Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Naistenpäiväpuuhailua ja New York

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

ruusu

Aloitin naistenpäivän sillä, että menin vaahtokylpyyn. Vaikka tuo kylpyamme on minulla ollut mahdollisuutena käyttää jo 5 vuotta niin eipähän ole tullut otettua liian montaa vaahtokylpyä. Oli kyllä rentouttava hetki kun ei ollut mihinkään kiire ja sai loikoilla ihanassa lämpimässä vedessä joka tuoksui vaniljalle ja kukkasille. Samalla tuli hoidettua kynnet kuntoon ja hoidettua ihoa yms. Olen alkanut vihdoin toipumaan mun kamalista taudeista, joten päätin että tänään naistenpäivänä haluan pitää tätä juhlapäivänä. Yleensä en ole mitään sen suurempaa suunnitellut, mutta nyt juhlitaan kun vielä keretään. Maanantaina sitten vihdoin pääsen aloittamaan uuden työn.

Minulla on syntymäpäivät toukokuussa joten päätettiin, että minun toivomuksestani lähdemme New Yorkiin! Olen ollut siellä kerran ja perusnähtävyydet tuli nähtyä nopeasti. Madame Tussauds-museo, vapaudenpatsas, Empire State building, Rockefeller, Museum of modern art jne. Jäi kuitenkin kaivelemaan, kun visiitti oli niin lyhyt! Nyt pääsee uudestaan ihanaan Nyciin ja tiedän jo vähän miten hommat toimii ja mitä kannattaa tehdä. Toimin siis myös oppaana miehelleni 🙂 Jostain kumman syystä varasin vahingossa 11 päivän matkan mikä on aika pitkä aika kaupunkilomalle, kun järjestelmä sitä ehdotti niin nyt sitten tuskaillaan hotellien kanssa kun ne on juuri tuohon aikaan täyteen buukattuja ja hinnat ovat pilvissä. Hyvä minä 😀

new york

Moni varmaan miettii, että miksi helvetissä mä lähden enää mihinkään matkalle tämän kuuluisan Thaimaan reissun jälkeen, mutta minäpä kerron. Minä yliregoin ja dramatisoin liikaa Thaimaan matkalla. Olin uupunut, väsynyt, kiukkuinen ja kaipasin omaa rauhaa. Siksi tilanne kärjistyi ja kun siihen lisätään vielä ripaus alkoholia oli soppa selvä. Halusin vain kotiin sillä hetkellä ja tein liian äkkinäisen päätöksen. Muuten pääasiassa reissu oli yksi upeimmista tähän mennessä. Ja pääasiassa tullaan hyvin toimeen matkoilla. Hän on ehdottomasti parasta matkaseuraa mulle ollut tähän mennessä. Ja omapahan on valintani 🙂 Viime reissun New Yorkissa vietin lukuunottamatta kahta ensimmäistä päivää yksin koska riitanuimme niin pahasti Antin kanssa, että vietettiin molemmat loppuloma yksin 😀 Että välillä mietin, että voi hyvää päivää mun kanssa 😀 Odotan tästä reissusta hiukan rauhallisempaa.

Tänään sitten mennään syömään pihvit ja juodaan viinit ja nautiskellaan naistenpäivän kunniaksi ja sitten olisi se pahin edessä. Hotellin valinta New Yorkista, mikä osoittautui aika kaoottiseksi kun eilen sen 3 tuntia niitä selailin päätymättä mihinkään tulokseen!

Oikein ihanaa naistenpäivää kaikille maailman naisille <3

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Naistenpäiväpuuhailua ja New York

3 kommenttia “Naistenpäiväpuuhailua ja New York

 • 8.3.2016 at 23:42
  Permalink

  vittu kuva tänne porno henna siitä kylvystä

  Vastaa
 • 9.3.2016 at 12:08
  Permalink

  vittu että sä olet Henna lapanen naiseksi. niin säälittävää roikkua väkivaltaisessa äijässä kiinni,vai riittääkö se että se maksaa sinulle aina sillointällöin matkan jonnekki? keskittyisit vain laihtumaan,kun sinut livenä nähneenä voin todella sanoa,että ylipaino määräsi on valtava! taidat olla aika reppana tapaus…

  Vastaa
 • 9.3.2016 at 19:38
  Permalink

  En voi kun ihmetellä millä rahalla sinä matkustelet?
  Aloitat Maanantaina työt uudessa paikassa ja Toukokuussa jo lennetään Nykiin?
  Vai oletko sarjassa Tuksu ja elättäjä vanhempi mies?
  Luulen että olet täysin riippuvainen miehesi rahoista,joten välillä
  voi kestääkin kännistä äijää.
  Ja maistuuhan se sinullekin ruoka ja juoma.
  Esität niin hauskaa ja leppoista pimua välillä tulee pstauksia viilellyistä käsistä ja verisistä pyyhkeistä?
  Sitten ryypätään rajusti,riidellään ja sovitaan kun tili näyttää 2€.
  Loistava tulevaisuus on sinullakin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!