Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Rentoutumista ja kadonnut joulupukki

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Täällä ollaan Rovaniemen lähellä nauttimassa Suomen ”kesästä”. On täällä ollut paremmat ilmat kuin etelässä, mutta kyllä sitä sadetta on täälläkin ollut. Onneksi täällä voi istua sateisina päivinä kodassa tulen lämmössä ja tehdä ruokaa ja kokoontua yhdessä.

IMG_2217

Täällä ollaan vaan oltu ja käyty myös pyörähtämässä Rovaniemellä, Kemissä ja Haaparannassa sekä Torniossa mitkä kaikki on tässä lähellä.

Ollaan käyty kalassa tosin hyvin huonolla menestyksellä, 6 ahventa ja 1 hauki ja kunnostettu vene kalastuskuntoon 🙂

FullSizeRender 3

Sitten käytiin viikonloppuna katsomassa lavatansseja. Tulipahan sekin nähtyä nyt sitten ja kiva siellä oli hetken aikaa pyöriä mummojen ja pappojen seassa, mutta jätetään toistaiseksi noi leikit vielä muutamankymmenen vuoden päähän tällä erää. Ei siinä mitään hyvää musiikkia oli ja ihanat maisemat.

Juha on viihtynyt täällä tosi hyvin ja kun muut menee nukkumaan niin se istuu aamuun asti kodassa kuunnellen musiikkia ja nautiskellen. Sitä ei meinaa saada sieltä pois muuta kuin silloin kun alkaa väsyttää. Kota on täällä ihan ykkönen jos on huono sää ja on sääskiä paljon niin siellä on hyvä istua paremmin kuin sisällä nyhjöttää.

Rovaniemen reissulla oli tarkoitus käydä katsomassa joulupukkia Santa Parkissa ja Juha odotti sitä ”innolla” kun ei ollut koskaan käynyt. Kävikin sitten taas meikäläisen tuuria että se koko mestahan on tietysti kiinni koko kesän joidenkin rakennustöiden takia ja ei ollut pukkia ei vaikka koluttiin koko Rovaniemi läpi 🙁 Lohdutuksena siihen auttaa hiukan se, että tässä meidän naapurissa asuu mies jolla on pihallaan kesy poro ja se juoksee iloisena vastaan kun tulee pihaan eikä kauheasti arkaile.

Ainiin ja käytiin me katsomassa hiidenkirnujakin. Mikä ei mulle kyllä ollut varsinainen elämys tuijotella jotain aukkoja ja kiipeillä kallioilla mutta tulipahan nähtyä 😀

FullSizeRender 2

IMG_2204

IMG_2209

Ehdoton luxus itselle on ollut niinkin yksinkertainen asia kuin puusaunassa käynti, kun se on vaan niin ihanaa tälläiselle kaupunkilaistytölle. Torstaina olis lähtö koska ei voida jäädä tänne juhannukseksi ja tarkoitus oli aluksi mennä Raumalle, mutta se kaatui sitten majoitukseen se reissu kokonaan. Harmittaa kun ystävät on siellä ja oltiin suunniteltu että mennään sinne ja juhlitaan yhdessä. Nyt sitten juhannus taittuu joko Helsingissä tai Hämeenlinnassa mitkä molemmat varmaan on ihan kuolleita kaupunkeja monta päivää. No meidän ”juhannus” oli sitten täällä ja katsotaan muuta sitten myöhemmin taas. Nyt on aika hetkeksi rauhoittua ja asettua aloilleen ihan omaan kotiin. Sen verran on tullut reissattua ees sun taas joka paikkaan. Jotenkin rauhaton olo ja haluais arjen pyörimään sujuvasti ihan kotosallakin. Meillä molemmilla on vaan se, että kun ollaan oltu viikko kotona niin jo ollaan heti suunnittelemassa jotain uutta menoa jonnekkin 😀

Nyt vielä muutama päivä täällä ja ilo irti tästä reissusta

FullSizeRender

Kippis ja loistavaa viikonalkua!

  • Henna

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Rentoutumista ja kadonnut joulupukki

Kommentti “Rentoutumista ja kadonnut joulupukki

  • 14.9.2016 at 11:07
    Permalink

    Rentoutumista se on koko sun elämäs

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!