Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

 1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
 2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Levin matka, Vappu ja syntymäpäivät!

bussimatka
Matkalla Leviä kohti!

Huhtikuun lopussa oli uskomaton reissu ”Levin liukkaille rinteille” niinkuin se silloin lanseerattiin vuosi aiemmin. Silloin olin dj-keikalla siellä, tosin se kääntyi enemmänkin hostin tehtäviin. Tänä vuonna oli sitten viime kuun lopussa sama reissu edessä. Lähdin matkalle kipeänä vaikka ei saisi koskaan, mutta olin odottanut sitä niin kauan.

Sitten olikin edessä suoraan vappu ja mitäs muuta siinä sitten kun juhlathan ne oli pidettävä. Flunssa kesti yli 2 viikkoa ja kuume nousi ja laski ja nousi ja laski. Luulin, että olen täysin palautunut ja juhlistin sitten 16.5 mun syntymäpäiviä ystävien kera ja sitä ennen vielä siskoni 18.v synttäreitä ja äitienpäivää. Äiti teki aivan ihanat tarjoilut!

syndet

Olo on ollut kuin halolla otsaan lyödyllä ja veto on niin pois, että suurimman osan päivistä olen vain nukkunut. Mutta kun en osaa olla paikallanikaan niin toipuminen kestää. Nyt tarvitsisin kunnon lepoa ellen ole jo hankkinut itselleni jotain vakavaa jälkitautia tuon takia. Lääkäriin menen vain ja ainoastaan jos mut väkisin sinne kannetaan. Sen verran on elämän varrella tullut kammo. Ainakin viereiseen terveyskeskukseen. No oli miten oli odotan, että kroppa palautuu kaikesta tuosta juhlinnasta ja vastustuskyky kohenee taas ennalleen.

Levin reissu oli älyttömän mukava reissu ja sen mahdollisti Betsafe . Suuri kiitos koko porukalle. Meitä oli n. 30 ihmistä liikenteessä ja mökki oli ihan paraatipaikalla suoraan rinnettä vastapäätä. Minun onnekseni paikalla oli vain 4 naista 🙂 Mökki täynnä pyyhe lanteilla saunan raikkaana käveleviä miehiä.. Mukaan tuli myös paras ystäväni 🙂

Menossa Hulluun Poroon!
Menossa Hulluun Poroon!

Vappubileet sujui sitten mukavissa merkeissä, sillä tykkään laittaa kotonani tarjoiltavaa kavereilleni ja koska asun kävelymatkan päässä keskustasta tästä on mukava sitten lähteä kimpassa ulos. Kaivopuiston piknik jäi tänäkin vuonna väliin vaikka se onkin 5 minuutin matkan päässä.

Vapputarjoilu :)
Vapputarjoilu 🙂

Syntymäpäivilläni kävimme ravintola Santa Fe:ssä. Mukava paikka edullisilla hinnoilla sekä tunnelmalla. Kesäisin ihana ulkoterassi.

Maukas burrito Santa Fe:ssa
Maukas burrito Santa Fe:ssa

 

Ikää tuli 26 vuotta. Välillä ajattelen, että apua kohta olen kolmekymmentä ja sitten taas välillä, että siihen on vielä neljä pitkää vuotta! En pelkää vanheta, mutta toisaalta se ajatus pelottaa, että entä jos en saakkaan sitä haaveilemaani perhettä lapsien kera. Aika kuluu niin nopeasti. Sitten jos rakastuukin johonkin kuka ei halua lapsia.  Kääk.

En halua mitään kriisejä, mutta niinhän sitä sanotaan, että 30 veenä se paniikki iskee. En halua, että muutun sellaiseksi miehiin takertuvaksi munahaukaksi joka haluaa parien deittien jälkeen alkaa suunnittelemaan perhettä ja miehet juoksee karkuun pakokauhun vallassa. Ei sellaista musta ei kyllä tule! Mutta niitäkin on kyllä nähty. Enkä  nyt tarkoita juuri tuota kolmenkymmenen ikää yksin, mutta kaikki vuodet sen jälkeen on tärkeitä perheen perustamista ajatellen.

Uskon, että elämällä on tarkoitus ja annankin asioiden mennä omalla painollaan. Asiaa ei yhtään helpota se, että en ole tapaillut ketään vuoteen enkä ole antanut kenellekään edes mahdollisuutta tutustua minuun. Sellaiset arvet jätti edellinen suhde. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. Nyt kun tästä olen pikkuhiljaa alkanut tokenemaan niin kirjoitan tänne mahdollisimman usein. Joten palataan pian. Oli mukava huomata, että noinkin moni löysi blogiini ja sainkin jo kivasti kommentteja ensimmäiseen kirjoitukseen 🙂

Nyt taas Gossip Girlin pariin Vanillan kanssa. Valitsin narttukoirankin 4 vuotta sitten, koska mun talouteen ei ukkoja tule toistaiseksi 🙂

Xo Xo!

hensujavansu

Levin matka, Vappu ja syntymäpäivät!
Merkitty:                            

3 kommenttia “Levin matka, Vappu ja syntymäpäivät!

 • 31.5.2015 at 08:29
  Permalink

  Mitenkäs ne opinnot edistyvät?

  Vastaa
  • 31.5.2015 at 17:34
   Permalink

   Heips! Kiitos kysymästä nyt on ensimmäinen lukiovuosi takana ja itseasiassa se onkin mun seuraava postauksen aihe..koitan illalla kirjotella 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta
Leijonille MM-kultaa - sinulle 200 ilmaiskierrosta