Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Vaikeuksien kautta voittoon!

beauty

Onpahan ollut melkoinen viikko jos jo toinenkin. Alkuviikko on mennyt palautuessa ja ihmetellessä sitä kuinka jokin asia voi osua niin sisimpään, että sitä alkaa ihmettelemään että miksi sitä täällä maapallolla onkaan ja mikä on minun tarkoitus!

Elämäni tähän asti rankimpia aikoja takana jos sitä ajatuksen tasolla miettii mitä kävin läpi. Sitten naurattaa, ettämiksi? Miten tuollainen asia voi koskettaa niin syvältä. Monet varmaan nauraa! Olen nauranut itsekin kun nyt olen saanut jotenkuten kasattua itseni että hehheh, eihän tuo nyt ole maailmanloppu eikä sitä lähelläkään. Miksi reagoin noin voimakkaasti. Maailmassa on niin paljon vakavampiakin asioita!

Voin kertoa, että taustalla on jo vuosien ja vuosien paha olo. Minulla on ollut vaikea lapsuus, josta siirryin liian nopeasti ”aikuisuuteen” vaikka olin vasta lapsi. En halua läheisiäni loukata siksi en sitä lähde erittelemään enempää.Sitten siitä seurasi huonot ihmissuhteet, epäonnistunut avioliitto väkivallan kera. Siitä sitten aloin ”rakentamaan” omaa elämääni jollekkin pohjalle ja voisin sanoa että kaikki ei välttämättä mennyt ihan nappiin. Taistelija silti olen. Ja sattuu sanoa, mutta suurin osa näistä on toki ollut omia valintoja!

Asioita on tapahtunut niin paljon, että en niitä itsekään ole pystynyt käsittelemään. Aina olen esittänyt vahvaa. Tai siis olen vahva muiden puolesta, herkkä omassa elämässä, ja teräväsanainen sosiaalisessa elämässä. Se valitettavasti luo sen ilmiön ympärille tai kuvan kavereille, että minä kestän kaiken!

Oli todella raskas huomata, että ihminen kenen luulin olevan minua kaikkein lähinnä olikin niin kaukana. Lähinnä jouduin lohduttamaan häntä minun tilanteessa! Aloin miettimään sitä, että mitä olen itse ystävilleni antanut, kuunnellut ja tehnyt niin se on paljon ja se tulee sydämestä. Asetan sen aina itseni edelle. Ilman heitä ei olisi minua tässä. Mutta sitten kun aloin vielä pohtimaan tätä ystävyysasiaa niin eikö se olisi vastavuoroista. Huomasin, että olen kantanut raskasta taakkaa harteillani kokoajan erään ihmisen puolesta ja kuunnellut aina. Paljon olen tehnyt ja huolehtinut kokoajan miten toinen pärjää. Muistan ikuisesti mitä kävi kun minulle kävi ”huonosti”. Apua ei kyllä löytynyt. Ryyppykaveri kyllä. Siksi päätin, että en ota enää eräiden stressiä itselleni vaan joudun omasta mielestäni olemaan itsekäs ja ajatella vain ja ainoastaan omaa hyvinvointiani hetken! Vain niin tulen todennäköisesti onnistumaan! Tähän täytyy lisätä, että onneksi on muitakin ystäviä. niitä on harvoja, mutta on! Eli suurin osa on tukenut täysillä! Ja tosiaan itsehän olen itseni tähän tilanteeseen ajanut niin siitä on myös itse noustava! Tuki on kyllä tärkeää.

Noniin, mennään otsikkoon. VAIKEUKSIEN KAUTTA VOITTOON! Sehän tässä oli pointti. Eli kiitän erästä edelliseen postaukseeni osallistunutta kommentoijaa suuresti! Hänen lauseensa painui syvästi mieleen. Se menee suurinpiirtein näin: ota itseäsi niskasta kiinni ja käännä kaikki negatiivinen päälaelleen ja laita ittes kuntoon ja ota kaikki hyöty irti koko jutusta!. Se on totta. Koko jutun voi kääntää positiiviseksi! Aivan mahtavaa ja juuri näin. Niin voinkin lopettaa postaukseni näihin sanoihin: ”Ulkonäköä voi aina muuttaa, mutta ruma sisin on mahdoton korjata!” Tarkoittaen tällä sitä, että koska olen hyvä ihminen niin mitä niistä liikakiloista. Niistä pääsee eroon! Kaikille iso kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista <3

EmilysQuotes.Com-beauty-capture-eye-outer-inner-heart-amazing-great-inspirational-being-a-good-person-Steven-Aitchison

Vaikeuksien kautta voittoon!

6 kommenttia “Vaikeuksien kautta voittoon!

 • 18.9.2015 at 20:18
  Permalink

  Enpä ole ikinä blogikommentteja kirjoitellut, mutta nyt oli melkein pakko. Tuo typerä kuvakohu sai minut ajattelemaan omaa tilannettani. Olemme saman ikäisiä naisia ja omista kiusaamiskokemuksista selvittyäni aloin keskittymään liikaa ulkonäkööni. Pitkän aikaa koko itsetunto olikin ulkoisten avujen varassa. Parina viime vuonna kiloja on kertynyt tännekin ja kuten edellisessä kirjoituksessasi mainitsit, sille sokaistuu (olutta olen itsekin litkinyt hetken helpotukseksi).

  Kuvittelepa tilanne, jossa olisit kaikki nämä (julkisuudesta) hiljaisemmat vuodet pyörinyt pintabaareissa 45-kioisena. Silloin sinun koko itsetuntosi/osin persoonallisuutesi saattaisi pyöriä sen ajatuksen ympärillä, että ”pinkki tuubimekko istuu täydellisesti”. Painon heittelyt ynnä muut vaikeudet auttavat asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen…

  ..Ja tiedän varsin hyvin, että terveellisen elämän aloittaminen on hankalaa. Fakta kun tuntuu olevan, että motivaatio löytyy siinä vaiheessa kun ensimmäiset tulokset on nähtävissä. Tämä on yhtä ristiriitaista kuin se, että ensimmäistä työpaikkaa hakiessa pitäisi löytyä työkokemusta.

  Tsemppiä sinulle kovasti! Ole yhteyksissä jos kaipaat (vertais)tukea 🙂

  Vastaa
 • 20.9.2015 at 20:52
  Permalink

  Moikka Henna! 🙂

  Tiedän kokemuksesta miten vaikea lapsuus voi aiheuttaa aikuisiällä ongelmia, voi ajautua huonoihin parisuhteisiin ja olla hukassa itsensä kanssa. Mutta onneksi kun sen ymmärtää, voi alkaa tehdä töitä sen eteen että voisi paremmin. Minulle itselle se tarkoitti huonon parisuhteen päättämistä ja erityisen vaikeaa oli alkaa välittää itsestään. Kuulosti tutulle kun kirjoitit, että sitä niin helposti on olemassa muita varten ja sitten unohtaa itsensä ja oman hyvinvointinsa. Minäkin jouduin lopettamaan ystävyyssuhteita, jotka valitettavasti olivat yksipuolisia. Mutta se päätös näin jälkeenpäin oli oikea. Nykyään olen ollut jo pari vuotta hyvässä ja onnellisessa parisuhteessa ja opetellut pikku hiljaa kuuntelemaan itseäni ja välittämään myös itsestäni. Vieläkin ajottain painin menneisyyteni kanssa ja koen jotkut asiat haastavaksi, mutta edelleenkin kehityn, teen töitä itseni kanssa ja opettelen huolehtimaan itsestäni. Halusin kirjoittaa sinulle, koska koin kovasti pahaa mieltä puolestasi silloin kun näin seiskan lööpit. Jos voisin antaa sinulle vinkin, niin toivoisin että rakastat itseäsi ja olet myötätuntoinen itseäsi kohtaan. Toivon että olet onnellinen ja voit hyvin. Välillä voi tuntua epätoivoiselta päästä huonon lapsuuden aiheuttamista ongelmista yli, mutta pikku hiljaa se voi onnistua. Ymmärrän sinun puheet kuntokuurista ja liikunta sekä terveelliset elämäntavat auttavat varmasti myös mielialaan positiivisesti. Mutta toivon kuitenkin sinun olevan myös sen kuntokuurin suhteen armollinen ja aloittavan sellaisista pienistä muutoksista, jotka ei tunnu liian raskaalle. 🙂 Minusta oli mukava lukea että käyt aikuislukiota ja sinulla on jatko-opiskelu haaveitakin. Itsekin aloitin viime vuonna aikuislukiossa opiskelun ja se on ollut hyvä ratkaisua ehdottomasti. Minun piti vielä kysyä sinulta, että kun luin sinun käyvän Eiran aikuislukiossa, niin mitä olet pitänyt koulusta? Onko tunneilla hyvä työrauha? Itse opiskelen Töölön aikuislukiossa ja valitettavasti maahanmuuttajien lukumäärä on sen verran suuri, että työrauha tunneilla on tosi huono. Olenkin suunnitellut lukion vaihtamista ja mielelläni kuulisin mielipiteitä muista lukioista. Ja onko esim. päivä vai iltatunnit rauhallisempia? Kiitti jos ehdit vastailemaan.

  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ja paljon tsemppiä kaikkeen! 🙂

  Vastaa
 • 23.9.2015 at 08:39
  Permalink

  Sinä olet arvokas sellaisena kuin olet. Älä välitä muiden puheista vaan ole ylpeä sellaisena kuin olet. Ja olet oikeassa, käännä koko juttu eduksesi! Pue muotosi istuviin vaatteisiin, laitan rinta rottingille ja nauti! Olet upea! 🙂

  Vastaa
 • 4.10.2015 at 22:09
  Permalink

  Moi, olen aina tykännyt sinusta ja julkisuuskuvastasikin. Sinusta huokuu,että sinulla on sielua ja sydäntä kaikkien niiden ”kohu otsikoiden” takana. Ymmärrän sinua paljon paremmin,kun oon lukenut sinun blogia. Osa teksteistäsi voisi olla,kuin itseni kirjoittamia. Minulla tällähetkellä ei ole juuri ystäviä. En vaan enää jaksa olla se,kuka auttaa ja kuuntelee. On tukena ja aina olemassa. Sitten,kun menee itsellä huonosti käy taikatemppu ja oon,kuin tyhjänpäällä. Ajattelin,että minun on parempi ilman sellaisia ihmissuhteita. Kai tästä maailmasta minullekkin jostain löytyisi ystävyyssuhteita jotka olisi vadtavuoroisia. Ainakin haluan uskoa niin. Olet ihana ja kaunis nainen ♡♡♡♡♡ voimaa ja enkeleitä sinulle. Aina se aurinkopaistaa ainakin antaa valonsäteitä,jos ei muuta

  Vastaa
 • 12.10.2015 at 09:48
  Permalink

  Heissuli Henna
  Kiva kun aloit kirjoittelemaan blogia,näitä on niin ihana lukea.
  Siihen Seiskan juttuun vielä palatakseni,sinähän annoit luvan julkaista kuvat?
  Mutta luulen että se oli hyvä herätys pudotat painoa sinun omaan tahtiisi,mikä parhaiten juuri sinulle sopii.
  Minäkin taistelen kilojeni kanssa ja päätös on tehtävä minulla kroppa.
  ei enää kestä tätä painoa.
  Välillä masentaa sitten ei jaksa välittää.mutta omasta elämästäni
  on kyse,samoin sinun.
  Olen aina pitänyt sinusta ja tavastasi kirjoittaa kuulumisia,toivotan
  sinulle runsaasti voimia elämääsi.

  Vastaa
  • 12.10.2015 at 17:22
   Permalink

   Heippa! kiitos kannustuksesta! en kyllä ollut sopinut mitään mutta antaa jo menneiden olla..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *