Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Saatanan seksivideot

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Näyttökuva 2016-03-15 kello 13.29.33

Inhottaa edes tähän alkuun mainita koko nimeä Axl Smith. Niin paljon siitä on jauhettu, että eihän meidän työpaikallakaan muuta puhuttu, ei kaverit voinut olla asiasta hiljaa eikä myöskään ravintolaan mennessä voinut sivukorvalla olla kuulematta tästä niin maailmaa mullistaneesta kohusta mikä vaikuttaa meidän kaikkien elämään. HEI HALOO!

Oisko nyt hetki aikaa antaa itselle pieni miettimishetki oman pään sisälle. Hengittäkää rauhassa. Mietitäänpä esim jos media ei olisi tästä asiasta uutisoinut. Olisiko tämä skandaali? Siis että kun joku Pertti Perähikiä olisi tämän tehnyt ja kuvannut kotonaan ja jäänyt siitä kiinni ja siitä alkaa poliisitutkinta.

Me ollaan niin aivopestyjä siitä mitä missäkin lukee ja varsinkin kun tämäkin asia on niin agressiivisesti tuotu esille on siitä tullut kiinnostavampi aihe kun se, että pääseekö Donald Trump presidentiksi. En tiedä ketä syyttää? Lehdistöä vai sen lukijoita? No kaikkihan sen tietää että media mikä on nykyään niin vahvasti meidän ympärillä nykyisessä sosiaalisessa ympäristössä mitä elämme verkossa seuraa meitä joka paikkaan. Uutiset eivät helposti ole enää objektiivisia vaan subjektiivisia. Sitä medianlukutaitoa näinä päivinä oikeasti vaaditaan ja tarkkaan ennen kuin voi oikeasti syyttää esim Venäjää meidän maailmantilanteesta tai kommentoida maahanmuuttopolitiikkaa fiksusti!

Tämä mässäily hämmästyttää tässä ”seksiskandaalissa” ja se miten sillä repostellaan negatiivisessa mielessä. Kuinka naiset avautuvat lisää ja kuinka työ meni sinne ja lisää paljastui sitä ja sitä! Onko totta, että tätä voi nimittää uutisoinniksi kun selkeää on se, että tuhotaan toinen niin juurta jaksain kun vain olla ja pystyy! Nyt minua syytetään vähättelijäksi tässä asiassa koska ”puolustelen” vaikka en edes puolustele.

Omin silmin sivusta katsottuna hänen uransa on tuhonnut ihan joku muu kun hän itse enkä tässä syytä niitä naisia. Jos ihminen on tarpeeksi fiksu ajattelemaan niin tässäkin asiassa on tasan kaksi puolta. Jos kyseessä ei olisi julkisuuden henkilö ei tämä asia koskaan meidän mielessämme olisi päässyt tälläisiin mittakaavoihin eikä kenenkään tulevaisuutta olisi pilattu! Loppuun pakko lisätä..ihan pakko.. Ymmärtäisin tän jos hän olisi halunnut niitä nauhoja johonkin käyttää ja lähettää sekä näyttää.

Leikin kerran ajatusleikkiä tämän asian kanssa. Jos olisin ollut tämä nainen joka oli Axl Smitihn kanssa olisin a) iloinen että olen niin komean miehen kanssa päässyt petipuuhiin b) jos olisi kuvannut niin kunhan lähettäis mullekkin sen videon  c) hyvät massit tulis lehdistöltä sen paljastuessa. eli win-win.

Näille naisille jotka tästä kärsii olis ollu kaikki helpompaa ja vähemmän traumatisoivaa ilman tätä julkisuusrumbaa. En näe mitä kukakin tässä voittaa. Just saying!

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Saatanan seksivideot

10 kommenttia “Saatanan seksivideot

 • 15.3.2016 at 20:18
  Permalink

  Kestäköön ken kestää, itse olette julkisuuden valinneet ja se on maksu siitä että pääsee aina otsikoihin joten eikös kannattaisi miettiä sitä mitä puuhastelee ja mahtaako puuhastelu tulla jossain vaiheessa julki. Jotku vielä rahastaa julkaisemalla kuvansa ties missä lehdissä, kun muuta rahantuloa ei välttämättä ole.

  Vastaa
 • 15.3.2016 at 21:57
  Permalink

  Uutinen ei tietenkään olisi ollut yhtä näyttävä, jos kysessä olisi tavis. Joskin julkisuutta olisi siitä huolimatta tullut paljon. Jopa sadan naisen salakuvaus on rikos, iso rikos. Julkiseen ammattiin kuuluu julkisuden kirotkin. Idolin asemassa on käyttäydyttävä sen mukaan.

  Axl on ihan itse tuhonnut uransa salakuvaamalla jopa sataa naista. Kyseessä on jonkun asteinen pakkomielle tai sairaus.

  Pera rekkakuski olisi voinut jatkaa duunia kohun jälkeen. Julkinen TV-ammattilainen ei ehkä voikaan. Kuka haluaa seksirikollista idolia juontamaan omia suosikkiohjelmiaan. Tavaroiden kuskaajaksi hän kelvannee edelleen.

  Hän on varmuudella tahtonut käyttää HD- tasoista ja editoitua videokuvaa tiedät kyllä mihin. Jakamisen mahdollisuus selvinnee tutkimuksen kuluessa. Hakkeroinnin vaara oli ainakin olemassa.

  Sinun ajatusleikki on omasi. Suurin osa ihmisistä ei todellakaan ajattelisi noin. Varsinkaan, kun mahdollisuutta valita ei edes annettu!

  Olet jo blogissasi aliarvioinut uhrien tunteita joten älä jaksa väittää, että sinua kiinnostaisi heidän traumatisoitumisensa.

  Vastaa
 • 16.3.2016 at 01:44
  Permalink

  Henna, olet idiootti. Vaikka sä haluaisit tuhota ihmisten verkkokalvot esittelemällä ”sulojasi” ihmisille niin se ei tarkoita että henkisesti täyskasvuiset haluaisivat. Varsinkaan ilman kenenkään lupaa.

  Vastaa
 • 16.3.2016 at 13:13
  Permalink

  Edelliseen viitaten (Henna Kalinainen). Axl Smith, halusi tai ei, hän on ollut paljon julkisuudessa ja on siis julkisuuden henkilö, joka joutuu vastaamaan tekemisistään. Jos järjellä ajattelee, siis jos, on todella tyhmää toimia kuten hän on toiminut. Niin julkisuuden henkilöä kuin yksityistäkin henkilöä koskee aivan samat pykälät. Julkisuuden henkilö vain menettää julkisesti kasvonsa ja valitettavasti paljon paljon muutakin kun toimii vastaavalla tavalla kuten nyt on tapahtunut. Kyllähän jokainen joutuu vastaamaan teoistansa, tyhmyydestäkin ”sakotetaan” ja tässä tapauksessa rikolliseksi luokitellusta toiminnasta johtuen julkinen paheksunta on aiheellinen tässä tapauksessa. Itsekin olen ollut hyvin pettynyt, koska olen ihaillut hänen työskentelyään. Todella vahinko! Voisiko jopa rinnastaa ”tämän ajan Auervaaraksi”.

  Vastaa
 • 16.3.2016 at 15:26
  Permalink

  Todella surullista nähdä sinulta tälläistä viestiä. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin olet ollut väkivaltaisessa suhteessa useammin kuin kerran? Tiedät siis mitä nöyryytys miehen osalta on? Eikö mielestäsi ole hyvä, että useampi tietää jos miehellä on tämänkaltaisia mieltymyksiä?

  Jos Axl ei olisi tullut julkisuuteen, olisi uusia videoita luultavasti tullut jatkuvaan tahtiin. Pahimmassa tapauksessa videot olisivat vuotaneet (ellei ole jo olleet näytillä). Ei-julkkiksena voisit kuvitella, että omien salaa kuvattujen seksivideoiden näkeminen poliisien kanssa ei ole mitenkään hauskaa tai ”imartelevaa”. Kyllä. Naiset ovat olleet ehkä a) iloisia komeasta miehestä, mutta b ja c kohdat eivät kyllä sovi kaikille. Julkisuus ja sillä tienatut rahat eivät ole kaikille numero 1 tai yllä edes top-10. Kaikki eivät halua alasti sivuille tai tuoda itseään ilmi. Seksi ei ole kaikille vain ”pano”. Voi kuulostaa sinisilmäiseltä, mutta joku voi oikeasti uskoa olevansa Axl lemmitty muista huolimatta. Ei ole siis varmasti kaikille 50-100 naiselle win-win, mutta mahdollisille seuraaville sadalle kyllä.

  Julkisuusrumba on vain pakollinen paha, että muut eivät enää mene samaan ansaan. Nyt naiset, joille on videointi on ok voivat jatkaa. Asia on henkilökohtainen ja traumat jokaiselle sen mukaiset.

  Kuten jo totesit: ”Jos ihminen on tarpeeksi fiksu ajattelemaan niin tässäkin asiassa on tasan kaksi puolta.” Eli puolustaa ei kannata ennen tuomiota. Laine Brucesta olisin kyllä uskonut puolustukset, mutta pidin sinua oikeasti fiksuna! Älä lähde tähän mukaan. Toivottavasti julkaisisit tämän kommentit ja vastaisit.

  Vastaa
 • 22.3.2016 at 13:25
  Permalink

  Kuinka sä KEHTAAT puolustella Smithiä joka on syylistynyt yksinteoin RIKOKSEEN? Eikä sulla ole aivoja millä ajatella? Oisko susta mukavaa jos sun petipuuhia salakuvattaisiin? Smith joutaa vankilaan ja avain helvettiin! On oikein että äijän ura menee penkin alle ja elämä sekaisin. Ehkäpä oppii siitä ihmisten tavoille ja kunnoittamaan hiukan kanssaeläjiään ja Suomen Lakia. Tässä asiassa EI OLE kahta puolta; on vain yksi. Smith on tehnyt rikoksen. Hänen on maksettava siitä.

  Vastaa
  • 7.1.2017 at 00:26
   Permalink

   Poliiseilla varmaan ollut nessut ja kädet lujilla kun katsoneet videoita 😀 Liekö 2 videota eksynyt kotiinkin 😀

   Vastaa
 • 23.3.2016 at 15:13
  Permalink

  Asioilla on monta puolta. Tässäkin tapauksessa kannattaa muistaa, että suurin osa näistä naisista ei ole julkisuuden henkilöitä eivätkä he halua tulla julkisuuteen. Uskon, että tällä hetkellä lähes kaikki noista kyseisistä naisista elää lähes helvetillistä elämää tämän tapauksen johdosta ja vain yksi ihminen on siihen syypää ja rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan. Voi olla todella traumatisoivaa tietää lopunelämäänsä, että itsestäsi on olemassa erittäin henkilökohtainen video ja se voidaan tuoda julkisuuteen tai sinua voidaan sillä kiristää tulevaisuudessa.

  Vastaa
  • 8.7.2016 at 21:02
   Permalink

   Mimmejä on syötetty juotettu.saaneet nauttia vuo-teen iloista.Kyllä partnerin täytyy saada vähän hy-vitystä.mielestäni kuvaaminen ei ole tuomittavaa kun mukana ei ole kolmatta osapuolta.eihän vide-olla näy edes mitään peiteltävää.tissejä on lehdet täynnä.lisäksi ne on hyvin editoitu.netissä menee nämäkin pornoleffojen seassa.Somessa ja lehdi-ssä olen huomannut mimmien katkeruuden muus-takin esim.kun on otettu ja jätetty.miljoonat mie-net tällä telluksella tekevät samoin.muutamat mi-mmit ovat luulleet olevansa vakavassa seurus-telu suhteessa, jos vähänkin on järkeä päässä taju-aa ettei neljän seinän sisällä ”paneminen” ole muu-ta kuin vaan feikkiä. Kunnon PARIT liikkuvat ”ihm-isten ilmoillakin”Hänellä meni työ ja maine siinä on enemmän kuin tarpeeksi kestettävää.Koston himo on kaikista raadollisin.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!