Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Kun esittelet miesystäväsi isällesi, miten käy?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

IMG_1288

Mennään maanantaina Lappiin mun isän lapsuudenkotiin mikä tällä hetkellä toimii kesäasuntona meidän suvulle ja siellä on paljon maata, asuntovaunu ja kota sekä navetasta lähtien kaikki sekä iso talo ja piha missä voi nautiskella joko katetulla terassilla tai ulkoterassilla. Tai lähteä ajelemaan vaikka traktorilla.

Olen nyt viime vuosina mennyt joka kesä sinne rentoutumaan sillä siellä mieli lepää luonnon ääressä ja käydään kalastamassa, saunotaan ja heitetään tikkaa sekä mennään keräämään lakkaa tai poimimaan mustikoita. Tosin viime vuonna olin niin yltä päältä siellä suossa kun mentiin lakkasuolle että sain lähes paniikkikohtauksen ja vannoin että sinne ei mua saa enää koskaan kirveelläkään. Iskä ja mun kaveri vaan nauroi kippurassa vieressä ja loikki siellä kuin jänikset!  Ja meidän kesäpaikassa ollaan vaan ja nautitaan ja iltaisin istutaan kodassa ja grillataan. Myöskin laavulla on kiva käydä ja pyöräillä pitkiä lenkkejä sun muuta. Taivas on rajana. Samalla on ihana viettää laatuaikaa perheen kanssa. Mukaan tulee sisko ja sen boyfrendi ja sitten iskä ja minä ja mun mies!

Juha tulee ekaa kertaa sinne ja tosiaan näkee myös ekaa kertaa mun perheenjäseniä. Iskä on Juhaa vaan muutaman vuoden vanhempi 😀 Mun isä on maailman rennoin tyyppi ja kaikki tulee aina sen kanssa toimeen ja musta tuntuu että ne tulee helvetin hyvin toimeen mutta ainahan se jännittää. Ollaan vakavassa parisuhteessa ja tottakai haluan että mun perhe hyväksyy mun suhteen. Ollaan myös puhuttu yhteenmuutosta ja perheen perustamisesta sekä naimisiinmenostakin jossain vaiheessa joten tämä on tälläinen koe samalla. Jos menen naimisiin niin se on sitten se vihoviimeinen kerta ja se oikea ja kestävä päätös mikä pitää ja kaiken pitää sujua hyvin.

IMG_1352

Heitin tossa taannoin muutto- ja naimisiinmeno läpän mun facebookissa kun mun sisustus meni uusiksi ja näytti siltä kuin olisin muuttamassa. En tajunnut kuinka se otetaan niin hyvin onkeen ja se kerkes olla siellä 15 minuuttia kun korjasin sen. Mulle soitettiin jokaisesta Suomen mediasta ja jokainen väänsi siitä jonkun jutun ja homma lähti niin sanotusti vähän käsistä. Pahinta oli kun mun omat ystävät, parhaat kaverit luuli että se on totta ja tuli onnittelemaan. En oikeesti vois ikinä ns. ”karata” naimisiin, sillä ensimmäiseks siitä tietäis ennen sitä kaikki mun läheiset. Yhteenmuuttoa ollaan mietitty ja omakotitalo kiehtois molempia, sellainen missä on oma piha mun koiralle ja tulevalle toiselle koiralle minkä hankimme lähiaikoina. Ja tietysti meille. Ei ole mitään tarvetta kärvistellä mun pienessä yksiössä kun siellä oikeesti loppuu happi ja säästettäis myös rahaa kun lyötäis hynttyyt yhteen kun mun keskustan vuokra on sairaan kallis ja sillä sais kolmion jostain muualta. Ollaan aina kun mahis niin hämeenlinnassa, mutta en halua sinnekkään muuttaa vaan helsinki, vantaa, espoo akselilla jonnekkin.

No tälläsiä suunnitelmia tulevaisuuteen. Muutto ns. maalle rauhoittais meidän molempien aika juhlavaa elämäntyyliä ja voitais oikeesti alkaa leikkiä kunnolla kotia ja tehdä normaaliasioita eikä vaan notkua stadin baareissa ja matkustella kun se on meidän yhteistä aikaa ollut tällä hetkellä enimmäkseen jos ei olla hämeenlinnassa. Katsotaan minne elämä meitä vie ja toivotaan että säästyttään konflikteilta Lapissa ja ollaan taas askel pidemmällä meidän suhteessa. Innolla odotan.

Ei mulla muuta tällä kertaa 🙂

Rakkautta ja aurinkoa teidän elämään sinne ruudun toiselle puolelle 😉

  • Henna <3

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kun esittelet miesystäväsi isällesi, miten käy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!