Uusi kasinotarjous!

Talleta 50€ ja saat 100€ pelirahaa!

 1. Siirry sivulle.
 2. Saat 210 ilmaiskierrosta pelkästä rekisteröinnistä.
 3. Tee talletus, ensimmäinen talletuksesi tuplataan 50€ saakka.

En ole koskaan odottanut syksyä näin paljon!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Syksy on mun mielestä tosi romanttinen vuodenaika
Syksy on mun mielestä tosi romanttinen vuodenaika

Paljon on sattunut ja tapahtunut vuodessa. Lokakuun 26 päivä meillä tulee mieheni kanssa vuosi täyteen yhteiseloa. Paljon on tapahtunut ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei ole puuttunut. Hauskaa on ollut enemmän kun laki sallii ja ollaan päästy matkustelemaan paljon ja nautittu elämästä täysin rinnoin. Ensimmäinen vuosi meni tutustuessa toiseen ja opetellessa yhteiseloa ja nyt kaikki on paljon tasaisempaa ja helpompaa.

Koulu alkaa tämän kuun lopussa ja on aika ottaa viimeinen ilo irti kesästä ennen arjen aloittamista. Niimpä suuntaamme Pietariin vielä viikon lomalle lataamaan akkuja syksyä varten että jaksaa ahertaa koko syksyn ja talven. En ole varmaan koskaan odottanut syksyä näin paljon. Kesällä kun on ollut vapaasti ja tehnyt mitä mieleen juolahtaa on ihana palata arkeen ja muodostaa tietyt rutiinit elämässä. Koulu ja työ luo selvät rajat ja kaikki muu rakennetaan sen ympärille! Tämä kesä oli loistava eikä kulunut edes niin nopeasti mielestäni, että tarvitsisi valittaa että joko se on taas ohi. Rakastan syksyä myös omalla tavallaan, jos ei lasketa vesisateita 🙂

Tuleva syksy pitää sisällään intensiivistä opiskelua, netflixiä, kirjojen lukemista, keilausta johon rakastuin uudelleen, kotitreenejä ja terveellisempiä elämäntapoja. Syksyllä on ihana polttaa kynttilöitä, kun ulkona sataa voi käpertyä kullan kainaloon ja katsella yhdessä elokuvia.

Tänään ohjelmassa on se, että varataan hyvä hotelli Pietarista, käydään thaimaalaisessa syömässä, koska en voi mitään muuta rakastaa enemmän kun thaikkuruokaa (voisin syödä joka päivä), ostetaan kuntoiluvälineet kotiin (käsipainot, jumppamatto ja mitä mieleen juolahtaa) ja sitten mulla onkin loppuilta työntäyteinen.

Tää postaus on nyt tällänen kun ei oo oikeesti mitään asiaa, mutta kerran viikossa tänne kuulumisia kirjottelen 🙂 Ketä kiinnostaa ketä ei 😀

Ei muuta kuin mukavaa syksyn odotusta kaikille!

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

En ole koskaan odottanut syksyä näin paljon!

5 kommenttia “En ole koskaan odottanut syksyä näin paljon!

 • 8.8.2016 at 11:34
  Permalink

  Mitäpä jos ryhtyisit johonkin pelkän puhumisen sijasta? Joka syksy uskottelet itsellesi samat jutut. Kaikki muut tietävät että läskiksi menee taas kuten joka kerta. Opiskelusi on pelkkä vitsi. Olet kirjoilla mutta et edes käy koulua. Mitä edes tekisit todistuksella, numerosi eivät riitä jatko-opintoihin.

  Vastaa
  • 12.8.2016 at 22:06
   Permalink

   Mitähän luulet tietäväsi mun kouluarvosanoista tai koulunkäynnistä? Et yhtikäs mitään. Että keskity mieluummin omaan elämääs 🙂
   Elämäntapamuutosta olen yrittänyt monesti kyllä mutta into lopahtanut. Yrittänyttä ei laiteta kuitenkaan. Parempi kun luovuttaa kokonaan..

   Vastaa
 • 3.9.2016 at 11:58
  Permalink

  Ihana lukea näitä sun kirjoittamia tekstejä Henna! Sun positiivisuus ja innostus huokuu teksteistä! Tsemppiä opintoihin ja tulevaan! Pysy vahvana ja ole ihana itsesi, pääset varmasti pitkälle:)

  Vastaa
  • 8.9.2016 at 22:37
   Permalink

   Kiitos ihana Tiia 🙂

   Vastaa
 • 11.9.2016 at 10:03
  Permalink

  Hennan elämässä nyt ei ole mitään positiivista tai innostavaa niinkuin Henna tuossa ylläolevassa toisella nimimerkillä itseään kehuu. Sen jälkeen kun lopetti Tuksun hovissa pyörimisen elämä on mennyt entistä sekavammaksi. Ainut missä näkyy on Seiskan jutut Hennat ryypiskelystä ja tappeluista. Kiistämätöntä koska se lukee lehdessä. Missä nyt on ne kaikki jutut mistä pidettiin nin isoa ääntä, opiskelut ja TV-työt? Sitähän minäkin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!