sen valitettavasti näkee.

No sinä säälittävän peniskuvasi lähettäjä. Estin sinut, kalusi oli surkea ja koko kaveripiirini nauroi sille, olet asettanut itsesi naurunalaiseksi ja toivon sinulle parempaa tulevaisuutta 🙂

 

Mitä siitä saa kun antaa mu*aa!

4 kommenttia “Mitä siitä saa kun antaa mu*aa!

 • 19.9.2016 at 11:05
  Permalink

  😂 ei ole totta 😵 onko tosiaan tällaista?! Säälittävää, olen häkeltynyt vaikka itse en ole kokenut vastaava. Hyvää syksyä Henna 🍃🍁

  Vastaa
 • 21.9.2016 at 22:06
  Permalink

  Kuka sulle kuvia lähettelisi. Oletko vilkaissut peiliin viimeaikoina? Aika vaikea uskoa kirjoitustasi.

  Vastaa
  • 28.9.2016 at 00:11
   Permalink

   Vaikka en ulkonäöltäni mielyyttäisikään jotain kuten ilmeisesti sinua niin uskon että peniskuvien lähettelyssä on kyse paljon muusta kun sen vastaanottajan ulkonäöstä..

   Vastaa
 • 16.10.2016 at 01:43
  Permalink

  Jotkut lähettävät kullian kuvia ja toiset taas kauppaavat alapään karvoitustaan huutokaupassa..Kumpihan on nolompaa en tiedä..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta