Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

 1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
 2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Ensimmäinen aikuiskouluvuosi takana ja rankka kevät

hensu

Olen nyt suorittanut yhden lukuvuoden koulussa. (niille jotka ei tiedä niin Eiran aikuislukiossa).

Aika meni kuin siivillä ja en olisi ikinä uskonut että menee noin helposti kuin mitä ekana vuonna pääsin. Kai se johtuu siitä kun olen ollut niin monessa mukana että muutaman tunnin iltaopiskelu joka ei vie kaikkea aikaani niin menee helpommin kuin se kun aikoinaan lusi koko päivän koulussa.

Täytyy myöntää että hankalaakin on ollut sillä töistä 9-16 jälkeen on aikaa siirtyä kouluun 10 minuuttia kun olen julkisilla päässyt paikasta a paikkaan b. Sitten vielä sivutyöt ja sosiaalinen elämä ? Koira. Nyt asia on mennyt hankalammaksi ja syksyyn mennessä täytyy keksiä uusi ratkaisu sillä Vanilla ei voi olla yksin niin pitkään. Rakas ystäväni Piia muutti pois olosuhteiden pakosta naapuristani ja hän oli aina pitämässä huolta rakkaastani kun oli tarvis.Tod.näk alan tekemään töitä omalla toimistollani 🙂 Eli kotona mihin olen hankkinut työpöydän.

Olen superonnellinen päätöksestäni lähteä opiskelemaan sillä se on ollut mun voimavara jopa huonoina hetkinä että on ollut uutta mielenkiintoista ja inspiroivaa. Ja se kannustus mitä olen saanut <3

Myönnettäköön että muuten on ollut vaikeaa ja taisteluksi on mennyt elämässä pärjääminen. Terveys vähän reistailee ja talous on sitä että maksan yksiöstäni hkin keskustassa lähes tuhat e per kk ja tuntuu että rahat ei riitä mihinkään kun yksin makselee.Mutta niin sitä on aina elämässä ylä-ja alamäkiä. Pakko vain paahtaa kovempaa.

Pieni burn out tuli kesken kouluvuoden, kun otin liikaa kaikkea kontolleni ja toipuminen täysin kesti monta kuukautta.Halusin vaan maata sängyssä tai sitten olla helvetin päissään pää jäässä ettei tajua mistään mitään. Tottakai se tulee sitten kaksinkertaisena takaisin. Nyt näkyy valoa tunnelin päässä eikä mun ongelmat kun oikein miettii niin ole tosiaankaa niin suuria. Tiedän paljon ihmisiä kenellä menee paljon huonommin. Mutta tosiaan eihän sitä voi toisten murheita verrata omiinsa.

Syksyllä ehdottomasti koulu jatkuu ja jatkoakin on jo suunnitteilla. Sen minkä olen oppinut niin hiljaa hyvä tulee. Ei enää tuplamäärää kursseja tai töitä aamusta iltaan. Lepo on tärkeää. Nyt voidaankin Vanskun kanssa viettää laatuaikaa ja nauttia toistemme seurasta. Vanilla on ikionnellinen kun saa paljon vapaanakin temmeltää takapihalla mikä on aidattua aluetta.

Ainiin ja tosiaan kun on ollut huonoja päiviä niin pelastus on ollut ehdottomasti NETFLIX ja kohta oon katsonut sieltä puolet ohjelmista. No ei nyt sentään mutta tuntuu siltä. Tällä hetkellä oon superkoukussa breaking bad-sarjaan ja joskus katson sitä 8h putkeen. Olen katsonut NEW GIRL komedia tuotantokauden mikä oli mielestäni niin ihanaa sinkkunaisena katsella ja hihitellä yksin kotona. suosittelen jos haluaa kevennystä arkeen. Sitten katsoin GOSSIP GIRLIN kaikki kaudet. Nyt vaihdoin tosiaan vähän rankempaan matskuun, mutta ei kaduta yhtään. Yhtäkkiä tuntuukin, että itsellä menee ”vähän” paremmin 🙂

Juhannussunnitelmia ei ole ja kaupungissa se valitettavasti menee mutta tosiaan jos säät sallii grilli käy kuumana varmasti ja kaikki yksinäiset sudet naapurustostani ovat tervetulleita juhlistamaan juhannusta. Näin etukäten jo oikein mukavaa keskikesän juhlaa kaikille. <3

Ensimmäinen aikuiskouluvuosi takana ja rankka kevät

10 kommenttia “Ensimmäinen aikuiskouluvuosi takana ja rankka kevät

 • 17.6.2015 at 19:53
  Permalink

  Minua hieman hirvittikin se kurssien hamstraaminen. Sattumoisin olen itse hankkiutumassa pohjanmaalta helsinkiin juhannukseksi.

  Vastaa
  • 18.6.2015 at 10:08
   Permalink

   Hei kiitos samoin sinulle 🙂 <3

   Vastaa
 • 18.6.2015 at 14:21
  Permalink

  Hyvää juhannusta Henna sinulle kaikkee hyvää muutenkin elämääsi

  Vastaa
  • 18.6.2015 at 17:13
   Permalink

   Kiitos samoin sinulle

   Vastaa
 • 20.6.2015 at 12:53
  Permalink

  Hienosti olet Henna pärjännyt ja arvostan sitä, että kaikenlaisen roskajulkisuuden jälkeen panostat oikeisiin asioihin ja tulevaisuuteesi opiskelemalla. Jaksat myös painaa täysipäiväistä duunia siinä rinnalla, tosi hieno suoritus. Nyt lepää ja kerää voimia kesällä ja uudella innolla taas sitten syksyyn. Olet oikeasti hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä laittaa elämäänsä kuntoon ja vaihtaa suuntaa. Kaikkea hyvää sinulle! 🙂

  Vastaa
 • 20.6.2015 at 19:44
  Permalink

  Hei Henna ! Olet ollut todella ahkera ja takapakkia tullut, mutta toivon sulle paljon voimia syksyyn jatkaa kouluasi, se kannattaa ! Tsemppiä ja hyvää kesää !

  Vastaa
 • 23.6.2015 at 10:30
  Permalink

  Moi

  Harmaata ja sateista. Onneksi kesäloma häämöttää vielä edessä. Tulit mieleeni ja ajattelin jo herkku olisi blogannut jotain. Pieni pettymys tuli :D. Tuli mieleen Netflixistä. Jos katsot Netflixiä yhtä paljon kuin minä suosittelen tutustumaan Amerikan Netflixiin, ennen se oli ilmaista, mutta nyt täytyy maksaa 5$ kuussa. Sieltä löydät 10 × enemmän katsottavaa. Mikä parasta Netflix on ilmoittanut, että se ei haittaa heitä vaikka Suomesta katsottaisi Amerikan Netflixiä! Apua kuulosti ihan mainokselta.

  Toivottavasti oli kiva jussi sinulla!

  Ai niin… OOT IHQ <3

  Terveisin Kapa

  Vastaa
 • 23.6.2015 at 13:15
  Permalink

  Hei Henna,

  Työn ja opiskelun yhdistäminen on todella rankkaa. Tiedän sen omasta kokemusksesta.
  Jaksamista sinulle.
  Helsingin vuokrat ovat sikamaisen kalliita.
  Sinun tasoisesi naisen ei kyllä mielestäni kuuluisi painia rahaongelmien kanssa.

  T Hämppis

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!