Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

 • Talleta pankkitunnuksilla.
 • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
 • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Uusivuosi ja uudet kujeet!

Noniin. Blogin äärellä taas. Tässä pohdin, että mistähän sitä kirjoittais. Mun elämä ei tosiaan oo niin kauheen mielenkiintoista kun luullaan, ellen sitten itse aiheuta draamaa tai sotkeudu sellaiseen.

Ensiksikin haluan pyytää anteeksi mieheltäni mun avautumista. Toista pitää kunnioittaa vaikka ois kuinka riita päällä enkä saa/voi avata meidän kahenkeskisiä juttuja täällä vaikka avautuminen tuokin helpotusta. Se ei ole oikein toista kohtaan! Ja silloin asiasta näkyy vain yksipuoli. Minun näkemykseni. Jokaisella on oikeus omaan sanaan ja näkemykseen mutta molemmilla pitää olla oikeus ilmaista mielipiteensä. Niimpä vielä kerran anteeksi pyytäen joudun toteamaan, että täällä minun parisuhdekiemuroita ei pääse jatkossa tarkastelemaan.

Kohta jo kymmenen vuotta sitten elämästäni tuli julkista ja olen aina ollut avoin ihminen. Tykkään kertoa asioistani. Ihan liikaakin, moni olisi ihan hiljaa, mutta minä olen minä ja se on minun tapani käsitellä asioita. Tästälähtien kuitenkin niin kauan kun ne koskevat vain minua. No se siitä. Oppia ikä kaikki. Ja niin, meillä on kaikki hyvin. Joskin hyvin vaihtelevasti 😉 Eikä siitä sitten sen enempää. Sen verran täytyy sanoa kuitenkin, että kun tunteita on niin kaikesta selviää.

No miten joulu meni? Kiitos hyvin. Minä asun helsingissä ja perhe keravalla eli lyhyen matkan päässä. Siitä huolimatta nähdään ihan liian harvoin. Joulu on yhteistä aikaa ja jotenkin niin tunnetta täynnä ja ihanan huoletonta ja lämmittää sydäntä olla yhdessä.

joulu2
Meidän perheessä suloisia karvakavereita riittää. Ollaan omistettu kaikkia sitten papaukaijasta marsuun ja siitä eteenpäin kaikkia otuksia ja niille on tarjottu paras koti ikinä!

Onneksi olen päässyt eroon liian materiaalin tavoittelusta ja olin iloinen kun lahjastressi oli poissa ja kukaan ei odottanut mitään.

joulu1

Se, että perhe kokoontuu yhteiseen pöytään ja äidin tekemät ruoat. Ei voi olla mitään parempaa lahjaa kun se! Ja ylipäänsä että he ovat olemassa.

joulu

 

Uusivuosi on mun lempijuhla. Jotenkin sitä jaksaa aina uskoa parempaan tulevaisuuteen  Vaikka niistä lupauksista ei toteutuis yksikään niin usko antaa voimaa. Ja se, että yrittää eikä ole luovuttanut elämässä.

Lähden tammikuun alussa riitelypukarini kanssa Thaimaahan. Ollaan siellä niinkauan kuin huvittaa. Pelkät menoliput tilattu. Rentoutumisloma tiedossa. Haluan talon jostain helvetin kaukaa keskellä ei mitään missä saisi olla ihan vain kahden. Pariterapiaa 😀 Heh!

Siis niimpä uusivuosi näyttää valoisammalta. Lupauksia ei ole. Lupasin, että en lupaa mitään. Koska aina jos yritän liikaa se luo paineita ja stressin minulle välittömästi. Oishan tässä listaa. Laihdutan, etsin uuden päivätyön, opiskelen ahkerammin ja plaa plaa jaari jaari jaa. Yritetään, MUTTA ei luvata. Eiks ni!

Kaikille halauksia ja parempaa uutta vuotta! <3

Love, Henna <3

Uusivuosi ja uudet kujeet!

8 kommenttia “Uusivuosi ja uudet kujeet!

 • 30.12.2015 at 11:41
  Permalink

  Henna, saako maassa olla pidempään, esim.kuukausia, tavallaan luvatta, jollei ole paluulippua, kantsii ottaa selvää lähetystöstä, tullista, tms.

  Vastaa
  • 30.12.2015 at 12:55
   Permalink

   Kiitos huomiosta! Saa olla kk. sen jälkeen ylimenevät päivät maksaa 500patia per pv. Jos vierailee toisessa maassa saa uuden kuukauden lisää aikaa ilman viisumia.

   Vastaa
   • 30.12.2015 at 13:55
    Permalink

    Mikäli menet maahan ilman viisumia sinulla pitää olla mukana myös lento, junta tms. lippu pois maasta. Muuten et pääse maahan.

    Mikäli vierailet pois maasta muuten kuin lentämällä (bussi, juna, tms.) niin saat takaisin tullessa vain 2vk lisää aikaa. Uudestaan sisään tulemista on myös rajoitettu ja joku kerta voi takaisin tullessa olla yllätys edessä sisäänpääsyn kanssa.

    Kandee hakea turistiviisumi millä saat olla kerralla 2kk ja tuohon saa hakettua vielä 30 päivää lisäaikaa immigartion officesta. Tuosta sitten visa-tun esim, Malesiaan hakemaan uusi turistiviisumi.

    Laittoman maassaolon aikaa ei kannata kerätä vaikka sakko on ”vain” 500thb/vrk. Ylitys voi vaikeuttaa seuraavan viisumin hankkimista. Viisumihakemuksessa on kysymys oletko joskus ollut yliaikaa tahikuissa ja tuohon on aika ikävä ruksia Yes-rasti.

    Hyvää matkaa! Itse olen viihtynyt maassa pariinkin otteeseen muutaman vuoden kerrallaan 🙂

    Vastaa
 • 30.12.2015 at 14:26
  Permalink

  Ja jos ottaisit sen verran vielä vähän selvää asioista että monet lentoyhtiöt ei päästä sua koneeseen jos sulla ei ole Helsingin päässä näyttää lentolippua että poistut maasta ennen kuin se kk tulee täyteen. Koska ne lentoyhtiöt saavat sakot jos rikot noita viisumirajoja

  Vastaa
  • 30.12.2015 at 14:30
   Permalink

   Joo viisastuin tosta kun niin moni tuli sanoo. Kiitos superisti vinkeistä. Paluulippu tilaukseen ja viisumihakemus menemään. Kestääkö kauan saada se?

   Vastaa
   • 30.12.2015 at 15:29
    Permalink

    Osta paluulippu joka on full flexible, eli josta saat 100% takaisin jos perut muutat tai et käytä sitä. Kun sitten olet valmis palaamaan suomeen – hae rahat tästä lipusta pois ja osta uusin edullisin lippu suomeen.

    Vastaa
 • 30.12.2015 at 15:23
  Permalink

  hyvää matkaa ja jääkää sinne asumaan.

  Vastaa
 • 31.12.2015 at 17:14
  Permalink

  Ese68 jääkää sinne asumaan. Aika hyviä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!