Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

 1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
 2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Mitä opimme elämästä kun matkustamme muualle?


egypt

Täällä nyt jo toista viikkoa Egyptissä olleena kahdessa eri kohteessa ja miettiessäni muita maita missä olen käynyt, sellaisissakin missä ei turisteja ole ja voi nähdä sen oikean puolen, olen pohtinut miksi itselle niin pienet asiat tuntuu suurilta vastoinkäymisiltä. Ja todella monelle muullekin esim . Suomessa. Esim. se että täällä nämä ihanat egyptiläiset jaksavat kokoajan hymyillä ja palvella ja kohtelu on viimeisen päälle. He tekevät yli 12 tuntista päivää 30-40 päivää putkeen ja sitten pääsevät ehkä viikoksi kotiin. He ovat kokoajan erossa perheestä ja ystävistään. Kuukauden palkka on perustarjoilijjalla n. 35e tai 400 egyptin puntaa. Toki eri paikoissa on eroja. Usein nämä työntekijät ovat naimisissa ja heillä on lapsia elätettävänä niillä rahoilla. Täällähän on tapana antaa mm. siivojille ja tarjoilijoille tippiä mutta entäs sitten ne muut duunarit.

Itsellä välillä tuntuu siltä, että mikään ei riitä ja jos ei saa haluamaansa uutta laukkua niin tuntuu, että elämä on epäreilua kun muillakin on kaikkea kivaa! Kuinka typerää ja materialistista ajattelua. Ja silti me nuoret naiset ja miehet autoineen elämme siinä kuplassa. No tämä on tämä ikuisuuskysymys, mutta on niin paljon monia muitakin esimerkkejä siitä miksi pitäis vain olla niin tyytyväinen siihen mitä on. Terve ja niin ja niin edespäin. En ole viitsinyt sen syvemmin enää puhua paikallisten kanssa kun tulee sellainen minä haluan pelastaa kaikki fiilis kun he kertovat oloistaan. Ja siihen ei myöskään minun rahkeeni riitä, kaikkien auttamiseen!

Yksi viikko Marsa Alamissa oli niin lyhyt että oli pakko päästä takaisin aurinkoon. Toki tultiin eri kohteeseen ja tällä kertaa kaveriporukalla. Ei olisi kiva mennä kerta toisensa jälkeen samaan paikkaan. Nyt tutustuin Hurghadaan, tämä on siis taas tälläinen täyden hoidon resort missä kaikki on ilmaista(all inclusive) ja palvelu pelaa. Täällä on tenniskenttä, vesipuisto 45 liukumäellä käytettävissä lähellä ja upea ranta sekä tämä on iso alue missä kymmenet hotellit on vierekkäin. 40 km Hurghadasta. Olen viihtynyt todella hyvin, ainoastaan olen tuntenut oloni todella heikoksi ja väsyneeksi ja pari päivää on mennyt hukkaan nukkuen vain. Odotan, että pääsen Suomeen niin saan nukkua pari päivää putkeen. Ette varmasti tule kuulemaan minusta hetkeen silloin 🙂

Kaaduin Marsa Alamissa pahasti altailla liukastuen ja tehden kunnon banaanipotkun. Nyt se on kostautunut ja selkä on pahasti kipeä ja kunnolla ei pysty istumaan. Lentomatka oli yhtä tuskaa. Laitan tässä teille taas kivoja lomakuvia!

Edelliseen postaukseen liittyen, kiitos kommenteistanne ja haluan tarkentaa sen verran, että tosiaan päivitys ei ollut tarkoitettu julkisuuteen kuvineen, kuvat oli omaa salaista tietoa ja otettu hädässä kaveria varten kun lähetin ns. avunhuudon. Päätin kuitenkin loppujen lopuksi sen julkaista ja olen ylpeä siitä että tein niin. Nyt ei tarvitse enää selitellä. Asia on vanha tapahtuma, tänä vuonna kuitenkin eli nyt ei ole hätää. Kiitos kaikille ja paltaan taas! <3

allas

allas3

allas1

allas2

vesipuisto

ranta1

kameli1

kameli

Kamelit on ihania. Tämä veikkonen on rannalla päivät pitkät. Käydään välillä sitä aina moikkaamassa. Niin suloisuus!

 

Mitä opimme elämästä kun matkustamme muualle?

2 kommenttia “Mitä opimme elämästä kun matkustamme muualle?

 • 8.12.2015 at 12:40
  Permalink

  Moi.
  Nauti lämmöstä ja mene sukelluskurssille. Meren pohjassa sitä ihmeteltävää riittää ja harrastus kantaa kotonankin kohti uutta elämää.

  Vastaa
 • 14.12.2015 at 01:18
  Permalink

  Lueskelin tätä kirjoitustasi ja vähän jäi auki. Jos olet ihastunut Egyptiin, itse siellä käynnyt nyt 18x 2vkon- 2kk reissuja, niin otapa huoneisto, niitä saa edullisesti ja asu paikallisten alueilla, näet ihan kunnolla todellisen elämänmenon . Tutustu paikallisiin, niin pääset sydämmellisesti heidän koteihinsa ja kuinka vieraanvaraisia he ovatkaan. Opit tuntemaan todellisen Egyptin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!