Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

 1. Avaa pelitili JustSpiniin.
 2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Laihdutan kymmenen kiloa jos……..!

Olen tässä 2 viikkoa noudattanut Vhh(vähähiilihydr) ruokavaliota ja aion laihduttaa. Haluan laihduttaa alkutekijöiksi 10 kiloa! Sitten lisää kunnes olen tyytyväinen. Ensimmäiset kymmenen kiloa on kuitenkin kriittisin, sillä se muuttaa ulkomuotoa jo paljon ja turvotus lähtee ja muutosta alkaa huomata. Jos onnistun siinä, onnistun silloin säilyttämään motivaation projektiin. Tällä hetkellä olo on aika epäuskoinen, sillä kauheasti voimia, itsekuria ja uhrauksia elämänmuutos vaatii ja mitään ei näy hetkessä. Siksi haluan kokeilla tätä haasteen kautta! Jos 10 000 tykkää Metropolin sivuista facebookissa, niin laihdutan tuon 10 kiloa takuuvarmasti enkä anna itseni luistaa millään! Olettehan mukana? Julkaisen tänne sitten kuvia kun olen laihtunut ja sitten saatte nähdä myös todellisen painoni ja sen pudotuksen todisteena!

Tavoitteena on siis saada kroppa ormaalipainoiseksi ja ennenkaikkea toimimaan normaalisti. Aineenvaihdunnan osalta ja terveyden kannalta. Kyseessä on siis enemmänkin kokonaisvaltainen elämänmuutos eikä pelkkä kilojen karistaminen. Ylipaino on merkki siitä, että keho ei voi aivan hyvin!

Laitan tässä kuvia musta nyt, että osaatte sitten verrata tulevaan kuvaan. Toivottavasti kommentoitte asiallisesti! Olen jo myöntänyt, että pyöreyttä on. Se on tosi asia eikä muutu juuri nyt miksikään. Enkä häpeä itseäni. Näin on päässyt käymään. Ulkonäkö ei ole kaikki mikä ihmisen määrittää. Haluan nauttia elämästä ja minulla on täysi oikeus siihen! Nyt vaan tehdään se hiukan eri tavalla ja tuloskin miellyttää minua sitten enemmän!

Pullaposki
Pullaposki
haaste2
Naamaan toivon nopeaa muutosta! En tajua miten se on voinut turvota karttapallon kokoiseksi 😀
Milanossa Duomon (katetdraali) edustalla.
Milanossa Duomon (katedraali) edustalla.
Zoomaus edelliseen kuvaan, että näkee tämän hetkisen kunnon!
Zoomaus edelliseen kuvaan, että näkee tämän hetkisen kunnon! Näytän tantalta!

haaste4

Kuvat vähän huonolaatuisia. Mulla uusi puhelin ja näistä tulee jotenkin tosi pieniä ja yritin venyttää niitä suuremmiksi!

Palataan taas ja muistakaa tykätä nyt heti Metropolista niin autatte mua jaksamaan tämän projektin läpi!

 

Ps. tänään illalla vielä blogiin kuulumisia Milanosta. Ensimmäinen lomamatka missä en ole juonut enkä syönyt mitään epäterveellistä! Wuhuu! Burger Kingin valot loistaa kun katsoo meidän huoneen ikkunasta ulos 😀 Mutta lähdetään NYT argentiinalaiseen ravintolaan syömään pihviä, salaattia ja kasviksia!

 

 

Laihdutan kymmenen kiloa jos……..!

33 kommenttia “Laihdutan kymmenen kiloa jos……..!

 • 28.10.2015 at 06:23
  Permalink

  Hei Henna!

  On mukavaa,kun aloitat tämän karppauksen eli vähähiilarisen. Itsekin sitä noudattamalla olen saanut pois jo lähes 10kiloa ja vaikka paino putoaakin,olen saanut myös paljon muitakin hyötyjä sillä. Olen niin tyytyväinen ja iloinen,etten koske mihinkään muuhun painonpudotusjuttuun. Tämä on oikeastaan minulle kuin lottovoitto. En ymmärrä,miksi ihmisten pitäisi pudottaa paikkansa jollain jotkut ja muurilla,kun on näitä herkullisia ruokavaliota,joilla paino putoaa. Olkoon se sitten mikä tahansa elämässä,niin alussa on aina hankalaa,mutta kun vauhtiin pääsee,niin kyllä se siitä sitten alkaa luonnistumaan ja menemään.Toivon sinulle tsemppiä proktiisi! 🙂

  Vastaa
 • 28.10.2015 at 14:38
  Permalink

  Ittes takia et laihduta? VAan Metropolin Voi vit&%

  Vastaa
 • 28.10.2015 at 20:23
  Permalink

  Metropoli sun laihdutuksen suurin motivaattori? Surullista 😀

  Vastaa
  • 29.10.2015 at 21:23
   Permalink

   Ei vaan säälittävää on haukkua MITÄ tahansa motivaatiota laihdutuksessa! Sinulta puuttuu arvostelijana todellisuudentaju. Yllättyisit jos tietäisit mitä kaikkia motivaation lähteitä ihmisillä onkaan 🙂 Hyvä motivaation lähde on se joka toimii kunhan toimii.

   Vastaa
 • 29.10.2015 at 00:28
  Permalink

  Hyvä Henna! Olet kiva typy mutta kännissä hieman tuittu. Voitais ottaa uusiksi taas pitkästä aikaa, soittele kun olet onnistunut.

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 10:17
  Permalink

  Hei!
  Yllätyin kovasti, muutosta bb aikoihin näyttää kyllä olevan. Mutte en tuomitse, ymmärrän hyvin miten mieli ja keho muuttuu jos eivät ole tasapainossa…
  Onko instagramia jota seurata? Olen todella huono seuraamaan blogeja, mutta facessa tai instagramissa olen aktiivisempi tsemppailemaan!
  Paljon onnea rakkauden löytymisestä ja tsemppiä elämäntaparemonttiin 😊

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 10:46
  Permalink

  Olet kaunis minka kokoisena tahansa! Kauneus ei ole maariteltavissa koon tai kilojen perusteella.Tsemppia kuitenkin paatoksesta laihdutukseen mutta nauti ensin lomasta 🙂

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 12:24
  Permalink

  Sulla on luonnostaan aika pyöreät kasvot, niin paino näkyy heti poskissa. Tsemppiä elämäntaparemonttiin! 10 kiloa lähtee helposti oikealla syömisellä ja pienellä liikunnalla 🙂

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 13:02
  Permalink

  Tsemppiä Henna <3 Kaikki on mahdollista. Itse vuoden alusta -22kg pudottaneena!

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 16:13
  Permalink

  Moi Henna!

  Minulle vähähiilihydraattinen ruokavalio on ollut elämäntapa jo yli kymmenen vuotta. Alussa se oli hyvin vaikeaa. Oli kuin kroppa olisi huutanut hiilareita, ajatukset täyttivät ruoka. Jos pysyt tiukkana, kilot lähtevät tippumaan. Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä nuo ääliöt sinusta kirjoittavat. Se on sinun elämäsi ja sinä teet elämääsi koskevat päätökset, ei kukaan muu. Te ääliöt, jotka kommentoitte loukkauksilla, katsokaapa peiliin. En usko, että se oma pärstäkerroin siellä peilissä omaa mieltänne ylentää!

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 17:02
  Permalink

  Oliskohan 30kg tavoite kuitenki järkevämpää.

  Vastaa
  • 22.8.2018 at 08:33
   Permalink

   Jokainen tavoite onnistuakseen on laitettava pieniin osiin. Jo -10kg on paljon ensimmäiseksi tavoitteeksi, joten kannattaa pysyä max. siinä, että onnistumisella on jotain mahdollisuuksia.

   Jo pienet elämäntapojen muutokset auttavat liikkeelle ja onnistumiset ulkonäössä tsemppaavat jatkamaan. Muista myös nauttia matkastasi kevyempään kehoon 🙂

   Kun motivaatio alkaa karkaamaan, jokin kävelylenkki esim. kadunnimiä pongaten aakkosjärjestyksessä kotikaupungissasi, ilman kilometri tai aikatavoitetta, auttaa niinä päivinä pääsemää pahimman yli ja piristää yleisfiilistä. Sitten voikin hyvin mielin suihkun jälkeen palkita itsensä vaikka hyvällä elokuvalla tai jaksolla hyvää sarjaa 🙂 Yllättävän hyviksi leffaherkuiksi on itselleni toiminut kasvikset ja kermaviilidipit tai banaanipalat pakkasen kautta 😀 Herkkupäivinä olen vain keskittynyt annoskokoihin eli en kiellä itseltäni pullaa tai karkkeja, keskityn kaupan pieniin pakkauksiin tai tehnyt pienen määrän itselleni (ja miehelle). Palkitseminen on ok, määrä ratkaisee 😉 Jossain vaiheessa voi kokeilla itselleen muuta palkitsemismetodia kuin herkuttelu. Mieti, mistä nautit ja etsiä uusia juttuja… toisille ne on lautapelit kavereiden kanssa, toisille se on hyvä kirja ja hetkinen itsekseen. Itse olen alkanut nauttimaan mahdollisuuksista ottaa päiväunet 😀 😀

   Jokin kiva harrastus tukee laihdutusprojektia. Niitä on näin syksyllä onneksi tarjolla paljon myös alkeisryhminä: kuntonyrkkeilyä, spinningiä tai uintitekniikkaryhmiä. Nivelystävällisiä kuntonyrkkeilyä lukuunottamatta ja tehokkaita 🙂 Aluksi on tärkeintä saada nauttia liikkumisesta, vasta sitten suurempia tavoitteita. (Olet ollut kova mimmi treenaamaan joskus salilla, joten en heti suosittele tavoittelemaan samoja tuloksia kuin mihin olet pystynyt aiemmin.)
   Jos sinulle toimii ohjattutreeni, hyppää aiemmin ehdottamiini lajeihin. Jos taas pidät salitreenistä, jokin sinua varten räätälöyty ohjelma voisi motivoida haasteessasi 🙂
   Monipuolisuus ja kohtuus on treenissä, sekä ruokavaliossa parasta, sillä se johtaa elämän pituiseen tasapainoon ja elämäntapoihin. JA AINA saa irrotella kokeilemalla jotain uutta, se piristää ^__^

   Tsemppiä ja muista nauttia! 😉 #ilonkautta #jaksaajaksaa

   Vastaa
   • 22.8.2018 at 08:36
    Permalink

    Tää olikin vanha. Toivottavasti siitä huolimatta jaksat tsempata elämässäsi. Itsesi vuoksi 😉

    Vastaa
 • 29.10.2015 at 17:07
  Permalink

  Hyvä Henna! Siitä se lähtee!!

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 18:26
  Permalink

  Et ole ollenkaan huonon näköinen. Olen itsekin ollut vhh:lla jo useamman kuukauden ja ketoosissa ainakin testiluskojen mukaan. En ole laihtunut. Vhh ei välttämättä laihduta, mutta onnea matkaan joka tapauksessa 🙂

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 18:27
  Permalink

  Pakko sanoa että näytät todella luonnollisen nätiltä nyt 🙂

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 19:41
  Permalink

  Erittäin paljon tsemppiä sulle Henna!! En tykkää susta mediassa mutta tykkään siitä että olet rohkeasti oma itsesi niin hyvine kuin huonoine puolinesi!! Toivon sinulle pelkästään hyvää!!!!

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 20:50
  Permalink

  Tsemppiä! Kukas sun taustalla seisoo? Vaikka oma halu on kova niin aina kunnon tukiverkko ja tsemppitiimi tekee ihmeitä. Uskoisin että sun kohdalla niitä tarvitaan kun olet julkisuudessa ja saat aika ajoin hirveää kuraa niskaan. Personal trainer voisi saada sulle kivan ohjelman aikaan jolla saat terveellisesti pudotettua kilot niin että ne pysyy poissa ja samalla saisit muokattua kroppaa kiinteäksi(se on aina plussaa!). Onnea tiellesi!

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 21:21
  Permalink

  Tsemppiä vaan projektiin, vaikka henk koht olen sitä mieltä että olet nykyisellään oikein naisellisen ja kuuman näköinen pakkaus 😉

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 22:21
  Permalink

  Työskentelin aikoinaan hyvin pitkään mainosvalokuvaajana ja sittemmin PhotoShopparina – nykyisin olen eri alalla, jossa näitä muinaistaitojani tarvitaan lähinnä satunnaisesti, mutta kauniit, erottuvat naiset toki ovat aina sälähdyttäneet. Ammatillisesti, mutta tietysti myös muutenkin.

  Olit 7Päivää -lehden bikinityttönä joskus ennen julkkisuraasi. Kovin montaa kyseisen julkaisun naisista en muista, mutta ne kuvat piirtyivät mieleeni.

  Piirteesi ovat kertakaikkisen ja ainutlaatuisen upeat. En ole mikään elämänohjeita antamaan, mutta haluaisin nähdä sellaisen Hennan uudestaan. Toivotan kaikkea hyvää ja tsemppiä valitsemallasi tiellä.

  Vastaa
 • 29.10.2015 at 23:41
  Permalink

  Kaunis olet! Tsemppiä laihduttamiseen. You can do it! 🙂

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 02:17
  Permalink

  heips!minun mielestä näytät näissä kuvissa hoikemmalta kuin seiskassa olleissa salakuvissa.Olet ihana 🙂

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 05:10
  Permalink

  En. Tosiaankaan. Aio. Koskaan. Tykätä. Roskamedia. Metropolin. Rosasivustosta. KOSKAAN.

  Kyllä painonhallinnan on lähdettävä muista motiiveista kuin kaatopaikan tykkäämisestä.
  Vai saatko provisiot roskasivuston spämmäämisestä?
  Sun tarttee ettiä Parempia sponsoreita.

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 09:21
  Permalink

  Tsemppiä Henna! Kun laihdutuksessa pääsee vauhtiin niin se kilojen kariseminen antaa kyllä voimaa ja motivaatiota entisestään jatkaa eteenpäin siihen omaan tavoitteeseensa 🙂 Itse tiputin kesän aikana noin 6-7kg suunnitellun ruokavalion ja reilun liikunnan avulla ja fiilis on loistava kun jaksoin tehdä sen puristuksen. Äläkä ulkonäköäsi mollaa tai häpeile, kaunis nainen olet aina ollut, painosta riippumatta!

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 10:33
  Permalink

  Hei Henna!

  Olet todellakin nätti myös pyöreämpänä! Älä stressaa painosta vaan pyri terveellisempiin elämäntapoihin!

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 13:32
  Permalink

  Hyvältä näytät nytkin! Älä lannistu vaikka toiset sanoisivat mitä

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 15:06
  Permalink

  Onnea urakkaan ja elämäntapojen uudistamiseen. Olet kaunis edelleen mutta hyvä on laihduttaa liikakilot pois ihan terveytesi vuoksi.

  Vastaa
 • 30.10.2015 at 20:19
  Permalink

  Tsemppiä kovasti!! Olet ihana ja kaunis! 🙂

  Vastaa
 • 1.11.2015 at 02:08
  Permalink

  Moi Henna.
  Tiedän itse mihin olet ryhtynyt. Koskaan painon pudotus ei ole helppoa sanoo kuka mitä tahansa. Minulla on itsellä menossa khden vuoden projekti koska minä itse päästin itseni siihen kuntoon että ei riitä mikään 10 kg pudotus vaan ensimmäinen vuosi tuli täyteen ja 55kg lähti pois.Nyt alkoi toinen jakso ja se on siitten varmaan vaikeampi mutta tavoite on että ensikesään loput 35 kg pois. Painon pudotukseen tarvitaan kyllä vertaistukea ihmiseltä mikä on tehnyt itse saman tai on tekemässä sitä. Älä kuuntele ihmisiä mitkä moittii sinua vaan ota ne ilkeimmätkin kommentiti voimia lisäävänä. Ajattele että minä näytän teille. Olen itsekkin kuullut vaikka mitä kommetteja mutta mitä niistä. Ensiksi ajattelin kaikenlaista ja jopa otin loukkavina ne. Mut loppujen lopuksi olen ajatellut että ne on olleet vein hyväksi. Jos tarvitset tsemppausta niin laita meiliä. Minä kyllä kuuntelen samoin kun minua on kuunneltu ja tsempattu. Jos tarvitset jotain vinkkejä niin niitäkin kyllä löytyy.
  Oiken paljon onnea sinulle projektissasi ja tsemppiä.

  Vastaa
 • 29.12.2015 at 12:11
  Permalink

  Sä pystyt jos haluut oikeesti. Kaunis nuori mitä vielä puuttuu ei mitään. Tsemppiä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *