20€ talletuksella
200 ilmaiskierrosta

Uusien pelaajien eksklusiivinen huipputarjous: 20€ talletuksella 200 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa pelitili Cashmiolle.
 2. Tee 20€ suuruinen talletus, niin saat 200 ilmaiskierrosta.

Saat 200 ilmaiskierrosta peliin Spinions Beach Party.

Lämpimät muistoni sinusta Tony!!

Näyttökuva 2016-01-18 kello 7.07.24

Juuri äsken tuli jo kuusi vuotta siitä kun Tony Halme kuoli. Niin se aika vaan rientää. Muistan kuitenkin sen päivän kuin eilisen. Elämäni yksi kamalimpia kokemuksia kaikkine asioineen ja käännekohta kaikinpuolin. Tämä on ehkä se hetki kun uskallan tästä ensikertaa puhua!

Oli Antin, silloisen aviomieheni syntymäpäiväjuhlien aika joita oli tarkoitus juhlia siis vähän jälkijunassa. Oikea syntymäpäivä 7.1 mutta juhlat juurikin tuona kohtalokkaana päivänä.. Antille ja Tonylle sovittiin että pidetään yhteissynttärit koska Tonyn synttärit oli 6.1 josta hän ei ollut kovin mielissään! siis omista syntymäpäivistään..Juhlat piti tavallaan olla myös piristys Tonylle joka oli ajoittain aika yksinäinen loppuvaiheessa.

Asuimme herttoniemenrannassa aivan Tonyn naapurissa muutaman korttelin päässä. Tarkoitus oli pitää syntymäpäiväjuhlat Helsingin Amarillossa. Sinne oli järjestetty hienot tarjoilut juomineen ja ruokineen. Valitettavasti ei Tony, minä eikä itse syntymäpäiväsankari kukaan saapunut paikalle niinkuin oli sovittu. Vieraslistalla oli Tony Halme, ja liuta muita julkkiksia, meidän ystäviä ja pari toimittajaa!

Antti oli päättänyt aamulla lähteä uimaan tuttuun tapaansa ja salille kun minä riensin ostamaan syntymäpäiväkakkuun kynttilöitä. Minulla oli pelkkä yöpaita jonka päälle vedin pitkän takin. Eihän kukaan näkisi mitä minulla on yllä! Enpähän osannut aavistaa mitä seuraavaksi tapahtuu! Kauppa oli ihan vieressä ja siinä minä onneni kukkuloilla juoksentelin pitkin talvista herttoniemenrantaa kun joku huutaa minun nimeäni takaa! Käännyn ja luulen, että ehei en tunne tuota, ei se minua tarkoita! Jatkan matkaa kun tuo sellainen hippitukkainen laiha äijä juoksee perääni! Kaivaa virkamerkin taskusta ja kertoo olevansa helsingin huumepoliisista oikein vitun hyvää päivää vaan ja vievänsä minut nyt heti ja tässä jonnekkin epäiltynä! Olin aivan shokissa ja minut vietiin autoon missä odottelin piinaavan kauan. Minulta kysyttiin missä Antti on. Luulin näkeväni unta ja olevani ehkä vielä liian unenpöpperössä ja näkeväni ehkä näkyjä. Enhän mä ollut tehnyt yhtään mitään. Ja saletisti ei Anttikaan! Ne kyseli missä Antti ja lopulta sitten Antin urheilusuoritus loppui ja näin vierestä kun hänet vietiin suoraan mun nenän edessä toiseen autoon! Jouduimme tutkintavankeuteen epäiltynä huumausainerikoksesta joka liittyi siis ei meihin vaan Glo-hotellissa tapahtuneeseen kuolemantapaukseen missä joukko nuoria oli bilettänyt, osa tuttuja jostain bileistä ja siellä sitten yksi kuoli! Olimme osa pientä tutkintahaaraa erään perättömien vinkkejen takia ja sen pituinen se! Elämässä sattuu ja tapahtuu ja se on menneisyyttä.

Kun pääsin pois elämäni pahimmasta painajaisesta sain suru-uutisen kuultavaksi! Tony Halme on kuollut. Tiesin ettei hänkään ollut saapunut syntymäpäiville! Siinä järkytyksessä sitä ei heti tajunnut kun oma soppa oli niin suuri mutta voin sanoa, että koko juttu oli helvetin suuri pommi! Siinä vaiheessa mietti olisiko vielä yksi luoti lisää mullekkin! Pahinta oli se, että kun me kaikki ns. päävieraat oltiin pois bileistä niin sitä ihmeteltiin suuresti ja meidät jopa yhdistettiin ensin Tony Halmeen kuolemaan! Meillä ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Se oli järkyttävää! Koitin vielä samana päivänä kun oli synttärijuhlat soittaa Tonylle koska meidän piti järjestää yhdessä Antille yksi yllätys mutta Tony oli jo nukkunut edellisenä yönä pois emmekä tienneet siitä. Eikä ilmeisesti kukaan muukaan.. Voi kunpa oltaisiin oltu yhteydessä edellisenä päivänä ja puhuttu mukavia. Olisiko asiat toisin? 🙁 Tony oli laittanut tosi kivan viestin meille vaan pari pv ennen ja kertoi tulevansa mielellään juhliin.. Kerettiin tuntea ihan liian vähän aikaa! Ikuisesti mieleen on jäänyt mun ja Antin hääjuhlat joissa hän oli mukana. Saatiin häälahjaksi sellaset puiset kupit. Kuksan tapaiset mutta sellaset tuopit ja siinä oli ihana viikinkikortti! Tony oli tosi herttainen ja oli kirjoittanut meille runon ja se aina sanoi, että pitäkää kiinni tosta teidän rakkaudesta se on hienointa elämässä ja ainutlaatuista. Se oli sellainen nallekarhu jolla oli sydän paikallaan ja se oli aina niin onnellinen kun näki mut ja Antin ja ”nuoren rakkauden”. Se sanoi: ”ja jos sulla Henna ikinä tulee mitään hätää, soitathan heti ekana mulle!” Ihan kuin isoveli olisi.

Tavattiin ekaa kertaa juhlan merkeissä bileristeilyillä ja sitten alettiin pitää yhteyttä kun minä ja Antti asuttiin lähellä ja törmättiin aina juurikin risteilyillä.

No elämä on epäreilua, mutta vaikka Tony jakaa paljon mielipiteitä niin herrajumala sentään. Se oli hieno mies ja hänet oli kunnia tuntea! Amen ja kippis mun isoveikalle!

Mulla on ennen ollut meidän häistä kuvia missä on Tony ja mun vanhemmat ja sitten muita kuvia musta ja Tonysta plus muista! Nyt ne ei ole mikään enää netissä niinkuin ennen oli paljon kuvia meistä ja mun pitää kaivaa ne jostain arkistoista ensin!

Sinua lämmöllä muistaen

Henna <3

Lämpimät muistoni sinusta Tony!!

5 kommenttia “Lämpimät muistoni sinusta Tony!!

 • 18.1.2016 at 20:26
  Permalink

  En haluaisi kuulostaa ilkeältä,mutta miten et tiedä ystäväsi nimen oikeaa kirjoitustapaa ja hänen syntymäpäiväänsä.
  Tony (huom y!) oli syntynyt 6.tammikuuta. Mainitsemasi 8.pvä oli ilmeisesti poisnukkumisen ajankohta.
  Älä loukkaannu tästä Henna.

  Vastaa
  • 18.1.2016 at 22:31
   Permalink

   En loukaannu todellakaan asiasta! Sekoitin ite syntymäpäivän ja kuolinpäivän vissiin! Ne on niin lähellä toisiaan ja sekava tilanne! Toi Toni juttu taas on ihan Tonin oma! Oli TONY mutta ei halunnut sitä mitenkään korostettavan vaan se oli vaan Toni! Siks kirjotin sen niin! Kukaan ei ikinä puhutellut sitä edes Tonyna..

   Vastaa
   • 19.1.2016 at 03:48
    Permalink

    Päätin silti muuttaa asiavirheet ettei jää kellekkään mitään epäselväksi 🙂 kiitos huomautuksesta

    Vastaa
 • 22.1.2016 at 12:09
  Permalink

  Voi elämä , kyllä on sullekin tuohon pieneen ikään mennessä kaikenlaista sattunut ja tapahtunut.
  Kun vaanm jaksat kaiken kantaa.
  Parempaa talven jatkoa kuitenkin.

  Vastaa
  • 24.1.2016 at 13:25
   Permalink

   Kiitos! koitetaan <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!