Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Perhe on paras!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

image

Iskä on maailman rennoin tyyppi ja sen kaa on kiva käydä ulkona. Se ei turhista mukise. Äärimmäisen rentoa seuraa ja tosi hauskaa on aina! Nykyäänhän kun on kaiken maailman puhelimet yms niin yllätysvierailut eivät ole enää muodissa vaan aina pitää ilmoittaa tulostaan. Musta oli niin ihanaa kun iskä soitti ja ilmoitti että on kohta jo mun oven takana. Äkkiä romut kaappiin ja tiskit koneeseen 🙂 kahvit porisemaan ja sängyn petaus! Tuli yllättävän siistiä 15 minuutissa 🙂 vitsailinkin faijalle että älä sitten tutki paikkoja sillä Andrein tungin vaatekaappiin piiloon kun olit jo ovella tulossa! No faija tuumas että kuule Andreille tulee nokkaan!

(Johtuu siitä että näki mun ja Antin ajoittain sairaan suhteen ja väkivallan) . No nyt meni taas vähän asian ohi. Vaikka klo 8.30 jo soi ovikello oli silti niin ihanaa että hän tuli mun luokse ja halus mun kanssa viettää vklp pitäen hauskaa!

Mentiin mun paikalliseen raflaan ja päädyttiin sitten merenrantakävelylle ihan mun kodin viereen Eiran rantaan ja hernesaaren rantaan. Päädyttiin oluelle ja mentiin kaikkiin eri paikkoihin lähialueella. Käytiin lounaalla, nukuttiin päikkärit ja illalla taas vähän ulkoiltiin ja käytiin syömässä superhyvät pizzat italialaisessa raflassa! Perfect sanon minä 🙂

ihana loma pohjoseen tervolaan odottaa tän kuun lopussa ja yli pariviikkoo ollaan reissussa. Minä, pikkusisko, mun kaveri ja iskä! Mun hyvä kaveri koulusta lähtee mukaan rentoutumaan. Luvassa kalastusta, saunomista puusaunassa, pyöräilyä, iltoja kodassa ja kalan loimuttamista ja savustamista, metsäreissuja, ja pyörähdys haaparannassa. Laatuaikaa ennen syksyä milloin olen koulussa ja töissä ahkeroimassa!

 

 

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Perhe on paras!

Kommentti “Perhe on paras!

  • 21.7.2015 at 18:50
    Permalink

    Minäkin kävin isäukon luona yllätysvisiitillä tänään. Päädyin pariksi tunniksi apupojaksi autoremonttiin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!