Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

New Yorkin matka peruttu! Synttärit Pietarissa!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

henna

Tämä on tätä mun tuuria perinteisesti! Kaiken piti olla varmaa ja lentoliput tilattiin jo hyvissä ajoin! Tilasimme siis lennot New Yorkiin reitillä Helsinki-Tukholma-New York ja sama toisinpäin. Menin sitten eilen sattumalta katsomaan lentolippuani uudestaan ja katsomaan pitäväthän lentoajat vielä paikkaansa. Sitten selvisikin, että lentomme Helsingistä Tukholmaan oli peruttu ja sama takaisinpäin tullessa. Luonnollisesti järkytyin ja mietin, että mitähän helvettiä tämä nyt sitten tarkoittaa. Ja eikun selvittämään asiaa soitellen sinne sun tänne ja lopputuloksena oli se, että lentoyhtiö ei tarjoa tai ei pysty tarjoamaan korvaavaa yhteyttä vaan palauttaa rahat takaisin kokonaisuudessaan matkasta.

Laitan korvausvaatimuksen kyllä menemään sillä matkasuunnitelmat meni täysin mönkään ja olin odottanut matkaa kun kuuta nousevaa. Että kiitos vaan United Airlines ja Supersaver! Myydään ensin halvalla ja sitten perutaan! Juuri noin sitä pitää! No tämä ei jää tähän. Luin netistä, että korvauksiin on tässä tapauksessa mahdollisuus.

Minulle ei ensinnäkään ilmoitettu asiasta mitään ja lentokin oli peruttu selvitykseni mukaan 5.5 eli vain 7 päivää ennen lähtöä. Huomasin tämän siis sattumalta itse. Päätettiin, että mennään syksyllä kun hintatasokin on edullisempi. Nyt perusmurju olisi ollut viiden tähden hotellin hintaluokissa.

En halua lannistua asiasta sen kummemmin, Sillä sinne pääsee varmasti vielä uudestaan. Hyvä että saadaan rahat takaisin. muuten olisi ollut piru irti!

Päädyttiin sitten siihen, että mennään molemmille rakkaseen Pietariin, missä olemme käyneet entisessä elämässä lukuisia kertoja. Se on niin lähellä, sinne on edullinen matkustaa ja siellä on edullinen hintataso. Puolet Suomeen verrattuna tällä hetkellä suurinpiirtein! Ja pikkasen kaunis arkkitehtuuri ja Nevajoki ja historiallisia paikkoja missä käydä!

Syntymäpäivillä haluan ajelehtia Nevajokea pitkin ja käydä hienossa ravintolassa syömässä. Pietari on todella romanttinen kaupunki ja en voisi kuvitella parempaa paikkaa kun haluan viettää aikaa rakkaani kanssa. Verrattuna siihen kuinka paljon Suomessa kuluu rahaa ihan peruselämiseen olisi meidän kannattavampaa asua esimerkiksi koko kesä Pietarissa. Se taas riippuu täysin aina mun työkuvioista ja koulusta yms. Tämä on kovasti harkinnan alla ja ihana Vanilla tulisi tietenkin mukana.

Näin ne asiat muuttuu aina välillä, mutta aina on vaihtoehtoja. Tietokone kulkee mukana ja työt hoituu sujuvasti sieltäkin käsin. Sen lisäksi otan matkalta hassuja ja pöllöjä videoita http://www.julkkistv.com osoitteeseen. Katso mun seikkailuja edelliseltä reissulta Thaimaasta täältätäältä, täältä ja täältä .

Vielä kun monet on olleet niin huolissaan mun terveydentilasta ton jalan suhteen niin minulla on ilo ilmoittaa, että se on vihdoin lähes normaalin näköinen. Tulehdus on poissa ja haava on lähtenyt kasvamaan kunnolla umpeen. Eli elämä periaatteessa kukoistaa nyt. Kauniit ilmat ja Vanilla nauttii kun hullu puurosta ja meillä on kaikki hyvin.. <3

 

 

 

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

New Yorkin matka peruttu! Synttärit Pietarissa!

Kommentti “New Yorkin matka peruttu! Synttärit Pietarissa!

 • 12.5.2016 at 11:23
  Permalink

  TIedän, miltä tuntuu… Varasin Travellinkin (vähän kuin tuo Supersaver) kautta lennot vuosi sitten ja nekin tuosta vaan peruttiin ja rahat palautettiin. Ihan sairaan stressaavaa ja surkeaa asiakaskohtelua. Tulee lisäksi sellanen fiilis, että mihin enää voi ylipäänsä luottaa matkoja ja isoja menoja suunnitellessa 😮 Luulisi, että sillä hetkellä, kun jotain on ostanut, homma on valmis, ja jos joku menee pieleen, niin itse palveluntarjoaja ne seuraukset kärsii, eikä asiakas. No, sentään ollaan tänkin verran varautuneempia jatkossa.
  Tärkeintä, että pääset jonnekin lomalle 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!