Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Viha kylvää lisää vihaa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Elämässä on ollut lukuisia tilanteita kun joku on loukannut sinua niin paljon, että mietit kuinka tuo tyyppi voitais päästää päiviltään hiljaa ja kenenkään huomaamatta. No ei vaiskaan mutta suunnilleen. Viha on ollut suunnaton ja se on vienyt kaiken energian. Kuinka joku voi kohdella minua näin??

Yhtenä esimerkkinä erot. Ne on harvoin kauhean kivoja. Kuulet toisen puhuvan täyttä soopaa ja osa siihen uskoo. On niitä ja näitä näkökulmia ja toisen kaverit on siinä mukana komppaamassa. Olet loukattu ja suret ja olet katkera. Samat fiilikset varmaan vastapuolellakin.

Kavereiden kesken tappelut kylvää samaa siementä myös. Miten entisistä parhaista kavereista voikin yhtäkkiä tulla toistensa pahimpia vihamiehiä. Ja se vanha kuuluisa sanonta, että perhe on pahin. Niin surullista mutta välillä totta. Onneksi ei yleensä. Monille tuttu on myös suku joka alkaa tappelemaan perinnöstä. Samaa verta ja samassa keinussa kotipihalla keinuneita ihmisiä erottaakin riitelemästä enää ainoastaan suuri kiinanmuuri välissä! Niin se maailma on vaan ihmeellinen. Rakkaus on niin lähellä vihan tunnetta että ne kulkevat käsikädessä. Perinnönjaossa se on se pahuksen raha ja se kuka oli missäkin merkityksessä menehtyneelle.

Aloin tästä aiheesta nyt vääntämään alunperin kun olen pohtinut tätä jaottelua ihmisten parissa eri luokkiin. Itse seuraan viihdealaa päivittäin työni puolesta ja tuntuu siltä, että joka päivä joku on nokat vastakkain jonkun kanssa. Esim kun Axl Smith mokasi, oli Heikki Paasonen ottanut siihen kantaa facebookissa. Ja sitten hän nousi hänen tilalleen Voice of finland -kilpailussa. Axl veti herneet ja siitä tuli riita. Cheyenne blokkasi Antista ja Antti antoi takasin ja siitä tuli riita. Minä kommentoin molempia tapahtumia ja minun kimppuuni hyökättiin..

On myös paljon asioita mitä moni ei nää mitä Helsingin piireissä tapahtuu. Se on suoraa kiusaamista ja halveksumista ja nenänvartta pitkin katsomista toista kohtaan mitä täällä harrastetaan. Ja tosiaan se kiusaaminen ja joukkoviha ei ole mitään lastenleikkiä vaan voi olla aika rankkaa myös ja ihmettelen miten aikuisten ihmisten toimesta tälläistä tapahtuu. Onneksi itse ei edes ole minkäänlaista halua pyöriä Helsingin keskustan ”seurapiireissä”. Tälläisenä tavantallaajana kun on mukava tutustua niihin AITOIHIN ihmisiin 🙂

Älkää kantako vihaa ja katkeruutta sisällänne. Teistä tulee vapaita ihmisiä antamalla anteeksi ja päästämällä asioista irti! Elämä on monimutkainen mutta helppo nauttia jos sen oikein oivaltaa! <1

Näyttökuva 2016-04-04 kello 1.20.23

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Viha kylvää lisää vihaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!