Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Pienin askelin eteenpäin

image

Aika menee hurjan nopeasti joten kesä häämöttää periaatteessa jo oven takana. Suomen kesää odotan kun hullu puuroa koska se on tosiaan täällä ihana. Silloin haluan tuntea itseni hiukan kevyemmäksi. Olen tullut siihen tulokseen saatuani esim. personaltrainerilta ohjelman, että se ei vaan mulla toimi. Siis sellainen tarkkaan suunniteltu koko paketti mitä noudatetaan orjallisesti päivästä toiseen. Mä teen sen niin, että syön kanaa ja kasviksia ja muuta puhdasta ruokaa, pienennän annoksia ja lopetan alkoholin käytön. Herkkuja en edes syö, suklaata, karkkia tms niin ne ei tuota ongelmaa.

En oo koskaan ollut myöskään mikään sali-ihminen niin aloitan sillä tavalla että pakotan itseni heti aamusta muutaman kerran viikossa salille ja teen siellä aerobisen ja sen lisäksi treenin. Eikä niin että mietin monta leuanvetoa tai vatsalihasta pitäisi tehdä! Pääasia, että sinne menee ja tekee jotain muuta kuin lukee naistenlehtiä! Että tähän uskon, että kun tästä saa rutiininomaista niin sitten voi vähän enemmän vielä sitä hioa ja noudattaa tiettyä ohjelmaa. Mutta jos otan hirveän harppauksen ja alan kellottaa mun treenit ja ruokavalion yms. tiedän että max 2 viikkoa ja lopetan.  Katsokaa edistymistä julkkistv sivuilla missä minulla on oma realityvideo-ohjelma.

Aloitan pian uudessa työpaikassa mitä odotan innolla. Sen lisäksi koulu starttaa taas 15.2 mitä odotan myös taas innolla. Uskon että kun saa arjen toimimaan niin siloin on paljon onnellisempi, vaikka ajoittain olenkin pitänyt sitä pirun tylsänä. Tuskin se on kellään ruusuilla tanssimista!

Mitään lupauksia en anna kenellekkään mistään. Saatan ihan hyvin taas ryssiä tän koska mulla ei ole pitkäjänteisyyttä ja kyllästyn helposti. Sekä mulla ei ole mun elämässä mitään säännöllistä muutenkaan koskaan. Mulla ei ole kotona virallista siivous- tai pyykkipäivää. eikä säännölisiä työaikoja. Toi pyykkipäiväkin mua naurattaa 🙂 Te varmaan haukutte mut ihan pystyyn, mutta välillä kun en jaksa pestä niitä käyn ostaa uuden paketin puhtaita sukkia ja vaatteita 😀 .

Herään ja menen nukkumaan milloin sattuu. Voin juhlia vaikka viikon jokaisena päivänä ja lähteä vaikka Siperiaan jos huvittaa. Koulunkin voi suorittaa vaikka verkossa milloin ja miten haluaa. Vaikea kun on elänyt tälläistä elämää jo viitisen vuotta! Miten sitä yhtäkkiä voi rytmittää kaiken elämässään. Vaikeeta tulee olemaan kyllä!

Moni varmaan ihmettelee, että miten asiat on niin vaikeita mulle, tai miksi olen sen mainitsemani viisi vuotta elänyt ilman ”velvollisuuksia”. Onhan niitäkin ollut, mutta se itsekuri mikä mulla on on olematon. Myönnän sen ihan häpeilemättä.

Itse voin valaista asiaa sen verran, että lapsesta asti meillä kotona oli kova kuri. Mietin aina, että kun pääsen täältä niin mä teen just sitä mitä mua lystää. No ei se ihan niin mennytkään vaan kerta toisensa jälkeen ajauduin suhteisiin missä mies oli todella kontrolloiva ja elin elämääni heidän mielensä mukaan. Kun sitten kerran sain sen oman kultaisen kodin aloin noudattaa Henna-styleä eli löysäilemään. Se oli ikännkuin sellaista kapinointia. Vapaus nauttia elämästä ja tehdä sitä mitä itse huvittaa. Niimpä minusta tuli laiska!

Sen tiedän, että on aika alkaa elää omaa elämää välittämättä siitä mitä muut ajattelee tai mitä he ovat mieltä ulkomuodostani tms. Minun keho ja elämä. Teen sillä mitä huvittaa jos huvittaa! Eli ei, en tarvitse keltään mielipidettä ulkomuodostani tai mitä minun sille pitäisi tehdä! Toki kannustaa ja neuvoa saa, mutta mölyt voi pitää mahassa!

Palataan taas

Henna

 

Pienin askelin eteenpäin

27 kommenttia “Pienin askelin eteenpäin

 • 2.2.2016 at 07:52
  Permalink

  kokeile joogaa,vaatii kyllä pitkäjännitteisyyttä,vaan kun pääsee sisälle miin paljon antavaa

  Vastaa
 • 2.2.2016 at 12:20
  Permalink

  eikö kannattaisi mennä ihan isoin askelin,niin saisit jotain tuloksiakin?! on nääs aikaas paljon tota hävitettävää sulla!

  Vastaa
  • 4.2.2016 at 21:02
   Permalink

   Onnistuminen huomattavasti helpompaa jos ei hätiköi ja koittaa muuttaa ensin pieniä asioita.

   Vastaa
 • 2.2.2016 at 14:56
  Permalink

  eikun tsemppiä arkeen 🙂 hyvältä kuulostaa

  Vastaa
 • 2.2.2016 at 19:50
  Permalink

  Sulla ei ole huono itsekuri. Olet osoittanut, että sulla on helvetin hyvä itsekuri, osaat tsempata ja treenata ittes timmiin kondikseen. Sulla on nyt sairaus, jonka nimi on alkoholismi. Se estää sun onnistumisen, se latistaa, se saa sut tuntemaan ittes huonoksi. Jätä viina, keinolla millä hyvänsä! Olet pian timmi mimmi! Ja onnellinen!

  Vastaa
 • 3.2.2016 at 08:58
  Permalink

  Ota ihan rauhassa vaan Henna, ei varmaan kannatakaan kertoa mitä aikoo tehdä, vaan tekee, ja sitten tulokset näkyy. Päätös ja asenne on tärkeimmät työkalut. Päätä ja tee se, pystyt kyllä. Tsemppiä ja hyvää helmikuun jatkoa!

  Vastaa
  • 4.2.2016 at 21:00
   Permalink

   Samoin sinne! Totta tuokin. ei kannattais kauheesti huudella 🙂 mutta jotenkin en osaa ikinä pitää suutani kii 😀

   Vastaa
 • 3.2.2016 at 09:39
  Permalink

  Tsemppiä!

  Itsekuri on kuin lihas – sitä pitää harjoittaa. Ei se kenelläkään itsestään kehity.. Itsekin tuon asian kanssa painiskelen…

  Vastaa
  • 4.2.2016 at 20:59
   Permalink

   Hyvä tietää! Pitääpä rupee reenaamnaan. Tsemppiä sinnekin 🙂

   Vastaa
 • 3.2.2016 at 09:57
  Permalink

  Vittu luulekko et jotain kiinnostaa mee syömää sitä saatanaa hiekkaa homo ps. Herää vitun idiootti läski

  Vastaa
  • 4.2.2016 at 20:58
   Permalink

   Kyllä kyllä 🙂

   Vastaa
 • 3.2.2016 at 11:12
  Permalink

  Pienillä teoilla se lähtee liikkeelle. 🙂 Vähän vaa itsekuria kuriin, uskon suhun Henna. 🙂 Tsemppiä.

  Vastaa
  • 4.2.2016 at 20:58
   Permalink

   kiitos paljon 🙂 toivoytaan parasta pelätään pahinta!

   Vastaa
 • 3.2.2016 at 11:53
  Permalink

  Pienestäkin aloitteesta voi tulla jotain suurta! Tsemppiä 🙂 tietty vähän ihmettelen miten tuo ”teen mitä huvittaa, silloin kun huvittaa” -elämä on rahallisesti mahdollista? o_O

  Vastaa
  • 4.2.2016 at 20:57
   Permalink

   No ehkä vähän korostettusti kirjoitin.. toki töitäkin on tehtävä. Nekin olen kuitenkin valinnut niin että niitä voi soveltaa niitä työaikoja..

   Vastaa
 • 3.2.2016 at 12:41
  Permalink

  Sä oot kaunis sisäisesti ja ulkoisesti! Paljon tsemiä toivotan!

  Vastaa
 • 3.2.2016 at 16:36
  Permalink

  ONNEA! vaikutat kivalta tyypiltä,

  Vastaa
 • 3.2.2016 at 17:06
  Permalink

  Jos sitä todella tahdot se yleensä toteutuukin. Tsemppiä!=)

  Vastaa
 • 7.2.2016 at 11:34
  Permalink

  Kyllä sä onnistut, Henna! 🙂 Mäkin laihdutin Dukan-dieetillä 15kg v. 2011 sitten eikä ole tullut kuin 5kg takaisin. En ikinä aatellut et voisin onnistua, mutta sit kun laitoin vaan laihdutuksen fokukseksi hyvin meni, ja annoin itselleni vaan aikaa ja rauhaa onnistua.
  Jos sallit, jaan tässä yhden mun laihisajan herkku-välipalan tai aamiaisen, eli banaaniletut. Nää oli mun aamujen pelastus kun jogurtti alkoi tökkiä! 😉
  Eli murskaa kaksi banaania mössöksi haarukalla ja sekoita joukkoon kaksi pientä kananmunaa. Sit vaan pannulle ja mininokare voita/margariinia päälle. Nam nam!

  Vastaa
 • 13.2.2016 at 14:22
  Permalink

  Ei sataa kiloa niin vain hävitetä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *