Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Mm-kisahuumaa ja upea Pietari

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

New York matkan peruuntumisen jälkeen oli selvää, että lähdetään Pietariin. Ostin meille liput Suomessa jo suomi-slovakia matsiin ja voin sanoo, että oli ihan superhyvä päätös mennä katsomaan! image

Tunnelma oli loistava ja  kyllä niin erilainen mitä tvstä näkee! Istuttiin ihan alhaalla katsomossa slovakien vaihtopenkin takana ja vieressä oli leijonat! Suomi voittikin niin fiilis pysyi katossa loppuun asti!

image image

Faniteltassa oli aivan uskomaton meno ja suomalaisia oli paljon! Hienoa! Moni näkee varmaan ekaa kertaa Pietaria ja on ihanaa, että se tulee kisojen kautta tunnetummaksi ihmisille! Liian monella on ennakkoluuloja Venäjää kohtaan ja voin sanoa, että ihan turhaan.. Tämä paikka on niin hieno kun olla ja voi..Ja vain 3,5 tunnin junamatkan päässä!

image

 

Vähän on ollut rankkaa kun on pitänyt seurata Suomen matsit ja sitten Venäjän ja juhlia synttäreitä. Yhtä juhlaa! Huomennakin olis Suomen peli joka on vähän must katsoa.

image

Synttärit oli maanantaina, mutta oltiin niin poikki että vetästiin illalla vaan sushit naamariin ja sitten käytiin parissa hienossa paikassa siemailemassa coctaileja ja shampanjaa!

image image

image

 

Alkuperäinen suunnitelma oli jokiristeily nevajokea pitkin ja hieno fine dining ravintola illalla. Ollaan täällä kuitenkin vielä viikko niin ei pidetä kiirettä synttäri-illallisen suhteen tai jokiajelun!Valitsimme jo aidon venäläisen ravintolan mikä on todella hieno ja sitä varten joudutaan melkeen ostaa juhlavaatteet. Samalla kun illastetaan niin siellä on hieno varietee-show.

Pietari on hyvä vaihtoehto matkailijoille myös siksi koska hintataso on niin alhaalla. Meidän uusi hotelli viikoksi maksoi 200e. Eli ei mitään käytännössä. Toki ei ole aamiaista, saunoja ja kuntosaleja yms vaan pelkkä sänky,tv huoneessa ja oma kylpyhuone! Tottuneena reissajana se sopii mainiosti sillä muuta ei tarvitse, eikä aamulla ole nälkä muutenkaan. Täällä ruoka-annokset on parista eurosta ylöspäin joten syömässä voi käydä vaikka 5 kertaa päivässä! Ainoa miinus on että hyviä mestoja on vaikea löytää. Sieltä voi tulla välillä ihan mitä sattuu ja annokset usein linnunruoan kokoisia! Mutta kun löytää hyvän mestan siitä kannattaa pitää kiinni!

image
Lasagnen nähtyämme purskahdettiin nauruun. Se oli yhden pannukakkupalan kokoinen. Mun cesarsalaatti oli ihan ok!

image

image image

Huomenna käydään shoppailemassa ja sitten katsomaan peliä ja taas pitää etsiä joku hyvä rafla! Tekis mieli tosi hyvää saslikkia mutta paikanvalinta on vaikeeta! Kerran käytiin yhdessä ketjupaikassa ja liha maistui enemmän kuolleelta rotalta ja jäi lautaselle kyllä! Katsokaa videoita Pietarin matkasta osoitteessa www.julkkistv.com

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Mm-kisahuumaa ja upea Pietari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!