Talleta 1€ – saat 10€ pelirahaa tilillesi!

  • Avaa pelitili Wild Sultanille
  • Talleta 1€ ja saat pelitilillesi 10€
  • Voit myös lunastaa 100% talletusbonuksen 500€ asti

Mistä muiden paha olo kumpuaa?

paradise

Lähden vähän rentoutumaan keskiviikkona!

 

Ei mennyt tällä viikollakaan pientä hetkeäkään kun huomasin otsikoita, niitä sen suuremmin enää erittelemättä, että haukuttiin milloin sitä ja milloin tätä. Yhdet huomaamistani kohteista olivat Katri (Sorsa/Haapanen), ja nyt viimepäivinä otsikoihin nousseena Jasmin Mäntylä, Marika Fingerroos. Milloin meistä on tullut toistemme vihollisia? Meinaan siis julkisuutta kautta aikojen. Aina haukutaan toista. Julkisuus on itsessään niin rankkaa että meidän pitäis olla veljiä ja siskoja! Julkisuuskin on kovaa jo ihan muiden kanssatovereiden haukkuja ilman, ja eikö meidän pitäisi olla toinen toistemme tukena tietäen sen kovat ja kiviset puolet! Suurimman osan tunnen ja ihania ovat. Ei mitään pahaa ikinä! <3

Kaikkea en tiedä enkä puutu sen enempää asioihin, mutta mielestäni asia on niinkin yksinkertainen, että toisten asioista kun ei puoliakaan tiedä niin siihen ei puututa! ”JULKISUUS ON VAIN PINTARAAPAISU” Tämä on mielestäni hyvin sanottu.

Jos kysyisitte esimerkiksi läheisiltäni kysymyksiä mitä luulisitte minunkin olevan, niin minua ei edes oma äiti tunnistaisi julkisuudesta, mitä muut minusta ajattelee. Yksinkertaisesti KAIKILLA ihmisillä on se oma arki ja jutut!

Suurinosa kaivaa yksin räkää himassa nokasta, istuu paskalla ja lukee päivän lehteä tai vonkuu muijalta pillua, raataa liikaa duunia, on niin persauki että vituttaa, tai dokaa liikaa! Arki ei ole glamouria ja ei se niin taida olla kenellekkään! Miksi pitäisi olla!

Se, että uskaltaa puhua elämän realismeista niinkuin Katri, oli rohkeaa, perhepedistä! Ja se, että Jasmin ei ylpeile elävänsä jonkun öljysheikin siivellä luxuselämää! Aito on aina aitoa! Siihen ei mikään muu vaikuta kun se tunne juuri sen ihmisen kanssa ja sitä on vaikea kaukaa arvostella kun ei nää lähelle!

Ollakseni aito! On ollut perhepetiä ja vanhoja ”pappoja” mistä puhutaan mikä on äärimmäisen törkeää tuomita kun ei tiedä.. Ollakseni aito kerron sen, että minäkin olen ihminen!

Tässäpä teille arkirealismia. Olen ihminen myös minäkin. Siispä jaan tämän teidän kanssa.Siinäpähän lehdet kohisee taas viikon verran 😀

Mikään ei ole parempaa kun aamupaska.(jos ei ole kiire) Kahvi paska ja lenkki/duuni! UUlalaa! Jos tämä ei ole jonkun arki niin käsi pystyyn! Ihmiset BE REAL ja DONT JUDGE. You do ACTUALLY SAME THINGS! Pakko lisätä tällä kertaa, mutta viimeisen kerran loppuun: jos ei joku kukkahattutäti ymmärtänyt, vastaus on: luet väärää blogia!

-Pus love Henna

 

Mistä muiden paha olo kumpuaa?

Kommentti “Mistä muiden paha olo kumpuaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta