Talleta 1€ – saat 10€ pelirahaa tilillesi!

 • Avaa pelitili Wild Sultanille
 • Talleta 1€ ja saat pelitilillesi 10€
 • Voit myös lunastaa 100% talletusbonuksen 500€ asti

Kun voimavarat loppuu ja pää sanoo NAKS!

Voi voi tätä elämää! Tuli haikea olo. Facebook muistutti tänään elämästä mitä tapahtui esim viime vuonna tänä päivänä tai edellisinä vuosina! Elämä viime päivinä ollut vaan stressiä ja riitaa. Näin kuinka koin pari vuotta sitten paljon onnellisia asioita, mulla oli ihminen ketä rakastin koko sydämestäni ja kaikki tuntui niin paljon paremmalta! Touhusin ja energiaa riitti. Elämäniloni ei ollut kokonaan kadonnut. Jotenkin elämä ja mieliala on muuttunut. Tuntuu että kaikki on menossa kovaa syöksylaskua vaan alaspäin vaikka sitä yrittää kokoajan vaan pyristellä ja tekohengityksellä selviää aina hetken eteenpäin! Kaikki on vaan niin feikkiä paskaa, leikkii että kaikki on vitun jees mutta sisimmässäs et oo onnellinen!

Olen käynyt niin kuilun reunalla et ei tosikaan mutta en vieläkään tiedä mitä tehdä! Lähden taas matkalle hetkeksi aikaa.. Sekin auttaa juuri sen hetken kun se kestää! Mietin mikä ois se punainen lanka mistä ottaa kiinni.. Onnen hetkiä on aina välillä. Joskus tuntuu, että elämä on niin hyvää että jumaleisson tätä ei kukaan muu voi saada. Sitten se laskee kun lehmän häntä! Mulla on sellainen ongelma, että kun tulee pienikin takapakki, vaikka riita kaverin kanssa niin reagoin siihen tosi voimaakkaasti! Haluaisin tasapainoa. Tyhmyyksieni jälkeen jouduin pakon omana apuun mutta pakenin joka kerta! Nyt minun ainoa keino selvitä on selvittää itse oma pääni!

julkaisen nyt tosi rajut kuvat! Silloin kivi vierähtää sydämeltäni. Häpeän omaa käytöstäni, en osaa sitä selittää ja olen pahoillani läheisilleni aiheuttamasta huolista! Tämä aika on taakse mennyttä. Mutta arvet seuraa mukanani..

Olkaa armollisia toisillenne!

Rakkaudella Henna

kuva1
Sydänlaitteissa kiinni pari vuorokautta yliannostuksen takia
Kotisotku
Kotisotku alkuvaiheessa

kuva4

kuva5

kuva3

Tämä jutun julkaisu on mulle helvetin kova paikka. Tapahtunut jo hetki sitten ja vasta nyt pystyn siitä puhumaan.Olin todella huonossa kunnossa ja mitään järkevää selitystä en teoilleni löydä. Kyse ei ole yhdestä kerrasta vaan olin vieraana sairaalassa päivittäin toistuvasti. Kiitos ja anteeksi! Nyt olen puhunut!

 

 

Kun voimavarat loppuu ja pää sanoo NAKS!

41 kommenttia “Kun voimavarat loppuu ja pää sanoo NAKS!

  • 5.12.2015 at 09:46
   Permalink

   Jos sinä olisit halunnut oikeesti kuolla niin kyllä sä sen oisit tehny.

   Haet huomiota ja avunhuutoa, mikä on ok. Mutta et sä kuolla ole koskaan halunnut.

   Vastaa
   • 31.1.2016 at 16:40
    Permalink

    Kuka sinä olet kertomaan haluuko henna kuolla? Vituttaa tämmöset kommentit ku joku ”Antti” tulee selittelemään ”et sä halunnu kuolla jos olisit oikeesti halunnu nii olisit kuollu”. MITÄ?! VITTUA?! Mieti jos olisit itse kirjoittajana. Mahdollisesti ainoa paikka mihin voit kertoa sun ongelmista ja saada vertaistukea ja sit joku vitun maailmanparantaja Antti tulee ”et sä haluu kuolla haet huomioo” yms. Paskaa kommentoimaan. Sulla ei taida olla mitään kokemusta mielenterveysongelmista jos toi on sun kommentti blogi postaukseen, jossa on hukassa oleva sairas nainen satuttuttanu itseään. _Mieti_ ennenkuin kirjoitat. Ja Hennalle… tsemppiä aina tulee uusi päivä. Kaikilla on se 24 tuntia päivässä. Pystyt mihin ikinä haluatkaan. Olet kaunis.

    Vastaa
 • 29.11.2015 at 18:48
  Permalink

  Henna! Kaikkea hyvää sinulle ja älä anna elämän masentaa. Laittamasi kuvat saivat kyyneleet silmiin. Monella ystävälläni on ollut samanlaista kun sinulla. itsekkin olen kokenut paljon ja menettänyt paljon elämässä. Koita löytää jotain jonka vuoksi jaksaa taistella vaikka se ei helppoa olisikaan 🙂

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 19:13
  Permalink

  Henna! Asioilla on tapana järjestyä kunhan luotat itseesi. Ota joku päämäärä mihin tavoitella ja ala pikkuhiljaa tehdä sen eteen asioita. Motivaatio karkaa helposti jos yrittää liian nopeasti tavoitteeseen. Henna muista et oot ihana sellane kun olet❤ Ja muista se et maailmassa on myös hyviä ihmisiä, jotka haluaa auttaa ❤
  Toivon sinulle kaikkea hyvää elämään, olet vanha mimmi sä selviät ❤ puspus:*

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 19:36
  Permalink

  Moi Henna!

  Mä olen käynyt saman helvetin läpi, kuin sinäkin, mutta ihmeen kaupalla siitä selvinnyt. 5 vuotta sitten jätimme ukkoni kanssa viinan kokonaan pois ja nyt menee paljon paremmin. Aika ajoin minullekin tulee masennuskausia ja joudun turvautumaan lääkkeisiin. Olen kohta 15 vuotta kärsinyt siitä sairaudesta. Voimia sinulle elämääsi ja toivottavasti saat asiat kuntoon ja elämänilon palaamaan takaisin ja heivaa se idiootti äijä pihalle, ei sun tollasta tarvii katella, joka ei muuta tuo kuin riitaa, riitaa ja pahaa mieltä

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 19:58
  Permalink

  Moi Henna!
  Ensin haluaisin sanoa että hyvä kun purat pahaa oloasi pois. Tavalla taikka toisella, pääasia että asia tulee julki. Toivottavasti taakkasi helpottaa pikkuhiljaa kun saat ajatuksiasi ilmi. Jos koet jälleen näin ylitsepääsemätöntä tuskaa niin voisit soittaa esimerkiksi kriisipuhelimeen ennenkuin teet itsellesi mitään? Kriisipuhelin päivystää hyvin ja siellä voit puhua nimettömänä. Myös kaupungista riippuen kriisikeskuksille voi mennä käymäänkin. Eikä käynneistä jää tietojasi mihinkään.

  Toivon kaikkea hyvää ja tsemppiä jatkoon. Muista että aina on joku joka tarvitsee sinua eikä halua sinun katoavan minnekään.

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 20:43
  Permalink

  Sinun tuskaa ja pahaa oloa ei voi muuta kuin kuvitella. Ajattelen kuitenkin,että olet nyt käynyt konkreettisesti pohjalla ja olet valmis yrittämään eteenpäin. Toisia auttamalla autat myös itseäsi,olkoon ne toiset sitten ihmisiä,eläimiä,köyhiä,vanhuksia tai ihan mitä tahansa, mutta tämä tietenkin vasta sitten kun olet itse valmis. Pyydä myös enkeitä apuun,et häviä siinä mitään. Jos haluat juttuseuraa niin minun kanssa voit vaihtaa ajatuksia jos vain haluat. Olen sinua paljon vanhempi,kuitenkin vielä työelämässä ja esimiesasemassa, joten minuun voi luottaa. Lähetän sinulle reikiä jos haluat eli hyvää energiaa. t.Erja

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 20:49
  Permalink

  Terve Henna !

  Olet hyvin herkkä ja haavoittuvainen, ja sen ymmärrän oikein hyvin kuin ilkeät ihmiset hyppivät silmillesi ! Mitä iloa heille tällaisesta on en kyllä ymmärrä!! Toivottomuuden tunne on mullekin ollut tuttu tunne eikä oikein tiedä miten selvisi pahasta olosta ja voimattomuudesta. Nyt on onneksi tilanne mulla jo paremmin. Paljon lepoa, kevyt ruokavalio ja hieman liikuntaa on paikallaan. Kaikesta huolimatta kannattaa ottaa hyvin rauhallisesti, eikä ollenkaan välittää ilkeistä kommenteista mediassa ja olla tekemisessä vain Tosiystävän kanssa ! Olen terveydenhuollon ammattilainen/Mielenterveys-ja Päihde.
  Voit olla minuunkin yhteydessä E-mailin kautta niin ehkä voisin jotenkin auttaa ! TalviTerveisin

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 20:51
  Permalink

  Toivottavasti tästä on vaan matka ylöspäin tsemppiä

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 21:22
  Permalink

  Rakas Henna!
  Olen todella pahoillani, että noin nuori ja kaunis ihminen joutuu kokemaan tuollaista.
  Sinä pystyt kaikkeen mihin haluat. Ole onnellinen ja jos tuntuu pahalta niin Olet varmasti KAIKKEIN tärkein
  pienelle koirallesi muista puhumattakaan. Hänellä on vain Sinut!
  Kaikkea hyvää elämääsi. Näytä mihin pystyt.:):)
  Terveisin Marita

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 22:00
  Permalink

  Moikka:) en tiedä miltä sinusta tuntuu? Itse olen tuon saman läpikäynyt, kovasti voimia ja uskoa tulevaisuuteen!!

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 22:20
  Permalink

  Ota kaikki apu vastaan mitä saat, terapia on todella hyvä kunhan vain löytyy oikea terapeutti.
  Selviät ihan varmasti luota itseesi, vaikeimpina aikoinakin pidä tiukasti kiinni niistä onnellisista asioista elämässä. <3
  Kenenkään ei tarvitse olla liian vahva ja pärjätä yksin. On ok kokea se romahduskin, kukaan meistä ei pohjaton kaivo ole mutta MUISTA siitä ei ole suunta kuin ylöspäin. Ihmisiä me kaikki ollaan.

  Vastaa
 • 29.11.2015 at 23:07
  Permalink

  Voimia! Tuo on hätähuuto ja masennuksen merkki. Voi johtua siitä että sua koulukiusattiin. Aloita terapia. Olet arvokas ja hyvä sellaisena kuin olet Henna! Älä välitä julkisuudesta, vetäydy sieltä niin voit paremmin. Olet arvokas ja tärkeä ihminen.

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 00:39
  Permalink

  Voi Henna, toivottavasti sinulla on joku, joka voisi pitää kädestä kiinni ja vakuuttaa sinulle, että olet fiksu, kaunis ja rakastettava nuori nainen. Olen seurannut uraasi ja iloinnut siitä, kun aloitit opiskelun ja jätit turhan elämän. Elämässä vaihtelevat ylä- ja alamäet. Vaikka tänään tuntuisi surulliselta, masentuneelta ja synkältä, niin parempia, iloisia päiviä on edessä. Koeta nyt kestää tämä päivä, huominen ja siitä eteenpäin, aivan varmasti kaikki muuttuu jälleen valoisaksi. Toivotan sinulle voimia jaksaa tämä elämänvaihe. Nuku ja lepää, kyllä ne voimat palautuvat.

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 00:44
  Permalink

  Amatöörimäistä vetää ranteet ”auki” horisontaalisti. Ensi kerralla vertikaalisti niin homma hoituu ilman suurempaa draamaa loppuun saakka.

  Vastaa
  • 30.11.2015 at 16:14
   Permalink

   Ehkä sitä sisimmissään kuitenkin pelkää ja on pieni toivonripe elämästä eikä uskalla tehdä sitä lopullista tekoa. niin tsi näin molemmat ratkaisut on yhtä tyhmiä..

   Vastaa
 • 30.11.2015 at 01:06
  Permalink

  Moi Henna! Tosi surullista luettavaa, mutta tuskin tunteita ei pidä piilotella. Ei todellakaan. On todella rohkeeta kertoa näinkin hurjasta aisioista, pidä toi! Puhuminen auttaa. Olen itse käynyt samanlaiset asiat läpi, masennuksen ja itsensä satuttamisen. Se voi hetkellisesti auttaa, mutta loppupeleissä se tuo vain lisää harmia elämääsi.

  Löydät varmasti jotain muita asioita joihin tukeutua pahan hetken tullen. Ystävät? Katsot itseäsi pelistä ja sanoin itsellesi että et ole heikko, pysty voittamaan pahan olon. Pyyhit pöydän puhtaaksi ja aloitat aivan alusta. Mietit mitä juuri sinä tällä hetkellä haluat, älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa. Luonteen lujuutta, vahvuutta ja puhtaan pöydän.. Ja ison halin!

  Jos elämässä on jotain, mitä haluat muuttaa, tee se. Mikään muu ei tule auttamaan. Mieti vaikka muutaman vuoden päähän.. Haluatko olla samassa tilanteessa kuin nyt? Et. Katso eteen päin, ja mieti mitä voit saavuttaa kun vain annat positiivisuutesi vielä.

  Kaikkea hyvää sinulle 🙂

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 02:16
  Permalink

  Mie oon joskus kans ollu tosi masentunu ja koitin kolme kertaa tehä itsarin siinä kuitenkaan onnistumatta. Eli siis otin kolme kertaa yliannostuksen lääkkeistä. En pysty tai tiedä mikä ajoi tuohon tilanteeseen, en yksinkertaisesti tiedä 🙁 en oo nyt ollu masentunu viiteen vuoteen ja voin sanoa että on ollu todella rankkoja vastoinkäymisiä, mut sit hain lohdun alkoholista ja se sai mut onnelliseks. Mut nyt oon taas kasvanu tosi paljon ja tiedän että Alkoholi ei tuo sitä lohtua, nyt oon ollu juomatta 3 kolme viikkoo ja tästä on hyvä jatkaa selvinpäin 🙂 mut kovasti voimia masennukseen, muista ettet ole yksin ja jos sulla tuntuu todella pahalta niin soita ihmeessä jollekkin kaverille, näkisitte ja puhuisitte, sen oon huomannu että auttaa tosi paljon 🙂 sie sentään oot nuori ja elämä eessä ja kyllä sie vielä löydät sen unelma kumppanin, ei pidä kiirehtiä 🙂 tsemppiä! T. Terhi

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 07:18
  Permalink

  Hei Henna,tsemppii sulle. En tiedä, oletko ollut psykiatrin/psykologin vastaanotolla mutta kannattaa käydä juttelemassa. Oikeasti! Ammattilainen osaa antaa oikeat työkalut selviämään elämän vastoinkäymisistä. Oli hyvin rohkea teko kertoa noin yksityisistä asiaoista julkisesti! Toivon että saat tukea ja rakkautta sen verran että selviät vaikeuksista ja saat takaisin elämänilon ja onnentunteen! Oikeasti olet rohkea ihminen ja kaikilla on välillä elämä hankalaa, muista että kaikki mikä ei tapa vahvistaa! Elämä on koulua ja selviämällä tästä kaikesta olet tulevaisuudessa paljon vahvempi,kokeneempi ja fiksumpi nainen! Tsemppiä vielä kerran!

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 10:54
  Permalink

  tervehdys henna 🙂 luettuani sun blogisi,mulle tuli pakonomainen tunne,alkaa kirjoittaan sulle.luin niinku omaa elämänkertaani.itse olin 16v pitkässä helvetissä.ramppasin psykiatreilla,lääkäreillä,olin hoidoissa pitkiäkin jaksoja.mut dumpattiin täyteen masennus/ahdistus/nukkumis lääkkeitä,kukaan ei jaksanut perehtyä siihen,että mistä oikeesti paha oloni tuli.välillä pääsin itse pois lääkityksistäni,lähdin myös pois suomesta 3kk:deksi.tulin takaisin,sama ralli alkoi,yritin myös itsemurhaa,enempi kuin yhden kerran,viiltelin,mikään ei tuntunut auttavan,mut *heittettiin* eläkkeelle,olin työkyvytön,lääkäreiden mielestä,omastani en.juominen tuli myös kuvioihini,koska olin hetken onnellinen,hauska,nauroin,se oli helvetinmoinen kierre.paha oloni jatkui,itkin ja itkin,romahdin täysin,olin ottamassa kokonaan henkeni pois,en jaksanut enään sekunttiakaan.viimesillä voimillani pyysin lattialta enkeleiltä voimaa,puhuin,puhuin ja puhuin,itkin.koin hetkenpäästä valtavan hyvän olon tunteen,positiivinen energia virtasi koko kehooni,olin aivan ällikällä lyöty.nousin lattialta,menin röökille ja yht äkkiä päätin,että nyt lentää kaikki *mömmöt* kaapeista taivaan tuuliin,lopetin siihen paikkaan,ei teyhnyt enään alkoholiakaan mieli pahan olon tukahduttamiseen.laihduin 96kg,takaisin omiin mittoihini 65kg,3kk:dssa,tekemättä mitään ihmeellistä liikuntaa,kävin kävelemässä.nämä lääkkeet eivät tee kuin järjettömän nälän,syömistä koko ajan/herkkuja.tukahduttaa,tunteesi,luonteesi,oman persoonasi,muutut zombieksi.mietin,että kauankohan tämä positiivinen energia oikein kestää,loppuuko se huomenna,tyyni rauhallisuus sisälläni,ei,se ei loppunut,se on koko ajan.eli haluan sanoa sulle henna,että se punainen lanka jota epätoivoisesti etsit,on lähempänä kuin luuletkaan,se ei ole ulkomailla ym,se istuu sinun olkapäälläsi,avaa sydän täysin enkelillesi,romahda,itke,pyydä apua ( tämä ei liity mitenkään uskoon tulemiseen) juttele koko ajan enkelillesi,niin pölhöltä kuin se kuulostaakin.kanavoi laittamalla kynttilöitä.toivon,että löydät sydämeesi rauhan <3 lähetän sulle iltaisin enkeli energiaa,muistan sua iltarukouksissani <3

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 12:15
  Permalink

  Traagiset kuvasi ilmeistyivät Facebook feediini, koska eräs ystävistäni oli kommentoinut kuviasi.
  Ne pysäyttivät minut, niin kuin inhimmillinen hätä ihmisiä pysähdyttää.
  Jäin miettimään syitä siihen mikä saa kauniin, nuoren naisen tuntemaan elämänsä niin tyhjäksi ja tuskalliseksi, ettei näe muuta tietä ulos kuin itsemurhan.
  Kerrot kirjoituksesi alussa onnellisemmista ajoista ja rakkaudesta, jonka tulkitsin kirjoituksen perusteella loppuneen syystä tai toisesta.
  Nykyihmisen esikuva on liian usein aina pärjäävä, olan kohautuksella parisuhteen loppumisen, surut tai epäonnistumiset kuittaava, alati tuottelias ja menestyvä superihminen.
  Tämä fantasia siitä millaisia meidän mielestämme pitäisi olla vallitsee yhteiskunnassa niin vahvana, että jopa lääkärit määräävät mieliala lääkkeitä aivan normaaleihin inhimmillisiin tunnetiloihin.
  En missään nimessä sano etteivätkö mielialalääkkeet toisi apua akuuttiin hätään, mutta ne saattavat myös estää käsittelemästä surua ja luopumisen tuskaa asiaan kuuluvalla tavalla.
  Pillereitä popsimalla kun ahdistuksen, pelon, suuttumuksen tai surun voi helposti sivuuttaa ja lakaista maton alle.
  Niin kuin hyvin tiedämme maton alle lakaistut roskat eivät siellä pysy, vaan asiat joutuu käsittelemään jossain vaiheessa uudelleen.
  Suomesta löytyy onneksi hyvin koulutettuja terapeutteja ja mielenterveyden ammattilaisia joiden kanssa itsetuntemusta ja inhillistä kasvuaan voi kehittää, ja käydä läpi tukahdutettuja ja pilotettuja tunteita turvallisesti.
  Toivottavasti sait sairaalasta ajan tai numeron jollekin ammatilaiselle, ja olet jo aloittanut hoidon.
  Aina ei kuitenkaan kemiat kaikkien kanssa kohtaa, joten älä lannistu, jos ensimmäisen kanssa ei onnistu.
  Vaihtoehtoja ja työskentelytapoja on paljon.
  Hetkellinen irtiotto arkielämästä matkan muodossa, varsinkin lämpöiseen ja valoisaan maahan voi toimia väliaikaisena laastarina ja helpottaa oloa näin pimeimpään aikaan vuodesta.
  Sekin valitettavasti on vain hetkellinen lohtu, koska lopulta itseämme emme pääse pakoon edes maailman ääriin.
  Siksi itsensä rakastamisen taito kaikessa vaikeudessaan on ainoa tie oppia myös armollisuutta ja hyväksyntää itseään ja muita kohtaan.

  Parempaa vointia, valoa ja rakkautta elämääsi.

  Soikku

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 12:48
  Permalink

  Jotenkin laskeutui sydämmelleni jakaa sinulle tämä Raamatun sana;

  Ahdistuksessani minä rukoilin Herraa ja huusin avuksi Jumalaani; hän kuuli minun ääneni temppelistänsä, ja minun huutoni hänen edessään kohosi hänen korviinsa. -Psalmi 18:6

  Olen itsekin ollut kovissa ahdistuksissa, sisällä tyhjyys ja minulle oli joku tiputtanut postilaatikkoon aikanaan samantyyppisen sanan, tartuin siihen kiinni ja apu tuli. Siitä voit olla varma että apu tulee ihmeellisellä tavalla. Laita tuo talteen ja muista se pahana päivänä.

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 13:19
  Permalink

  Nyt on ollut tänä syksynä poikkeuksellisen paljon masennusta ja alakuloa liikkeellä,
  sellaista näköalattomuutta.
  Koitahan jaksaa.
  Paremmat ajat on varmasti tulossa.

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 14:23
  Permalink

  Moikka! Itse olen kokenut ihan samaa kuin sinä! 🙁 Ajan kanssa siitä selviää, mutta aikaa se vie ja tärkein asia mikä mulla auttoi, oli puhuminen pskykiatrin kanssa ja läheiset. Voimia sulle!

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 14:26
  Permalink

  Tolla poikittain venttien vetämisellä haetaan vaan sympatiaa.

  Vastaa
  • 2.4.2016 at 05:44
   Permalink

   Niin, tai sitten Hennalla oli vain h*lvetin paha olla ja sekavana meni ja viilteli itseään? Ja sanottiinko tuossa muuten, että juuri viiltämällä meinasi itsensä tappaa? Taidat olla vähän vajaa.

   Vastaa
 • 30.11.2015 at 14:34
  Permalink

  Henna hyvä. Koitat kestää nyt, hetki hetkeltä. Ja kun noin rohkeasti asiastasi kerroit, niin se on jo puoli voittoa. Ihailen sinua! Meitä on monta jotka olemme saman läpikäyneet. Uusi tulee aina!

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 15:57
  Permalink

  Voimia Henna! Olet rohkea, kun kerrot näistä syvemmissäkin vesissä uimisista. Se varmasti tuo lohtua muille samanlaisten asioiden kanssa painiville.

  Kaikkea hyvää elämääsi ja voimia pimeän talven varalle 🙂

  Vastaa
 • 30.11.2015 at 16:51
  Permalink

  Viiltele ens kerralla pitkittäin(eli siis käden suuntaisesti), niin helpottaa kerrasta =)

  Vastaa
  • 2.4.2016 at 05:40
   Permalink

   Näytä itse ensin esimerkkiä. 🙂

   Vastaa
 • 30.11.2015 at 20:08
  Permalink

  Just tässä Tuksu 2 yrittää saada epätoivoisesti huomiota. En sääli yhtään . Ihan ITSE on soppansa keittänyt. Laihtuu ja vuodessa lihoo kolminkertaisesti takasin. Ei ole koskaan ollut mikään kedon nuppu. Hirveän huono itsetunto. Ei ammattia ei koulutusta ei yhtään mitään…
  Ois noloo olla sun äiti.

  Vastaa
  • 2.4.2016 at 05:35
   Permalink

   Sinä itse olet nolo, olemassaolosi on nolo. Toivottavasti et ole kenenkään äiti, olisit ”äiti” h*lvetistä. Pidä turpasi kiinni äläkä tule levittämään katkeruutta apua tarvitsevan ihmisen blogiin. Omalla kommentillasi yrität epätoivoisesti saada huomiota itsellesi ja omalle rikotulle sisimmällesi. Et ole Hennaa etkä ketään muutakaan ylempänä, et edes Tukiaista, olet alempana.

   Hennalla on selvästi suuria ongelmia monen asian suhteen. Milloin lyödyn lyöminen on auttanut asiaa, ääliö? Löisipä elämä sinua kunnolla päin näköä, ja kaltaisesti harakat tulisivat sitten raakkumaan ja nokkimaan ympärille. Minä en sääli ketään, mutta tunnen sentään terveen ihmisen lailla myötätuntoa.

   Ymmärrätkö, että rajut lihomiset ja laihtumiset ovat vakava merkki joko siitä, että ihmisellä on syömishäiriö eikä hän kykene hallitsemaan syömistään tai siitä, että stressin ja sairauksien vuoksi keho ei pysty enää ylläpitämään sille normaalia ja sopivaa painoa? Oletko kuullut koskaan kilpirauhasen tai munuaisten vajaatoiminnasta, alkoholismista? En tunne Hennaa, mutta tuollainen turvotus ei ole enää normaalia.

   Henna on toden totta epävarma ja hänellä on huono itsetunto. Henna on läheis- ja mediariippuvainen. Kenties hän tuntee olonsa yksinäiseksi ja hakee hyväksyntää medioiden kautta, huonoin seurauksin.
   Ehkä Henna ei osaa olla yksin eikä usko itseensä, ehkä hän ei ole löytänyt vielä tarkoitustaan eikä tiedä mitä polkua seurata. Hennalla voi olla myös alkoholiongelma. Näistä asioista huolimatta hän on yhtälailla ihminen kuin kaikki muutkin. Jopa sinä.

   Mitä tiedät Hennasta? Et näe millaista hänellä on voinut olla lapsena ja nuorena, Hennan ja Johannan kaltaisiksi ihmisiksi ei synnytä. Henna on vielä pelastettavissa, hän tarvitsee nyt kiireesti apua ja vetäytymisen sosiaalisesta mediasta. Mietiskelyaikaa, itsensä etsimistä, terveet elämäntavat, alkoholi kokonaan pois, terapiaa.

   Ajattelitko kohottaa tämän eksyneen ihmisen huonoa itsetuntoa haukkumalla häntä vielä alhaisesti rumaksikin, bravo. Juuri sinun kaltaisille luusereille koulutus ja ammatti on ainoa ihmisarvon mitta. Huvittavaa sinänsä, veikkaanpa että et ole mikään Einstein tai edes neurokirurgi tai ydinfyysikko. Saati kedon kaunein kukka. Häpeä, n*rttu, jos osaat.

   Vastaa
 • 1.12.2015 at 02:39
  Permalink

  Henna! Mulla ihan sama homma päällä, en tiedä miks..sepä se. Mutta ehdottomasti seuraan sun kuulumisia, kun jollain ”sairaalla” tapaa kiva tajuta etten ole ainut..etkä siis ole sinäkään. ♡ Haluun lukea sun blogia jatkossakin, jos ja KUN löydät tien voittoon. Ehkä samalla ymmärrän itteänikin. Kaikkea hyvää ♡

  Vastaa
 • 7.12.2015 at 16:45
  Permalink

  Kaikkea hyvää elämääsi! Toivottavasti saat voimaa jatkaa eteenpäin! Hakeudu sairaalaan ja kerro siellä pahasta olostasi. Hanki ammatti-ihmisen apua, jotta voit käsitellä näitä isoja elämäsi asioita. Pienistä hyvistä asioista kasvaa hyvän puro, joka vähitellen tuo lisää hyvää elämääsi. Elämä ei ole koskaan niin umpisolmussa, ettei sitä ammattilaisen avulla selviksi saisi. Yksin ei tarvitse taistella. ❤️

  Vastaa
 • 22.1.2016 at 11:54
  Permalink

  Ton ymmärtää vain toinen sen kokenut.. Jos et vielä itse ymmärrä tai nää omia syitä, niin kyllä ne aikanaan tulee selväksi. Oot vaan vähän armollisempi itsellesi 😉

  Vastaa
 • 19.2.2016 at 16:39
  Permalink

  Ei noi oo nii yksinkertasia asioita. Voi haluta pois täältä eli kuolla mutta pelkää kuolemaa samaan aikaan tosi paljon. SItten se on ”vaan” viiltelyä ja kuoleman ajatuksilla leikittelyä. Ehkä kiipee johonki korkeelle ja leikittelee ajatuksella jne.. ei pidä vähätellä toisen masennusta.. Joskus se voi kasvaa nii isoks ettei oikeesti jaksakkaa enää ees tekohengityksellä. Ei kukaa ihan vaan huomiota hakeakseen viiltele itteensä haavoja jotka tarttee tikkejä!

  Henna: Kyllä kaikki vielä kääntyy hyväks! <3 Sun pitää nyt yrittää pitää itestäs huolta. Yrittää jaksaa tehä asioita jotka saa sut onnelliseks. Alkoholi kyl auttaa hetkeks mut pitkällä tähtäimellä on vihollinen. Samoin ku herkut joiden kans ite nyt tappelen etenki makean joka on tuonu kiloja jotka ahistaa. Niin vaikea ottaa itteesä niskasta kiinni ja vaan lopettaa suklaat sunmuut, koska päivän nimenomaan jaksaa loppuun ku illalla saa palkinnoks syyä jätskiä joka auttaa inhottavaan oloon. Ankeeta :/ Ymmärrän sun ongelmat niin hyvin. Sit ku lihoo nii alkaa ahistaa vaa entistä enemmän ja sit haluu entistä enemmän lohtu herkkuja. Inhottava kierre… Pitäs osata lopettaa! Niin perseestä..! Mun mielipide on et ei ne kilot rumenna, mut ei sitä silti ite halua olla lihava.

  Vastaa
 • 26.3.2016 at 05:09
  Permalink

  Olet tärkeä ihminen ja kaiken sinun ja muiden rakkauden arvoinen! Apuun kannattaa luottaa ja itseään kohtaan on oltava lempeä, myötätuntoinen. ❤️

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta