Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Vihapuheet eivät saa minua kaatumaan

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Näyttökuva 2016-07-15 kello 14.34.33

En lähde tässä enää kommentoimaan jokaista lehtiartikkelia mitä minusta kirjoitetaan ”tietäen” kaiken minun elämästäni. Sen verran voin sanoa että Seiskan kanssa meillä on hyvät välit, vaikka aina en välttämättä olisikaan halunnut minusta tehtävän lainkaan uutisia varsinkaan huonossa valossa. Totuus on se, että se kuka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Olen aikoinani julkisuuteen itse vapaaehtoisesti myöntynyt ja aina kaikki ei mene oman mielen mukaan. Ei kaikkeen voi vaikuttaa eikä koko elämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Huonoja juttuja tulee väkisinkin jossain vaiheessa. Onhan se harmillista, että me ollaan nyt mieheni kanssa joku uusi Matti ja Mervi ja minut jostain kumman syystä rinnastetaan erääseen kohublondiin. Mutta en ole ennenkään välittänyt muiden mielipiteistä enkä välitä nytkään. Se mitä tapahtuu meidän kahden kesken neljän seinän sisällä on meidän elämää ja kuuluu ainoastaan meille. Sitä ei voi kukaan tietää eikä siksi myöskään arvostella. Jokaisella on omat juttunsa. Eli meillä on kaikki hyvin.

Siispä siirryn ihan normaaliaiheisiin. Me lomailtiin alkukesä Pietarissa viettämässä mun synttäreitä ja pyörähdettiin Lapissa lomailemassa niin tämä loppukesä ollaan päätetty ihan vain relata ja tehdä mitä huvittaa mutta ihan kotipaikoilla. Aina ei jaksa laukata kaupungista toiseen ja matkustella. Juhlitaan kesällä mitä juhlitaan ja sitten ollaan tehty päätös, että elämäntapamuutos alkaa 1.9 ja siitä ei luisteta. Tarkoitus ois päästä jonkinlaiseen kondikseen ensi kesää varten ja ihan vaan enimmäkseen tavoitellaan sitä hyvää ja kevyttä oloa. En tee sitä siksi että jonkun mielestä mun ulkonäkö ei ole ok. Me lisätään liikuntaa, kevennetään ruokavaliota, vähennetään tai lopetetaan alkoholin juonti ja pistetään perusasiat kuntoon. Halutaan voida vielä paremmin, säästää rahaa ja käyttää ne alkoholiin ja mässäilyyn uponneet rahat mieluummin johonkin hienoon elämykseen esim. ulkomailla. Ihan perustavoitteet siis mistä on hyvä lähteä.

Odotan innolla pokemon peliä niin saa jotain oheistekemistä netflix marathonien lisäksi loppukesäksi. Ihmettelen kyllä sitä hössötystä minkä kyseinen peli sai aikaan. Itse katsoin lapsena pokemoneja ja keräilin pokemon kortteja joten siksi ihan pakko kokeilla. Mutta että ihan koko maailma nyt puhuu siitä ja uutisia on pilvin pimein, pokemon sitä pokemon tätä 😀

Tykätään myös paljon pelata biljardia. Se on hauskaa ajanvietettä missä vähän myös aktivoituu. Mutta Netflixin katsominen on mun lempipuuhaa ja voin tuijottaa sitä putkeen tuntikausia. Olen katsonut lähes kaikki kiinnostavimmat sarjat netflixistä ja nyt minulla on käynnissä OC:n tuotantokaudet, sillä pidin sarjasta silloin kun se tuli televisiosta. On ihanaa kun jaksoja on paljon ja voi viettää vaikka kokonaisen päivän kotona katsoen ohjelmia ja rentoutuen. Mulla tosin on päivittäin tietokoneella töitä, mutta niitä teen mielelläni. Ei aina tarvitse olla liikkeellä jossain. Koiranulkoilutus riittää siihen että saa vähän raikasta ilmaa ja pienen piristävän kävelylenkin niin sen jälkeen on mukava vetää pyjama päälle ja köllähtää sänkyyn. Suosittelen lämpimästi näitä sarjoja: Breaking bad, You better call saul, Narcos, Bloodline, Orange is the new black, New girl, Gossip girl ja tietenkin OC. Seuraavaksi kokeillaan yhteisenä sarjana miehen kanssa True detective. Saa nähdä jääkö koukuttamaan.

Että täältä iloisia ja kesäisiä terveisiä vaan kaikille 🙂

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Vihapuheet eivät saa minua kaatumaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!