Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Jokavuotiset missikisat

Olen aina pohtinut että miksi meidän Suomen kaunottaret eivät pärjää Miss Universumeissa ja vuosi toisensa jälkeen saadaan aina katsoa niitä kauniita perus suomi naisia ilman mitään persoonallisuutta. Lähinnä koska sitä ei haluta tuoda esille. Omin silmin moni missi kuten Sara Chafak ja Rosa Maria Ryyti sekä Bea Toivonen olisivat voineet menestyä ja olivat tosi upeita mutta toisin kävi! Suomi on pullollaan kauniita naisia ja ne valitettavasti näyttää löytyvän muualta kun niistä jotka missikisoihin osallistuu. Kaikki tämänkin vuoden ehdokkaat ovat EHDOTTOMASTI kauniita, mutta enemmän tulee mieleen se naapurin Tiina kehen kadullakin törmää talon pihalla ja sanoo moi. Tänään katsoin kuvat ihanista misseistä ja kyllä, jokainen on kaunis ja varmasti ihana mutta mitään poikkeavaa en löytänyt mikä aiheuttaisi kylmiä väreitä tai voisi ajatella että hän olisi tämän vuoden maailman kaunein nainen ehdottomasti. Syy löytyy pitkälti muista kun itse hakijoista ja kilpailijoista. Suomen maa on kaavoihin kangistunut ja vuosi toisensa jälkeen sen takia saamme pettyä kansainvälisessä kilpailussa. Miksi organisaatio ei muutu ja ota niitä sata vuotta vanhoja laseja päästään ja uudistu! Tähtäimessä kun ei ole ainoastaan oman maan titteli vaan maailman kaunein myös. Se toisi myös koko suomelle kunniaa.

Suurin syy on suomen missiorganisaation päässä, ollaan kangistuttu siihen luonnollisuuteen, mitään ei saisi parannella ja joka vuosi stailaus on ollut vähän mitä on. En tarkoita että silikonit ja botoksit pitäisi olla sallittuja tai ehtona sille että menestyy mutta kun katsoo muita maita niin vähän pitäisi myös kulkea mukana siinä että ei liikaa pelätä ja olla vanhanaikaisia.Tämän vuoden hirvein floppi oli tänä päivänä lehdessä ollut esittely misseistä missä he esiintyivät maailman epäseksikkäimmissä mummokalsareissa. Siis ettäkö tämä on sitä klassista missimäistä kauneutta. Tietääkseni sairaalassa saa vastaavanlaiset kalsarit jalkaan.. Onko kyse rahasta (kenties sen puutteesta vai mitä?) miksi ei mietittäisi myös menestystä kansainvälisellä puolella mistä se maine ja raha tulee eikä vain sitä että kaikki suomalaiset tykkää luomusta ja siitä naapurin eloveena tytöstä. Kuka naapurin Pertti tai Liisa sen tulevan missin menestyksen maksaa? Oli miten oli niin koko missikisat on jo vähän toinen jalka haudassa kuten voi esimerkkinä muistaa kuinka sitä ei enää näytetty suurella televisiokanavalla ja suurinpiirtein saatiin televisioon enään kun ei kansakaan enää kiinnostanut. Olisiko aika tehdä muutosta? Ainoa muutos on rikkoa normit, tähdätä muualle kun pelkästään Suomeen vaikka onkin Miss Suomi kyseessä. Maatansa voi edustaa mitä parhaimmillaan myös jos menestyy kansainvälisesti. Silloin kunnioitus ja ylpeys on suuri. Suomi on liian pieni maa todellisille kaunottarille!

kruunu

 

 

Jokavuotiset missikisat

2 kommenttia “Jokavuotiset missikisat

  • 2.5.2016 at 00:41
   Permalink

   Ei tällä naamalla 😀

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta