Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Ihana Lapin loma alkoi vauhdikkaasti!

Lähtö oli viime perjantain aamulla klo 6 ja minun oli tarkoitus matkustaa edeltävänä iltana isäni luokse keravalle, josta sitten matka kohti pohjoista voisi alkaa. Juuri kun olin pakannut ja lähtökuopissa alkoi sataa aivan kaatamalla. Odotin, että se olisi ohimenevää vaan, mutta sitä jatkui aina ýömyöhään asti. No päätin sitten että matkustan aamu neljän junalla keravalle ja kaikki järjestyy, En millään saisi raahattua matkalaukkua, koiraa ja toista 10 kg painavaa kassia kaatosateessa. Laitoin herätyksen ja kas kummaa en herännytkään. No eikun bussiin samana iltana ja 13 h matka Rovaniemelle, josta minut tultiin hakemaan! Eli pieniä mutkia oli matkassa jo heti alkuun. Vähän siinä tuli kiukkukin päälle.

Perille päästyäni ystäväni, isäni ja pikkusiskoni olivat jo viettäneet yhden illan ilman minua ja kaikki tuli loistavasti toimeen. Ei siis mitään hätää. Paikka missä olemme on mummon ja papan entinen koti ja isäni ja hänen sisarusten nykyinen rentoutumispaikka.

bojoing bojoing
bojoing bojoing
Pihassa on keinu, trampoliini ja iso omakotitalo ja ulkoterassi. Lisäksi asuntovaunu ja kota ja navetta.
Pihassa on keinu, trampoliini ja iso omakotitalo ja ulkoterassi. Lisäksi asuntovaunu, kota ja navetta joka on tällä hetkellä ns. työpaja. Auto kärsi vähän matkailusta, mutta on nyt jo pestynä!

Kodassa on ollut kiva istua iltaisin ja kuunnella musiikkia ja nautiskella juomia. sinne ei itikat pääse. Niitä on täällä paljon ja mä olenkin niille aika herkkä nykyään.

Kukkuu sanoo iskä!
Kukkuu sanoo iskä!
Näin käy jos ei istu sisällä
Näin käy jos ei istu sisällä

Kaksi ekaa päivää nautiskeltiin,saunottiin ja syötiin kodassa tehtyä ruokaa. Nyt oli aika siirtyä liikkumisen ilon puolelle ja kotiruokaan ja muuhun puuhasteluun. Hommia täällä riittää ja ollaankin ladottu valtavan iso kasa pilkottuja puita puuliiteriin tai miksikä sitä iskä täällä kutsuikaan 🙂

traktori
Ajeltiin me traktorillakin

 

Sen lisäksi ollaan käyty poimimassa lakkoja ja siitä voin sanoa, että huhhuh mitä hullujen hommaa. Mulla tais jäädä siihen kertaan. Ensinnäkin huomasin kuinka rapistunut kunto mulla on. huohotin jo alkumetreillä metsässä enkä meinannut pysyä muiden perässä. Ja kaiken kukkuraksi pelkäsin kuollakseni uppoavani suohon ja mun jalka imaistiinkin pari kertaa polvia myöten sinne. Apua. Ja muut vaan nauro vieressä 😀 Nastaa! Metsäreissun vitutuksen jälkeen ois tehny mieli vetää kunnon kännit kun otti niin päähän mutta kiltisti olin. huomenna kävelemään ja katselemaan maalaismaisemia ja ehkä pikku bootcamppi pihalla niin saa taas hyvän fiiliksen kroppaan.

hilla
Tässä on saalis
Ollaan täällä kaverin Ninan kanssa lomalla
Ollaan täällä kaverin Ninan kanssa lomalla

Viimeksi olin täällä paikassa 2 vuotta sitten ja sitä ennen varmaan 10 vuotta sitten lapsena. siksi tajuan nyt entistä enemmän, että tänne juuri kannattaa tulla rentoutumaan ja lomailemaan ja käyttää hyväksi tätä mahdollisuutta kun sellainen on. Luvassa onkireissu ja mennään haaparannassa käymään sekä joulupukin maahan 🙂 JEE!

Nyt on aika käydä nukkumaan ja huomenna uudet kujeet! mukavaa elokuuta kaikille!

Ihana Lapin loma alkoi vauhdikkaasti!

Kommentti “Ihana Lapin loma alkoi vauhdikkaasti!

  • 28.8.2015 at 14:18
    Permalink

    Maalla on mukavaa ja rauhallista 🙂 Vieläkö on opintoja paljon suoritettavana?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!