Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Upea viikko Hämeenlinnassa ja paluu arkeen

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Minulle tuli heti mm-kisojen jälkeen äkkilähtö Pietarista kun kotiasioissa oli vähän häppeninkiä, mutta ei se haittanut sillä reissu alkoi käymään jo todella rankaksi kun joka päivä oli yhtä juhlaa ja matseja kokoajan mikä jokainen tietty piti katsoa, vaikka olisi tehnyt mieli vaan nukkua pari vuorokautta putkeen liikkumatta hotellista minnekkään.

image

Suomeen palattuani olinkin niin poikki että nukuin sen kaksi päivää kotona ja odotin että pääsen Hämeenlinnaan rentoutumaan pois Helsingin hälinästä.

Nyt olen ollut täällä viikon ja ihanaa ja rentoa on ollut kun ollaan vaan ulkoiltu luonnosta ja säästä nautiskellen, saunottu ja syöty terveellisesti sekä levätty kunnolla ja katseltu elokuvia.

Suosittelen Hämeenlinnassa ravintolaa nimeltä Fift avenue:

image image image image image image

Meillä on parvekkella myös grilli missä tehtiin ihanaa ruokaa sekä käytiin pelaamassa minigolfia ja huomenna sitten keilaamaan.

FullSizeRender 2

FullSizeRender 3.

Käytiin katsomassa hämeen linnaa ja huomenna mennään vanajanlinnaan aamiaiselle. Tekemistä täällä riittää ja vaihtoehtoja terasseilla istumisen sijaan löytyy paljon ja koirakin kiittää. Täällä viihdyn enemmän kuin Helsingin yksiössäni. Kodistani kun tieni vie aina naapurin kuppilaan ja lähikauppaan eikä kauemmas. Jotenkin tilanpuute ahdistaa nykyään ja sitä aina koitan paeta jonnekkin. Täällä olen pystynyt rauhoittumaan.

Ensi viikolla minulla sitten alkaa koulun kesäkurssit mihin ilmottauduin koska minulla on siihen tänä kesänä aikaa sekä motivaatiota. Olen onnellinen kuinka tuntuu että elämä on asettunut paikoilleen parisuhteen myötä ja aina ei tarvitse olla menossa jonnekkin ykköset päällä ja tukka putkella. Ostettiin mulle uus pyöräkin niin pääsen taas liikunnan makuun pikkuhiljaa kun ei ole tullut pitkiin aikoihin tehtyä kerrassaan mitään ja siksi olo on sen mukainen.

FullSizeRender 4

aamun tehojuoma selleri mustaherukka smoothie
aamun tehojuoma selleri mustaherukka smoothie

Motivaatio on ollut koko tämän vuoden aivan hakusessa ja nyt sitä koitetaan taas herätellä henkiin. Ei tästä mun ikuisesta tuuliviiri luonteesta pääse mihinkään 🙂 Mutta tälläistä tällä kertaa ja katsotaan mitä ensi viikolla taas..

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Upea viikko Hämeenlinnassa ja paluu arkeen

2 kommenttia “Upea viikko Hämeenlinnassa ja paluu arkeen

 • 29.5.2016 at 00:22
  Permalink

  Hyvä Henna, olen onnellinen puolestasi!!! <3

  Vastaa
 • 29.5.2016 at 15:30
  Permalink

  Henna. Tuuliviiriluonne? Oletko miettinyt että voisit kärsiä bipoläärisestä oireyhtymästä. Se ei ole mikään häpeä. Mene lääkäriin ja saat lääkityksen. Mielesi tasaantuu. Et ole enää niin pohjamudissa ja toisaalta kyllä hypessäkään. Menee paremmin. Lue lisää googlesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!