Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

 1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
 2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Millainen on toimiva parisuhde?

henu

Jokaisella vissiin asiasta eri käsitykset ja jokainen sopii omat sääntönsä ja rajansa. Tulipa tuossa itse kokeiltua ihan huikeaa 3 päivän ”virallista seurustelua”. Täytyy sanoa, että koko homman olisi voinut jättää kyllä täysin väliin sillä ei se muuttanut tilannetta yhtään paremmaksi. Pikemminkin nolasin itseni moisella salamasuhteella. Olemme ennen tätä typerää vaihetta olleet ystäviä, joten kaikki ei ole lopullisesti ohi. Minun osaltani mennään hiuskarvan varassa, vielä pieni juttu lisää niin katkaisen välit pysyvästi. Ikuisiksi ajoiksi!

Olen ennen elämäni aikana ollut pari kertaa rakastunut syvästi ja sitten olen ollut todella ihastunut. Jokaisella kerralla olen ollut hullun mustasukkainen, raivonnut ja riehunut itsekseni kun oma pää on kehitellyt jos jonkinmoisia tilanteita eli ”uhkia” päässä ja olen itse omalla käytökselläni ajanut suhteet turmioon. En enään. Kesti  kauan, monia vuosia,  tajuta itse olevansa se syyllinen. Kaikki huokui omasta epävarmuudesta ja pelosta menettää toinen ihminen. Kun toista rakasti niin paljon luuli, että kaikki haluaa juuri hänet. Jälkeenpäin sanoisin, että moinen ajattelu on sairasta ja se täytyy selvittää täsmälleen sen oman pään sisällä. Toista ei voi kahlita ja suhteen pitää perustua 100 prosenttiseen luottamukseen.

Valitettavasti olen nyt itse samassa tilanteessa, kärsivänä osapuolena tosin. On tosi rankkaa jos toinen epäilee kokoajan, pelkää ja suuttuu kun ei vastaa puhelimeen juuri tietyllä hetkellä tai tekstiviestiin ei saa välitöntä vastausta. Sitten on piru irti. Jos on nukkumassa on sieltä parhaimmillaan voinut tulla 22 tekstiviestiä ja siellä sitten perutaan kaikki, vittuillaan ja puhutaan rumia.

Mun terveys on ollut kortilla muutenkin eikä siitä ole edes puolta vuotta. Miksi olisin vielä suhteessa missä annan repiä itseni aivan rikki, palasiksi uudestaan. Enpäs tiedä.

Mikä sitten pidättelee? Kiintymys toiseen tietenkin. Yhdessä koetut hetket, matkat ja se tuki mitä on ollut huonoina ja hyvinä hetkinä puolin ja toisin. Etenkin jotenkin yhteen on liittänyt se syvä yhteys joka muodostui niinä vaikeina aikoina, niitä on ollut molemmilla. Sitä ei todellakaan kaikkien kanssa ole. Sitä on edes vaikea selittää tai sanoin kuvailla.

Vihaan riitoja, siis VIHAAN RIITOJA. Otan ne niin raskaasti, että yleensä menee ruokahalu, tartun pullon varteen tai vaan makaan sängyssä päivät pitkät kykenemättä tekemään yhtään mitään. Olen herkkä ihminen ja tietyt asiat vaikuttaa minuun todella voimakkaasti. Enhän muuten olisi varmaan ollut myöskään itsetuhon partaalla. En tajua enää miksi riitoja pitää nyhjästä tyhjästä. Miksi menee uhallaan toisen ärsytysrajan yli tietäen sen tapahtuvan?

No tätä mieltä olen toimivasta parisuhteesta:

 1. Luottamus.  Jos sopii parisuhteen silloin sitoutuu olemaan rehellinen ja uskollinen sekä luotettava kaikissa tilanteissa. Itse ainakin toimin näin. Sehän tässä naurattaakin, että mitä toisen päässä liikkuu kun ollaan pari pv oltu seurustelusuhteessa, miten mun tekis muka mieli loikata heti jossain muualla? kysynpähän vaan..
 2. Arvot/tavat Arvomaailman pitää jotenkuten sopia yhteen sillä jos ne on hyvin erilaiset siitä tulee jatkuvaa kinaa. Esim jos minun arvomaailma on sellainen että kunnioitetaan kaikkia ihmisiä ja ollaan ystävällisiä ja avuliaita jokaista kohtaan ja toinen ajattelee, että ihan sama kaikki on luusereita, maailmassa on vain me kaksi, on jotenkin hyvin vaikea tulla juttuun. Toki tässä suurena erona myös tavat. Toisen sosiaalisuus ja toisen erilainen ihmisten kanssa kanssakäyminen. Tämä aiheuttaa myös mustasukkaisuutta. Lista on pitkä näissä arvo- ja tapa-asioissa.
 3. Rehellisyys. Vaikka jotkin asiat tuntuisi vaikealta kertoa omalle kumppanille suuttumisen pelossa, ei niitä missään nimessä saisi jättää kertomatta. Syntyy valheiden verkko joka paljastuessaan johtaa täydelliseen epäluottamukseen ja silloin rikotaan pahasti sääntöä yksi mikä mielestäni ajaa parisuhteen tuhoon.
 4. Anteeksipyyntö ja anteeksianto. Omia virheitään on vaikea myöntää saatika pyytää vielä anteeksi, mutta se on ehdottoman tärkeää. Ylpeys ei saa viedä voittoa kun puhutaan omasta kumppanista. Myöskin vaikeissakin tilanteissa anteeksiantaminen ja uskominen vielä parempaan tulevaisuuteen pitää pitää mielessä ja osata antaa anteeksi. Tätä harjoittelen juuri nyt! Molempia! Kova paikka näin ylpeälle ja periksiantamattomalle mimmille.
 5. Hellyys. Sano että rakastat. Näe kumppanissasi hyviä eikä huonoja puolia. Tässä olen mahdottoman surkea 😀

Mun lista oli aika henkilökohtainen, mutta ehkä toimii joillakin. Eikä sitä parisuhdetta millään listalla rakennetta. Kuhan tuli pohdittua näitäkin sattuneesta syystä. Löysin yhden tosi hyvän elokuvan mikä kertoo mustasukkaisuudesta ja se oli tosi opettavainen. Se tuli eteeni sattumalta kun eilen etsin jotain kivaa leffaa. Ihmettelin, että miten osuikaan juuri tähän tilanteeseen. Itku tuli. Päivitän sen nimen tähän myöhemmin kun kaivan sen jostain esiin!

Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille ja RAKKAUTTA!

Millainen on toimiva parisuhde?

7 kommenttia “Millainen on toimiva parisuhde?

 • 22.12.2015 at 00:15
  Permalink

  Hyvä kirjotus. Se että pystyy ittelle myöntämään että on liian mustasukkanen on hieno asia. Mutta se on niin pieni se raja mikä on tervettä mustasukkasuutta ja millon mennään rajan yli.Mulle henk.kohtasesti tärkeitä on luottamus, ja se et pystytään puhumaan asioista ilman et mailmanloppu odottaa:)

  Vastaa
 • 22.12.2015 at 08:11
  Permalink

  Rehellisyys asioissa ja anteeksipyyntö + anteeksianto yleisesti ovat ne erittäin tärkeät asiat,että ihmissuhteet pysyvät kunnossa!.Vain itseään ajatteleminen on väärä tie eteenpäin,joka kasvattaa siitä itseään tuijottavasta henkilöstä negatiivista kuvaa!!. Samoin se on hyväksyttävä, kaikki tekevät välillä virheitä (vaikka kuinka luulisi jotain muuta…),mutta ne virheet pitää myös korjata!.

  Vastaa
 • 22.12.2015 at 13:36
  Permalink

  Tää kirjotus oli kuin suoraa mun elämästä! Sun kirjotuksen myötä tajusin omat virheeni, ja että mun on pakko alkaa korjaamaan niitä. Mä en voi vahtia 24/7 missä kumppani menee, taikka mitä se tekee. Luottamus on yks parisuhteen kulmakivistä, se on fakta. En voi muuta sanoo ku että osu ja uppos.

  Vastaa
  • 22.12.2015 at 14:01
   Permalink

   Tsemppiä 🙂 kyllä se siitä.. Muista että jos kumppani haluaa pettää se kyllä voi tehdä sen vaikka sillä aikaa kun olet vessassa.. Eli luottoa täytyy löytyä. Ennenkaikkea itseensä pitää luottaa! Jos itse olet hyvä ja teet kaikkesi, miksi joku haluaisi pois.. Ja jos haluaa ei ollut oikea tyyppi!

   Vastaa
 • 22.12.2015 at 21:59
  Permalink

  Oot Henna kasvanut fiksuksi ja sun juttuja lukee mielellään. Joskus esim. Tuksu vois lukea näitä ja ottaa opiksi. Valitettavasti kaikista ei kasva noin fiksuja kuin sinä. Olen tosissani en vittuile. Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa ja rauhallista joulua! 🙂

  Vastaa
 • 27.12.2015 at 01:04
  Permalink

  Henna.. Haluan vain sanoa että olet upea ja kaunis nainen! Kaikkea hyvää sinulle!!!

  Vastaa
 • 27.12.2015 at 23:55
  Permalink

  Well mustis on perseestä. Älä lähde sen jätkän mukaan, haluu vaan ..pi…lua. olet hieno,upea ja super!!!!

  P

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta