Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

 • Talleta pankkitunnuksilla.
 • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
 • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Helsinkiä pakoon Milanoon!

Lähdin Milanoon pyynnöstä, kun yksi kaveri halusi minut matkaseuraksi! Tai no kai tätä voisi nykyään kutsua jo tapailusuhteeksi! Nähdään ja soitellaan säännöllisesti, käydään deiteillä ulkona ja matkustetaankin jo yhdessä! Uusi matkakin on jo plakkarissa 🙂 Matkan ajankohta ei ollut yhtään pahitteeksi, sillä elämäntapamuutoksen myötä olen viettänyt paljon aikaa kotona ja ollut vaan, joten pieni maisemanvaihdos ja uudet aktiviteetit oli enemmän kuin tervetulleita!

juha
Mr X

Ensimmäisenä googletin missä on Victoria’s Secretin liike!

Liike oli odotettua pienempi ja harmitti, että siellä ei ollut toppeja ja muita vaatteita niinkuin Nycissä!
Liike oli odotettua pienempi ja harmitti, että siellä ei ollut toppeja ja muita vaatteita niinkuin Nycissä!

shoppailu2

shoppailu1

shoppailu
Uudet ihanuudet!

Ennen liikkeeseen menoa käveltiin hienoa katua pitkin missä oli todella tyylikkään näköisiä ravintoloita ja nälkä yllätti! Lista näytti mainiolta ja saimme istua ulkoterassilla missä oli lämmintä ja hyvä tunnelma. No mutta toisin oli ruoka. Me noudatamme samaa ruokavaliota, koska haluamme olla toistemme tukena ja kumpikaan ei juo myöskään alkoholia. No tilattiin kalkkunaa ja grillattuja kasviksia. Kuulostipa hyvältä ja freesiltä! Lasku loppujen lopuksi oli muutamaa euroa vajaa 50e ja tätä sillä sai:

ruoka

Näytti vielä hirveämmältä luonnossa ja makua ei ollut laisinkaan. Kalkkunan sai huuhdeltua alas vedellä juuri ja juuri. niin kuivaa oli. Nälkä ja paha mieli jäi! Uskon että vankilassakin saa parempaa ruokaa! (tosin ei ole kokemusta). Tästä seurasi vähän pelko ruokapaikan valintaa kohtaan. Mitä jos seuraavakin on täyttä kuraa.

Käytettiin yli tunti illallispaikan metsästämiseen mikä osui sitten melkein täysin nappiin! Ainoa miinus oli pihvin paistoaste joka oli aluksi väärä ja se, että kielimuurin takia ei meitä oikein ymmärretty kun sanoimme että emme syö mitään perunaa, sokeria, leipää tms. Niitä tuotiin eteemme kokoajan. alkuruoaksi,  vielä toinen hiilarimättö ennen pääateriaa ja jälkiruoaksi tikkareita:) Tuli hiukan nolo olo kun mihinkään hienosti näytille asetettuun ruokaan emme koskeneet! Ainoastaan siihen minkä olimme oikeasti tilanneet eli pihviin ja salaattiin. Karpatessa tää on välillä vähän hankalaa, mutta kaikesta selviytyy.

Yhteensä 600 grammaa pihviä (en muista mikä) ja cesar salaatit kylkeen. sieltäkin ronkittiin tavaraa pois :D
Yhteensä 600 grammaa pihviä (en muista mikä) ja ceasar salaatit kylkeen. sieltäkin ronkittiin tavaraa pois 😀

Liha oli mediumina täydellistä! Ja selvittiin alle satasella koko lystistä mikä oli yllättävän halpaa! Ravintola olikin argentiinalainen eli ei ihme, että ruoka oli onnistunutta pihvin suhteen! Paikka oli ihan täynnä!

No joo! Sitten löysin Milanosta täydellisen takin! Käytiin myös katsomassa Duomo katedraalia! Sinne alueelle uudestaan vielä viimeistään torstaina ja sitten minä pääsen irti Milanon kuuluisammale kadulle missä kaikki merkkiliikkeet sijaitsee. Italialaiset kengät on löydettävä ennen kun poistun maasta 🙂

Shoppailu ja kaupungilla kiertely on selvää hyötyliikuntaa!

haaste

Ilta oli vasta klo 18 tämän kuvan oton aikaan. Ja me ei keretty käydä lähes missään kun oltiin väsyneitä matkustamisesta ja jalat kipeinä jo! No perjantaina tullaan takaisin eli aikaa on vielä käydä vaikka missä ja sitten oliskin halloween pippalot Helsingissä missä mulla on työkeikka! Ei muuta kuin arrivederci!

-Henna

Tää oli nyt vähän tälläistä kevyempää settiä mun blogiin kun muuten on aina niin raskaat aiheet 🙂

 

 

Helsinkiä pakoon Milanoon!

2 kommenttia “Helsinkiä pakoon Milanoon!

 • 28.10.2015 at 07:10
  Permalink

  hienoa Henna ! kirjoitat hyvin. positiivinen yllätys miten avoin ja mukavan oloinen ihminen olet oikeasti. jatkan seuraamista,toivotan tsemppiä ja aurinkoisia päiviä 💕👍

  Vastaa
 • 28.10.2015 at 21:35
  Permalink

  Mua ei saisi kirveelläkään kauppoihin hikoilemaan lomareissulla, sitä voi tehdä kotonakin.
  Mitä sinä muuten tykkäät siitä, kun eräs kamusi yrittää vaikuttaa ovelasti, puolihuolimattomasti valintoihisi, ole varovainen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta