Talleta 1€ – saat 10€ pelirahaa tilillesi!

 • Avaa pelitili Wild Sultanille
 • Talleta 1€ ja saat pelitilillesi 10€
 • Voit myös lunastaa 100% talletusbonuksen 500€ asti

Miltä sinun vaginasi näyttää?

pussy

Joo aika ihmeellinen otsikko eikö? Niin minäkin ajattelen ja olen yhä pöyristynyt maailmanmenosta!

Suoraan sanottuna ei ole ikinä tullut itse pohdittua kauhean tarkasti, että miltä se oma tussu nyt sitten näyttää. Jotkut kuulemma katselee sitä peilin kanssa. Ainakin jos Sinkkuelämää-sarjan Samanthaan on uskomista! Eli oletan, että meillä naisilla ei ole ns. sellaista mun muna on pidempi kun sun tai miks mulla on buli klunssi ja sulla ei tyyppistä vertailua jätkien saunailloissa. Mun mielestä pillu on pillu.

Nythän on ollut puheenaiheena eri medioissa, että pimperoita halutaan tuunata eli on olemassa nyt sitten kauneusleikkauksiakin sitä varten, että voi vähän muotoilla häpyhuulia ja ties mitä. Siis vaginan pienennyksen jotenkin vielä ymmärrän. Jos mun römpsä alkais römpöttää vanhemmiten tai monen lapsen jälkeen ja mieheni(jos sellainen olisi) huomattais siitä niin eikun kiristämään vaan! Mutta että sen pitää vielä näyttää joltain erityisesti. Paksut häpyhuulet, lättäpillu, ritsapillu, mitä näitä nyt on? Okei noista olen kuullut, mutta en sentään että niistä käytäisiin keskustelua tai että miehet olis jotenkin tyytymättömämpiä seksiin pimpin ulkomuodon takia!

Tämä postaukseni johtaa nyt juurensa uutisesta, jossa kerrottiin että nyt vaginoille järjestetään kauneuskilpailu, jotta voidaan luoda miehiä eniten tyydyttävä seksilelu. Siis anteeksi mitä mä just luin? Lähinnä ehkä yhtä pöyristyttävää on eläinten kauneusleikkaukset mistä taannoin luin ja esim. koirille voisi muotoilla pienempää päätä, korvia tms. Uskomatonta! Eläin tapauksessa tosin on vastuu ihmisellä joka tekee asiasta vielä sairaampaa kun pelleillään viattoman kustannuksella. Periaatteessa mulle on ihan sama vaikka kuka haluaisi muuttaa tussunsa pääkallon muotoiseksi. Toki tähänkin pätee vanha sanonta ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Business on businesta. Näköjään kaikesta voi keksiä keinon tehdä rahaa! Mitäs työ miehet tuumatte tästä asiasta? Tai naisetkin toki. Hävettää se tussun ulkonäkö jotenkin vai? En ala ainakaan itse ottamaan henk.koht tästä asiasta ainakaan paineita!

PISTE!

T. Ulkonevat häpyhuulet

Miltä sinun vaginasi näyttää?

6 kommenttia “Miltä sinun vaginasi näyttää?

 • 14.11.2015 at 14:20
  Permalink

  Nostan hattua Hennan reippaalle ja hyvin kuvaillulle tekstille. Miehenä sanoisin, että eihän sillä vaginan ulkoasulla todellakaan ole väliä. Ei ainakaan pitäisi olla.

  Jospa tällainen on tullut ihan vaan sen takia, että niitä vaginan kuvia on jokaiselle rajaton määrä nähtävillä internetissä. Parikymmentä vuotta sitten ei näin vielä ollut, eikä ollut ns. korjausleikkauksiakaan. Nyt kun pilluja tuijotellaan ilman häpeää niin kauneusvaatimukset ovat tulleet myös sellaiselle osastolle joka ennen oli intiimi. Osaltaan vielä ehkä siksi että karvat eivät enää ole muodissa ja tavallaan kätke aarretta.

  Rakkaasta asiasta on kyse ollut kuitenkin aina. Tuo termistö erinäköisten vittujen kuvaamiseen on osaltaan tuttua, toiselta osalta käsittämätöntä. Mutta tästä on aina puhuttu ja aina tullaan puhumaan. Itsepä kysyisin mitä tarkoittaa ”ritsapillu”? Siitä on todella pitkä aika kun olen tämän viimeksi kuullut ja jotenkin yhdistäisin termin johonkin huolettomaan teinityttöön. Eli käsitykseni mukaan kyse olisi enemmän käytöksestä ja sen sellaisesta, eikä niinkään vaginan ulkoasusta.

  Vastaa
 • 16.11.2015 at 14:09
  Permalink

  Mahtava blogi! Minusta pimperon tärkein ominaisuus on läsnäolo. Esim pelkkä kuva kauniista asettelusta ei lämmitä kovin pitkään. Saatika pääkallomuotoilu.

  Vastaa
 • 20.11.2015 at 16:18
  Permalink

  Ei se ulkonäkö siinä mitään tee, ei se ”yksisilmäinen käärme” mitään näe kuitenkaan! 🙂

  Vastaa
  • 20.11.2015 at 21:37
   Permalink

   No kyllä vaginaa voi ihan silmillä arvioida. Visuaalisuus on myös eroottinen aspekti.

   Vastaa
   • 27.7.2018 at 18:52
    Permalink

    Kiitos, Henna! Naisen vittu on aina kaunis, suloinen, herttainen, ihana. Ei sitä muotoilemalla paranneta. Vaikka minua miellyttää eniten suuret sisähäppärit, vittu on kuitenkin toissijainen, vaikka onkin tytön kiihottavin osa .Tärkein on herttainen luonne.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta